Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    17. Siječanj 2025. 19:20

Libo1415

Mommy čestitam na dobro pregledu.🤗
    Evo ja morala kupiti sladoled danas…primilo me…i pojela sam par žlica i vise mi se ne jede 🙈 jel vi jedete salamu? Tipa čajnu?

Ja jedem sve nirmalnu sve suhomesnato , salate,voce, povrce !! Od pocetka sve normalno!!

+ 10.10.

Libo1415
    17. Siječanj 2025. 19:25

petrucika

Libo1415

Evo ja morala kupiti sladoled danas…primilo me…i pojela sam par žlica i vise mi se ne jede 🙈 jel vi jedete salamu? Tipa čajnu?
    Ja jedem sve nirmalnu sve suhomesnato , salate,voce, povrce !! Od pocetka sve normalno!!

Hvala ti na odgovoru. Ja od 9 mjeseca nisam jela salame al danas je muž kupio čajnu i tako mi je mirisala da sam si složila tostirani sendvič s njom 🙈 a prije toga sam sladoled...danas mi je baš zdravi dan 🙈

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

lolola13
    17. Siječanj 2025. 19:30

Super cure, hvala 😊🤗 Mislila sam na 4d jer sam vidjela da se dobije i snimka bebe, pa cemo vjerojatno privatno odradit i anomaly i 4d 😄 Nis drugo nisam placala za sad pa si mislim ajde to mogu odvojiti.
    .
    Od suplemenata ja isto ne pijem nis to posebno, prenatale i magnezij ali ni to ne bas svaki dan jer se ne sjetim 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    17. Siječanj 2025. 19:32

Libo1415

petrucika

Libo1415

Hvala ti na odgovoru. Ja od 9 mjeseca nisam jela salame al danas je muž kupio čajnu i tako mi je mirisala da sam si složila tostirani sendvič s njom 🙈 a prije toga sam sladoled…danas mi je baš zdravi dan 🙈

Ne brini za nezdrave dane, da vidis kak se hranimo mi s mucninama i odbojnosti prema hrani... 😥🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• AnnieP
    17. Siječanj 2025. 19:33

Ja sam isto prošlu trudnoću, 2022. godine, išla u polikliniku Harni i bila sam prezadovoljna. Vrlo brzo sam dobila termin i doktorica je bila preljubazna i umirila me u vezi situacije za koju mi je moja doktorica prešućivala i kasnije kad sam otkrila vrlo loše je objasnila.
    Od mene preporuke za Harni, ja planiram sad na anomaly opet kod njih.

🩷 7/2022

• Olivia888
    17. Siječanj 2025. 19:35

Libo1415

Ja izbjegavam salate (jedem samo ciklu i kisele krastavce 🙈) sto mi je jako zao jer imamo vrt sa svojom salatom, al se po njemu znaju motati svakakve macke pa me strah, izdrzati cu jos par mjeseci. Suhomesnato volim i jedem tu i tamo, ali ne domace nego samo iz ducana (i cajnu i kulen i prsut) Cure, jeste primijetile da ste postale zaboravljive? Ja sam grozna postala, bas zaboravljam, npr. znam da u trgovini trebam 5 namirnica, dodem i sjetim se 3 i druge dvije nema sanse pa hodam medu polica nebi li to slucajno ugledala 😁 Prije sam puno bolje pamtila. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

petrucika
    17. Siječanj 2025. 20:02

Olivia888

Libo1415

Ja izbjegavam salate (jedem samo ciklu i kisele krastavce 🙈) sto mi je jako zao jer imamo vrt sa svojom salatom, al se po njemu znaju motati svakakve macke pa me strah, izdrzati cu jos par mjeseci. Suhomesnato volim i jedem tu i tamo, ali ne domace nego samo iz ducana (i cajnu i kulen i prsut) Cure, jeste primijetile da ste postale zaboravljive? Ja sam grozna postala, bas zaboravljam, npr. znam da u trgovini trebam 5 namirnica, dodem i sjetim se 3 i druge dvije nema sanse pa hodam medu polica nebi li to slucajno ugledala 😁 Prije sam puno bolje pamtila.

Ja imam domacu i ja jedem svoju ali ju dobro, dobro operem!! Suhomesnato jedem sve aliii iz ducana ne domace!! Zaboraviljva sam od pocetka trudnoce🤣to je pod normalno🙃

+ 10.10.

petrucika
    17. Siječanj 2025. 20:16

Cure imam jos jedno pitanje koje piju rodiakal ja jos uvik pijem dufaston taj dio sam zaboravila jel to ima ikakve veze moze li jedno s drugim? Pretpostavljam da moze!! Oprostite ako sam dosadna ali nisam upucena ginekolog mi je samo to rekao da kupim nisan se sitila upitati ga a muz u apoteci nije apsolutno nista pitao ni koliko se pije ni kad nista zivo!! Pa sam sve tu kod vas saznala!! Molim samo ako je koja upucena jel mogu to normalno uz dufaston ?

+ 10.10.

• Tinchilina
    17. Siječanj 2025. 20:16

Emma05

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.
    Zbog zarade!🤣🤣🤣👌

Kakve oni imaju veze s tom zaradom?

💙 5/2023

• Tinchilina
    17. Siječanj 2025. 20:30

Ja mislim da moze to sigurno skupa, jer ti je to između ostslog ginekolog i prepotučio, a on zna da si i na toj terapiji. Plus ovo su hormoni a roidakal samo dodaci prehrehrani kao neki vitsmini i kiseline. Samo rokaj :)

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.