Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    17. Siječanj 2025. 20:40

Strasno sam zaboravljiva, da! A prije stvarno nisam bila. I sva nekako pogubljena, teze se koncentriram. Ma uzas zivi 😅 Strah me kako cu biti kasnije, vec sam primjetila i ono random ostavljanje stvari na mjestu koje nema nikakvog smisla, i onda ni ne znam da sam to ja ostavila pa optuzim muza a njemu nis jasno 🤣🤣🤣 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    17. Siječanj 2025. 20:41

Cure hvala za Harni, ja sam kod njih nekako i naginjala ici ali nikad nisam sigurna s tim imenima jel stvarno dobro 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Libo1415
    17. Siječanj 2025. 20:41

Hvala cure...što se tiče zaboravljanja...ja sam tu katastrofa...počela sam pisati jer nema šanse da se sjetim kad treba 🙈 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

ana0310
    17. Siječanj 2025. 20:45

lolola13

Cure hvala za Harni, ja sam kod njih nekako i naginjala ici ali nikad nisam sigurna s tim imenima jel stvarno dobro 🙈

Da oni su mi fakat ok bili, bas su mi ostali u lijepom sjecanju jer je doktorica bila bas detaljna na pregledu. 😊

2021. M 💗

• Maslačak_13
    17. Siječanj 2025. 20:54

Večer cure, baš ste se raspisale večeras 😊 Ja sam evo danas popodne nakon posla malo odspavala, baš me neki umor svladao, pred kraj radnog vremena krenulo mi se doslovno spavati u uredu 😅
    .
    Čestitam na urednim pregled emma i mommy ako sam dobro zapamtila 🙈🥰
    .
    Ja sam na sljedeći pregled naručena u bolnicu 12. 2. i tad će mi raditi veliki anomaly scan i suprug može doći samom na pregled jer sam pitala. Nakon toga 19. 2. imam pregled kod svoje ginekologice. Kod nas u Istri se od sredine trudnoće ide paralelno na preglede u bolnicu te kod svog socijalnog ginekologa također. Vezano za 4D ultrazvuk, mi smo također planirali otići privatno jer smo čuli da se dobije snimka bebe i jer naravno detaljno pogledaju bebicu i mjere i vidi dal se sve u redu. Zna li netko u kojem tjednu trudnoće je najbolje ići na 4D ultrazvuk?

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Maslačak_13
    17. Siječanj 2025. 21:08

Cure koje su pisale za trudniču odjeću, ja sam prošli vikend u HM našla odlične trudničke tajice, jako su udobne i elastične, meke na dodir i ima mjesta za trbuh, cijena je bila 29,99 ali isplati se. Također, našla sam i neku trudničku košulju malo dužu u maslinastoj boji, simpa je i samo 7,99 sam je platila jer je bila na rasprodaji. Naručivala sam i preko Sheina 2 para trudničkih hlača i neke šire vestice sad za zimu i moram reći da sam jako zadovoljna. Trebate se samo dobro izmjeriti i gledati njihovu tablicu s veličinama. Prije par dana sam opet naručila sa Sheina par kompletića za trudnice, duge haljinice s vesticom preko, te neke dvodijelni komplete, duža suknja s porezom i majica gore. Jako lijepih komada odjeće ima i u dosta različitih boja. Jedva čekam ovu dugu narudžbu da mi dođe, trebala bi krajem mjeseca 😁

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

lolola13
    17. Siječanj 2025. 21:26

Maslačak_13

Večer cure, baš ste se raspisale večeras 😊 Ja sam evo danas popodne nakon posla malo odspavala, baš me neki umor svladao, pred kraj radnog vremena krenulo mi se doslovno spavati u uredu 😅
    .
    Čestitam na urednim pregled emma i mommy ako sam dobro zapamtila 🙈🥰
    .
    Ja sam na sljedeći pregled naručena u bolnicu 12. 2. i tad će mi raditi veliki anomaly scan i suprug može doći samom na pregled jer sam pitala. Nakon toga 19. 2. imam pregled kod svoje ginekologice. Kod nas u Istri se od sredine trudnoće ide paralelno na preglede u bolnicu te kod svog socijalnog ginekologa također. Vezano za 4D ultrazvuk, mi smo također planirali otići privatno jer smo čuli da se dobije snimka bebe i jer naravno detaljno pogledaju bebicu i mjere i vidi dal se sve u redu. Zna li netko u kojem tjednu trudnoće je najbolje ići na 4D ultrazvuk?

Meni se toliko prispava u uredu da jedva prezivim dane ali onda me razbudi odlazak doma 😂
    .
    4D sam citala da je najbolje izmedu 22 i 28 a kao preporucaju 26tt za najbolji pregled bebice. Pa sam tako nekako oko 26tt planirala ici, ovisi o obvezama i kad dobimo termin

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    17. Siječanj 2025. 21:33

Maslačak_13

Cure koje su pisale za trudniču odjeću, ja sam prošli vikend u HM našla odlične trudničke tajice, jako su udobne i elastične, meke na dodir i ima mjesta za trbuh, cijena je bila 29,99 ali isplati se. Također, našla sam i neku trudničku košulju malo dužu u maslinastoj boji, simpa je i samo 7,99 sam je platila jer je bila na rasprodaji. Naručivala sam i preko Sheina 2 para trudničkih hlača i neke šire vestice sad za zimu i moram reći da sam jako zadovoljna. Trebate se samo dobro izmjeriti i gledati njihovu tablicu s veličinama. Prije par dana sam opet naručila sa Sheina par kompletića za trudnice, duge haljinice s vesticom preko, te neke dvodijelni komplete, duža suknja s porezom i majica gore. Jako lijepih komada odjeće ima i u dosta različitih boja. Jedva čekam ovu dugu narudžbu da mi dođe, trebala bi krajem mjeseca 😁

Shein sam pogledala, u njihovoj tablici velicina ni nema moja velicina poprsja 🥲 Ja ne znam jel samo ja imam taj problem s cicama koje su narasle jako ili nesto krivo mjerim 😅 I inace sam široka u tom djelu ali bas da mi ni XXL nije dobar mi je fakat tesko povjerovat. Meni je obujam grudi 107 trenutno, a tu u tablici velicina na Sheinu najveca velicina je 100 za poprsje 😶 Jel ja nesto krivo gledam i mjerim mozda? Nemojte mi se smijat, nisam nikad nista narucivala po tim tablicama jer sam uvijek znala velicinu koju uzimam 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• AnnieP
    17. Siječanj 2025. 21:44

mommy735

Evo i nas s pregleda, sve je super. Hvala na lijepim željama 😊
    Malena ima oko 403 g i sve mjere odgovaraju tjednima (nekoliko dana više-manje, ali sve je to normalno). Dr. je mjerila glavu, trbuh i noge. Zatvorena sam, gotovo 5 cm.

Kad ti je idući pregled, da te pišem?
    Ostale curke koje mi nisu na listi od jutros za preglede ako želite napišite kad imate. 😊

🩷 7/2022

petrucika
    17. Siječanj 2025. 21:57

Tinchilina

Ja mislim da moze to sigurno skupa, jer ti je to između ostslog ginekolog i prepotučio, a on zna da si i na toj terapiji. Plus ovo su hormoni a roidakal samo dodaci prehrehrani kao neki vitsmini i kiseline. Samo rokaj :)

Hahah hvala ti legenda si❤️

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.