Hvala, draga, vidim da imamo pregled isti dan, sad u četvrtak 😀 neka bude sve dobro!
Cure nadam se da ste sve dobro, ja sam malo odsutna jer mi je dijete bilo pod virozom, sad je napokon ok.
Htjela sam pitati za onaj prosjek za porodiljni, uzima nam se prosjek zadnjih 6 placa i to plaće kakve jesu u tom trenutku jel? Znaci ako sam na bolovanju za dijete ispod 3 god malo mi je manja placa i racuna mi se tako kako bude taj mj?
Inace toliko me nervira cinjenica da nam je bolovanje za dijete placeno u cijelosti a meni za svaki dan bude oko 25e manja placa, par dana ostanem doma to mi je vec 100 eura😖
Cure nadam se da ste sve dobro, ja sam malo odsutna jer mi je dijete bilo pod virozom, sad je napokon ok.
Htjela sam pitati za onaj prosjek za porodiljni, uzima nam se prosjek zadnjih 6 placa i to plaće kakve jesu u tom trenutku jel? Znaci ako sam na bolovanju za dijete ispod 3 god malo mi je manja placa i racuna mi se tako kako bude taj mj?
Inace toliko me nervira cinjenica da nam je bolovanje za dijete placeno u cijelosti a meni za svaki dan bude oko 25e manja placa, par dana ostanem doma to mi je vec 100 eura😖
Ako porodiljni kreće u 5.mjesecu, zadnja plaća koja će ući u prosjek je ona koja će biti isplaćena u 4.mjesecu za 3.mj, znači isplate od 11. do 4.mjeseca koje se odnose na periode od 10. do 3.mjeseca.Ako je neki od tih mjeseci isplata bila niža, ući će u prosjek.Ako ste bili na komplikacijama prije porodiljnog, onda vrijedi ista formula kao za porodiljni samo se gleda prosjek 6 mjeseci prema datumu početka komplikacija (isto s odmakom od 1 mjeseca).Bolovanje za dijete do 3 godine nije plaćeno u cijelosti, tj.je ako je plaća do 565 eura (što mislim da je zakonski nemoguće). Moje kolegice uglavnom idu na godišnji kad su im tako mala djeca bolesna.
Inace toliko me nervira cinjenica da nam je bolovanje za dijete placeno u cijelosti a meni za svaki dan bude oko 25e manja placa, par dana ostanem doma to mi je vec 100 eura😖Ako porodiljni kreće u 5.mjesecu, zadnja plaća koja će ući u prosjek je ona koja će biti isplaćena u 4.mjesecu za 3.mj, znači isplate od 11. do 4.mjeseca koje se odnose na periode od 10. do 3.mjeseca.Ako je neki od tih mjeseci isplata bila niža, ući će u prosjek.Ako ste bili na komplikacijama prije porodiljnog, onda vrijedi ista formula kao za porodiljni samo se gleda prosjek 6 mjeseci prema datumu početka komplikacija (isto s odmakom od 1 mjeseca).Bolovanje za dijete do 3 godine nije plaćeno u cijelosti, tj.je ako je plaća do 565 eura (što mislim da je zakonski nemoguće). Moje kolegice uglavnom idu na godišnji kad su im tako mala djeca bolesna.
Hvala na pojasnjenju! :) Imam 28 dana go i preko ljeta iskoristim 3 tj, a ovo bi za bolesti onda ispucala u casu, mislim da do nove godine vise ne bih imala ni dana 😏
Inace toliko me nervira cinjenica da nam je bolovanje za dijete placeno u cijelosti a meni za svaki dan bude oko 25e manja placa, par dana ostanem doma to mi je vec 100 eura😖Ako porodiljni kreće u 5.mjesecu, zadnja plaća koja će ući u prosjek je ona koja će biti isplaćena u 4.mjesecu za 3.mj, znači isplate od 11. do 4.mjeseca koje se odnose na periode od 10. do 3.mjeseca.Ako je neki od tih mjeseci isplata bila niža, ući će u prosjek.Ako ste bili na komplikacijama prije porodiljnog, onda vrijedi ista formula kao za porodiljni samo se gleda prosjek 6 mjeseci prema datumu početka komplikacija (isto s odmakom od 1 mjeseca).Bolovanje za dijete do 3 godine nije plaćeno u cijelosti, tj.je ako je plaća do 565 eura (što mislim da je zakonski nemoguće). Moje kolegice uglavnom idu na godišnji kad su im tako mala djeca bolesna.Hvala na pojasnjenju! :) Imam 28 dana go i preko ljeta iskoristim 3 tj, a ovo bi za bolesti onda ispucala u casu, mislim da do nove godine vise ne bih imala ni dana 😏
Tako je meni usla placa isto kad san bila na bo za dijete!! Vidit ce mo za porodiojni koliko cu imati ali ja sam to predala sad za komplikacije koje dibivam 560 e a koliko znam za porodilnji ni idu ti isti prosjeci place koje dam predala za komplikacije i meni ce to malo sniziti ali sto cu ja sad jedan jedini outa u zivitu sam tad uzela bo za djete imam ih trije od 15,13 i 6 godina jedan jedini puta ali evo taj jedan puta mi je sad usao u prosjek
+ 10.10.
