Pozdrav cure,
Mi smo se konacno izborili sa gripom, sviju nas ne doma uhvatila ali eto srecom neka blaza. Procitala jesam ali nisam nista zapamtila tko je sto pisao 😅
Uglavnom super i cestitke svima na urednim pregledima, da se tako nastavi.Super da ste ozdravili sad polako se vratiti u normalu!! Ja ne znam sto je kod nas rekla bi viroza mene je drzalo kratko jedan dan ali taj jedan dan bilo je koma ziva mala mi ima temp vec par dana!! Ja nekako vise mislim da je viroza ali neko kaze da uma i laksi tezi oblik te gripe pa ti sad znaj!! Do koliko vam je isla temp?? Ja ju nisan imala ali iznutra sam izgarala a mala mi ima 38 vec par dana nos i lagano kasalj je krenuo!! Ali ju inhaliram pa je to potaklo iskasljavanje!!Njemu i suprugu do 38,5, a par dana i dosta nize pa nismo ni skidali. Zapravo isto takvi i dosta blagi simptomi i ne bi sumnjali na gripu da roditelji iz vrticke grupe nisu javili da su testirali se kucnim testom i da im ispalo da je gripa b. Tako da smo i mi njega nakon 4 dana temp cisto da vidimo treba li ici pedijatru ili je to to.
Ja nisam imala temperaturu ali nisam bas ni sklona temperaturama, no osjecala sam se slabo, pospano i glavobolja od te neke zacepljenosti.
Eto vidis hmmm… ko zna eto mozda je i kod nas slucaj!! Ako je onda sam sretna da je blago!! Jer meni mala ima tako do 38,6 cak veceras i ini nis kasalj lagano!! A ja san bas imala zacepljenist ko sinusa i pritisak u sinusima!! Sad ne znam ni ja bi li ju testirala cisto eto da vidimo da znam!! Ko bi rec da je to gripa
+ 10.10.
Evo curke da se javim, baš neki turbo dan, 100 stvari za obaviti.
Pregled prošao super, sve je ok, a saznali smo i da nam stiže dečko opet 😁😁 muž se smije, sad će nam biti 3>1 za muške u stanu 😅 a meni drago, baš su mi dečki super. Cerviks 4.77, sve mjere dobre. Iduće je za dva-tri tjedna anomaly, to ćemo privatno ići. A sljedeći redovni pregled je 3.3.
Pridružujem se svima koji jedva čekaju proljeće, imam osjećaj da ovaj siječanj traje već pola godine
Pritisak osjećam ponekad kad nosim malog tipa po stepenicama ili nešto, ali nosim dosta visoko i nekad udarce osjećam čak iznad pupka tako mi je zasad još ok. Inače kod tak pritiska super dođe onaj trudnički pojas, čuva i kralježnicu tako da preporučam ☺️
Pregled prošao super, sve je ok, a saznali smo i da nam stiže dečko opet 😁😁 muž se smije, sad će nam biti 3>1 za muške u stanu 😅 a meni drago, baš su mi dečki super. Cerviks 4.77, sve mjere dobre. Iduće je za dva-tri tjedna anomaly, to ćemo privatno ići. A sljedeći redovni pregled je 3.3.
Pridružujem se svima koji jedva čekaju proljeće, imam osjećaj da ovaj siječanj traje već pola godine
Pritisak osjećam ponekad kad nosim malog tipa po stepenicama ili nešto, ali nosim dosta visoko i nekad udarce osjećam čak iznad pupka tako mi je zasad još ok. Inače kod tak pritiska super dođe onaj trudnički pojas, čuva i kralježnicu tako da preporučam ☺️
Čestitam na još jednom dečkiću i na super pregledu. 😊😊🩵
🩷 7/2022
moonchild i Leptirica hvala ❤️
Leptirica jesi ti išla na pregled kod infektologa?🤗❤️Nisam još, moram zvati da vidim jel mi treba uputnica i naručivanje ili samo dođem. Ali zadnjih par dana mi je opet jako loše i visim nad školjkom pa čekam da mi malo prođe da mogu nazvati i pitati😣Ajoj… nadam se da će ti brzo proći i da ćeš biti dobro 🤞
Hvala ti, i ja svaki dan čekam da mi prođu već jednom te tegobe sa mučninama i povraćanjem. Stvarno ne znam do kada se to misli protezati, već je stvarno pretjeralo😅
Čestitam na super pregledu i na još jednom dečkiću 🩵🩵
Ja još nisam počela osijećati udarce. Čak ni migoljenja ne osijetim. Ali vidim da ima još cura blizu mojim tjednima koje ne osijete još.
Ja sam evo maloprije najduže i najjače do sad osjetila svoju curku, dok sam uspavljivala seku, možda reagira na njen glas. 😊
U prvoj trudnoći sam tek u 21. tjednu osjetila prve pokrete, udarce, tako da cure kojima je prva trudnoća stvarno budite bez brige.
🩷 7/2022
Cestitam na dobrom pregledu i na deckicu 🩵 decki su stvarno super, a i znas vec kaj te ceka
Leptirice ja isto nista jos ne osjetim. Sve si mislim da mi je posteljica opet sprijeda i bas mi je to zao jer sam proslu trudnocu bas malo udarce osjetila i nadala sam se da cu ovaj put vise. Kad citam npr Petrucikine upise zvuci mi nezamislivo da me beba toliko lupa, bas divno je to
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pritisak osjećam ponekad kad nosim malog tipa po stepenicama ili nešto, ali nosim dosta visoko i nekad udarce osjećam čak iznad pupka tako mi je zasad još ok. Inače kod tak pritiska super dođe onaj trudnički pojas, čuva i kralježnicu tako da preporučam ☺️Cestitam na dobrom pregledu i na deckicu 🩵 decki su stvarno super, a i znas vec kaj te ceka
Leptirice ja isto nista jos ne osjetim. Sve si mislim da mi je posteljica opet sprijeda i bas mi je to zao jer sam proslu trudnocu bas malo udarce osjetila i nadala sam se da cu ovaj put vise. Kad citam npr Petrucikine upise zvuci mi nezamislivo da me beba toliko lupa, bas divno je to
Meni je ovaj puta sprijeda posteljica pa to objašnjava zašto ne osijetim. U prošloj trudnoći je bila iza i već sam osijećala u ovim tjednima. Sad nikakvih naznaka.
Cure super za dobre preglede, cestitam! I cestitam na deckicu! 🤗🥳
.
Leptirice i meni jucer i danas jaca mucnina nego je bila ovih dana uobicajeno, pretpostavljam da i to ima veze s juzinom 🥲 Nadam se da ce ti brzo proci! 🤞
.
Netko je pitao za probadanja/bolove. Imala sam ja nesto slicno tako prije koji tjedan. Trajalo je sigurno 10ak dana, javljalo bi mi se nekad dok mirujem a nekad dok se krecem... Malo sam istrazivala tad po netu i nasla da nije zabrinjavajuce ako nije praceno nesvjesticom, vrtoglavicom ili slicno pa sam pripisala to sirenju maternice. Tada sam krenula i redovno raditi kegelove vjezbe, posebno kad bi mi krenuli ti bolovi - i mislim da mi je to bas pomoglo! Tako da vjerujem da je to sve ok samo ako ti se pogorsa ili ako krenu simptomi gubitka svijesti, krvarenje, nesto slicno zabrinjavajuce - onda brzo kod dr/na hitnu
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure ne mojte se vodit po meni ja sam radali evo ovo mi je cetvrta trudnoca iakoooo napominjem tek sam sa 17 tt pocela osjecat a ja dam mislila kao ja cu puno ranije i bas sam bila sva zabrinuta pa me ginic puno puta tjesio ne ocekuj nista prije 20 u smislu da se opterecujes tek inda se kao icekuje da majka nesto bi vec mogla osjetit!!! Na pocetku je to takooo blago bilo i po par dana nista sli sad me lupa cili dan i to su bas vec pravi udarci da i ja se iznenadim kako je ojacala !! Tako da stvarno nije vam to za brigu jos nista i neko prije neko kasnije ali oce kako se ide lagano prema tim 20 tt svi nekako pocnu osjecat nesto!! Tako da samo polako🥰moja lupka cijeli dan i mala ju je osjetila danas pod rukom par puta tako da bas lupne onako muski😬😅🥰
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji