Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mommy735
    17. Siječanj 2025. 15:29

Evo i nas s pregleda, sve je super. Hvala na lijepim željama 😊
    Malena ima oko 403 g i sve mjere odgovaraju tjednima (nekoliko dana više-manje, ali sve je to normalno). Dr. je mjerila glavu, trbuh i noge. Zatvorena sam, gotovo 5 cm.

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

Emma05
    17. Siječanj 2025. 15:29

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.

Zbog zarade!🤣🤣🤣👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13
    17. Siječanj 2025. 15:47

mommy735

Malena ima oko 403 g i sve mjere odgovaraju tjednima (nekoliko dana više-manje, ali sve je to normalno). Dr. je mjerila glavu, trbuh i noge. Zatvorena sam, gotovo 5 cm.

Cestitam na dobrom pregledu! 🤗🤗 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Leptirica_
    17. Siječanj 2025. 16:03

mommy735

Čestitke na super pregledu ❤️
    Ajme već 20 tjedana, meni to izgleda baš daleko 🤭🤭

petrucika
    17. Siječanj 2025. 16:11

Cestitam na urednim pregledu🥰

+ 10.10.

• AnnieP
    17. Siječanj 2025. 16:15

mommy735

Čestitam na super pregledu. 😊

🩷 7/2022

• Emi25
    17. Siječanj 2025. 16:16

Mommy735 i Emma05 čestitam vam na urednim pregledima😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• AnnieP
    17. Siječanj 2025. 16:16

lolola13

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.
    Moj dr ima obnovljenu ordinaciju i noviji uzv od prije cca 3 godine, ali nije bas da se vidi toliko detaljno da vidim sve prstice 😆 Iako na proslom pregledu na 12tt je gledao i prstiće i bas ih komentirao ali sad se mala tak mrdala i nekak bila polusklupcana da ja nisam vidjela tako detaljno.
    .
    I tako sam mislila s muzem na 4d pa mozemo umjesto toga na anomaly. Ili oboje, bas cu razmisliti

Lijepo je i zbog supruga otići da.
    Moj ne smije samnom na ove preglede tako da mu je anomaly sad prilika da prvi put sam vidi curku. 😊

🩷 7/2022

• mommy735
    17. Siječanj 2025. 16:24

Hvala svima 😊
    Leptirice, jako brzo će to proći. S jedne strane mi je dugo ovo čekanje od pregleda do pregleda svaka 4tj., a s druge baš brzo prolazi.
    I ja razmišljam o privatnom pregledu 3D/4D, srećom sve je ok kod nas pa nisam sigurna da nam treba i to trošenje novaca 😅 
    Je li koja bila u 1. trudnoći, kakva su iskustva?

30.9. +
    30.11. Panorama 🩷

• melody
    17. Siječanj 2025. 16:57

Pozdrav cure, pratim vas ali nemam sta puno pisati jer ste puno dalje sa tt od mene koja sam tek u 10tt 🤭 meni ovaj prvi trimestar prolazi dobro bez mucnina, povracanja jedino sto svaku noc imam napad groznice i to traje nekih 1-2h i onda mi je poslije toga vruce. Ne znam da li je to uopce normalno?
    Imam cravings za jagode i lubenicu koje nemam nigdje kupiti 🤣 
    Trudnocu vodim drzavno, u 20 tt planiram privatno sa muzem da i on vidi bebuCestitam svima na urednim pregledima i vec velikim bebicama ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.