Pozdrav cure,
Mi smo se konacno izborili sa gripom, sviju nas ne doma uhvatila ali eto srecom neka blaza. Procitala jesam ali nisam nista zapamtila tko je sto pisao 😅
Uglavnom super i cestitke svima na urednim pregledima, da se tako nastavi.
2021 💙
Pozdrav cure,
Mi smo se konacno izborili sa gripom, sviju nas ne doma uhvatila ali eto srecom neka blaza. Procitala jesam ali nisam nista zapamtila tko je sto pisao 😅
Uglavnom super i cestitke svima na urednim pregledima, da se tako nastavi.
Super da ste ozdravili sad polako se vratiti u normalu!! Ja ne znam sto je kod nas rekla bi viroza mene je drzalo kratko jedan dan ali taj jedan dan bilo je koma ziva mala mi ima temp vec par dana!! Ja nekako vise mislim da je viroza ali neko kaze da uma i laksi tezi oblik te gripe pa ti sad znaj!! Do koliko vam je isla temp?? Ja ju nisan imala ali iznutra sam izgarala a mala mi ima 38 vec par dana nos i lagano kasalj je krenuo!! Ali ju inhaliram pa je to potaklo iskasljavanje!!
+ 10.10.
moonchild i Leptirica hvala ❤️
Leptirica jesi ti išla na pregled kod infektologa?🤗❤️Nisam još, moram zvati da vidim jel mi treba uputnica i naručivanje ili samo dođem. Ali zadnjih par dana mi je opet jako loše i visim nad školjkom pa čekam da mi malo prođe da mogu nazvati i pitati😣
Ajoj... nadam se da će ti brzo proći i da ćeš biti dobro 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Inace toliko me nervira cinjenica da nam je bolovanje za dijete placeno u cijelosti a meni za svaki dan bude oko 25e manja placa, par dana ostanem doma to mi je vec 100 eura😖Ako porodiljni kreće u 5.mjesecu, zadnja plaća koja će ući u prosjek je ona koja će biti isplaćena u 4.mjesecu za 3.mj, znači isplate od 11. do 4.mjeseca koje se odnose na periode od 10. do 3.mjeseca.Ako je neki od tih mjeseci isplata bila niža, ući će u prosjek.Ako ste bili na komplikacijama prije porodiljnog, onda vrijedi ista formula kao za porodiljni samo se gleda prosjek 6 mjeseci prema datumu početka komplikacija (isto s odmakom od 1 mjeseca).Bolovanje za dijete do 3 godine nije plaćeno u cijelosti, tj.je ako je plaća do 565 eura (što mislim da je zakonski nemoguće). Moje kolegice uglavnom idu na godišnji kad su im tako mala djeca bolesna.
Ma ajde jedan dan jos nekako, ja svaki mj po 2,3 dana moram otvorit jer uvijek nesto :/ cak bi rekla da mi curka nije nesto jalo bolezljiva ali ocito je malo cesce nego ostali, a i tek joj je druga godina vrtica..
Pozdrav cure,
Uglavnom super i cestitke svima na urednim pregledima, da se tako nastavi.Super da ste ozdravili sad polako se vratiti u normalu!! Ja ne znam sto je kod nas rekla bi viroza mene je drzalo kratko jedan dan ali taj jedan dan bilo je koma ziva mala mi ima temp vec par dana!! Ja nekako vise mislim da je viroza ali neko kaze da uma i laksi tezi oblik te gripe pa ti sad znaj!! Do koliko vam je isla temp?? Ja ju nisan imala ali iznutra sam izgarala a mala mi ima 38 vec par dana nos i lagano kasalj je krenuo!! Ali ju inhaliram pa je to potaklo iskasljavanje!!
Njemu i suprugu do 38,5, a par dana i dosta nize pa nismo ni skidali. Zapravo isto takvi i dosta blagi simptomi i ne bi sumnjali na gripu da roditelji iz vrticke grupe nisu javili da su testirali se kucnim testom i da im ispalo da je gripa b. Tako da smo i mi njega nakon 4 dana temp cisto da vidimo treba li ici pedijatru ili je to to.
Ja nisam imala temperaturu ali nisam bas ni sklona temperaturama, no osjecala sam se slabo, pospano i glavobolja od te neke zacepljenosti.
2021 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji