Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    29. Siječanj 2025. 13:28

melody

Da li je neka u ovim tt 11-12 imala neke tupe bolove u stomaku koji su konstantni ? Nisu previse jaki ali dovoljno da boli i sad se brinem

Imala sam ja svakakve bolove zbog mucnina odnosno grceva u crijevima i zelucu... ali nista mi to nije bilo bas konstantno nego uglavnom vezano uz obroke ili unos tekucine i znala sam prepoznati da je od crijeva/zeluca.. Ok je i imati blage kao menstrualne bolove u tim tjednima ali niti to mislim da ne bi trebalo bas biti konstantno. Mozda najbolje da popratis i ako ti se pojacava ili ako duze potraje da nazoves svog dr. Svakako odma odi u bolnicu ili kod dr ako imas uz bolove i krvarenje ili nesvjesticu

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Zrinkolina
    29. Siječanj 2025. 14:04

Drage cure, 
    pratim vas već neko vrijeme, ali nisam se usudila uključiti sve do sada. Trudna sam 11+4, ovo mi je prva trudnoća i ostvarena je nakon nekoliko godina truda putem IVF-a ❤️ Sada kad polako izlazim iz ovog rizičnog perioda malo sam hrabrija pa sam vam se odlučila i ovdje priključiti (poslat ću vam i zahtjev za grupu na fejsu!) 😊Danas sam odradila zadnji pregled na Humanoj na sv. Duhu i od idućeg službeno vodim trudnoću kod svog gin. Na pregledu se bebica puuuuno micala, sva se izokretala sa svih strana pa smo vidjeli detaljno sve - i nuhalni i nogice i rukice i kralježnicu i srce koje lupa ko veliko! Veličina prati tjedne i baš lijepo raste to malo čudo! 🥲🥲 Panoramu smo već napravili (nalaz je došao za 7 dana, što mi je bio šok, nisam ga očekivala tako brzo) - sve nam je low risk i stiže nam dječak! 💙 Idući pregled mi je 10.2. mini anomaly scan, termin mi je 17.8., a o bolnici još razmišljam, ali vjerojatno ću ostati na sv. Duhu jer sam jako zadovoljna s doktoricom tamo :) Da znate i to zbog popisa :)Budući da vas već dugo pratim, većinu toga sam pohvatala i hvala vam na korisnim savjetima, pogotovo oko stvari za bebu i rodilište, ali i svim ovim malim svakodnevnim savjetima 🤩 Zanima me samo uzima li koja od vas magnezij i koji je po vašem iskustvu najbolji za grčeve u nogama? Znaju me mučiti po noći, a vjerujem da će to biti samo intenzivnije kako će trudnoća odmicati. Inače od magnezija mi jako proradi probava i crijeva mi se sva uznemire, ali ako moram birati između zatvora i toga, radije bi to haha 😂

🙋🏼‍♀️33 🙋‍♂️35
    11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
    10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
    Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙

• Zrinkolina
    29. Siječanj 2025. 14:06

... i ni tu, kao ni na potpomognutoj forumu, mi ne želi lupati razmake među redovima pa oprostite na plahti teksta 😥

🙋🏼‍♀️33 🙋‍♂️35
    11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
    10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
    Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙

• Mia23
    29. Siječanj 2025. 14:29

Poštovane žene,
    Dobar dan. Nisam nikada imala spolni odnos tako da sam poprilično neiskusna po ovom pitanju. Dečko i ja smo se dodirivali spolovima, nije bilo penetracije. Medjutim iz straha da je eventualno mala količina sjemene tečnosti mogla dospjeti do otvora vagine iako je kasnije ejakulirao, sutradan sam popila EllaOne pilulu za dan poslije s obzirom da su mi po mojoj računici nastupili plodni dani. Menstruaciju sam dobila dva dana prije prethodne i evo danas mi je treći dan i moram reći da nije obilna kao moje standardne mjesečnice. Danas vidim već smedji iscjedak kao da je 5.dan iako sam pred menstruaciju imala sve standardne simptome a prvi dan bol koji uvijek osjećam. Zanima me da li je to posljedica pilule i imam li razloga za strah od potrncijalne trudnoće?
    Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru.

Megyca
    29. Siječanj 2025. 14:35

Dobar dan cure, pa sto je ovoooo🙈 sinoc sam pohvatala od zadnja dva dana sve i jutros idem otvoriti da se javim kad onooo šok😂
    Uglavnom cestitam svima na dobrim pregledima ❤️
    Moj iduci pregled je 12.02.
    Vratite nam stare postavkeeeee ja ne mogu ovako😂🤦🏽‍♀️

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

petrucika
    29. Siječanj 2025. 15:05

Meni je ovo koma i ovaj firmat mi je uzas moram micat luvo desno da bi procitala dve uzas neoregledno tocno covik gubi volju za forumim uzas

+ 10.10.

petrucika
    29. Siječanj 2025. 15:07

lolola13

petrucika

Cure ja sam jutros preskocila forum jer vidim izmjene mislila sam da je do mig mobitela ali ocito nije vidim da i dalje stoji tako!! Neobicno mi je i bas bezveze!! Ugl ja sam malo po kuci jutros sredivala lip je dan pa nekako me ponukalo mala mi je jos bolesna pa sam stalno vamo tamo i eto pripreme za sutrasnji pregled jedva cekam a u dr uvik imam neku tremu i strah!! Danas mi je najgori dio pripreme srediti gospodicu doli ja nezz kako vi al ja vam to vise odavna ne mogu od droba i stvarno mi je muka kad ovako imam pregled jer se bas izmucim sva!! Prosli puta san s ogledalcem😅sto da radim kad preko droba vise ne vidim !!! Jedva i carape jos uvik uspijem navuc🙄cure bacimo brigu na veselje i ko ima ovog sunca danas uzivajte u njemu🥰🥰
    Ja ti odem na brazilsku depilaciju pa se ne mucim i plan mi je ici skroz do poroda 🤣

Znas da cu se raspitat jer mi je muka svaki puta bas padnem u ocaj ionako sam sva osjetljiva i rasplacem se za sve u trudnoci tako mi i ovo kad trebam ici ce brijat bude tako tesko da mi dode plakat!! Sva se jadna tamo polomim znaci uzas uzas !!

+ 10.10.

• Maslačak_13
    29. Siječanj 2025. 15:08

petrucika

Cure ja sam jutros preskocila forum jer vidim izmjene mislila sam da je do mig mobitela ali ocito nije vidim da i dalje stoji tako!! Neobicno mi je i bas bezveze!! Ugl ja sam malo po kuci jutros sredivala lip je dan pa nekako me ponukalo mala mi je jos bolesna pa sam stalno vamo tamo i eto pripreme za sutrasnji pregled jedva cekam a u dr uvik imam neku tremu i strah!! Danas mi je najgori dio pripreme srediti gospodicu doli ja nezz kako vi al ja vam to vise odavna ne mogu od droba i stvarno mi je muka kad ovako imam pregled jer se bas izmucim sva!! Prosli puta san s ogledalcem😅sto da radim kad preko droba vise ne vidim !!! Jedva i carape jos uvik uspijem navuc🙄cure bacimo brigu na veselje i ko ima ovog sunca danas uzivajte u njemu🥰🥰

Petrucika ja ti idem na brazilsku depilaciju već godinama kod svoje kozmetičarke i planiram nastaviti skroz do kraja poroda. Ako ti je tolika tlaka i ne vidiš ništa dolje preporučujem ti brazilsku, stvarno je spas! 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    29. Siječanj 2025. 15:41

Maslačak_13

petrucika

Petrucika ja ti idem na brazilsku depilaciju već godinama kod svoje kozmetičarke i planiram nastaviti skroz do kraja poroda. Ako ti je tolika tlaka i ne vidiš ništa dolje preporučujem ti brazilsku, stvarno je spas! 😊

Da bas mi je i lola13 dala ideju morat cu nesto promjeniti jer mi je to stvarno mucno!!! Ja vam to opisat ne migu jednostavno ne vidim preko droba ni livo ni desno onda san prosli puta iz ocaja uzela ogledalce bar da vidim kud vucem pa nekako sam uspila posli me bolila i kicma i vrat od istezanja i akrobacija!! Doslo mi je u momentu sve bacit i ostavit kako je i rec doktoru lipo skuzajte ali tako je kako je!! Ali opet me bilo sram tako otic🙄tako da def cu i ja vidit da idem to kao vi i mirna!!

+ 10.10.

• Ivka33
    29. Siječanj 2025. 15:47

petrucika

Ajme i meni su ove izmjene katastrofa ja nemogu podnit depilaciju meni ti je to bolno zato uredno muzu uvalim alat u ruke namistim se i on je upicani 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.