Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Olivia888
    17. Siječanj 2025. 12:54

AnnieP

Hej cure jel se koja naručivala na anomaly scan ovaj sad između 18-22 tjedna?
    Ja vjerujem da će mi ginekologica na idućem pregledu reći da idem pa planiram u Zg u polikliniku gdje sam bila i u prvoj trudnoći. Samo me malo cijena iznenadila.

Ja pretpostavljam da ce meni doktor napraviti na iducem pregledu, biti cu 18+4, a mozda ce i na iducem pregledu za 3-4 tjedna. Cijene u Zagrebu su oko 100 eura u privatnim praksama, ali mislim da bi se pregled trebao moci napraviti i besplatno u bolnici preko uputnice. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• greta10
    17. Siječanj 2025. 13:01

lolola13

AnnieP

Ja vjerujem da će mi ginekologica na idućem pregledu reći da idem pa planiram u Zg u polikliniku gdje sam bila i u prvoj trudnoći. Samo me malo cijena iznenadila.
    Kaj to treba negdje nesto posebno? Mene je samo moj dr narucio opet za 18.2 i nije nista spominjao…

Lolalola Ak ides kod soc gina moguce da nema dovoljno dobar uzv da sve vidi pa ce ti dati uputnicu za bolnicu ili privatno.
    AnnieP meni je u ponejdlejak. Idem tam di inace idem privatno tak da sam narucena ko obican pregled. 

Curica 6/23 🩷

lolola13
    17. Siječanj 2025. 13:08

greta10

lolola13

AnnieP

Kaj to treba negdje nesto posebno? Mene je samo moj dr narucio opet za 18.2 i nije nista spominjao…
    Lolalola Ak ides kod soc gina moguce da nema dovoljno dobar uzv da sve vidi pa ce ti dati uputnicu za bolnicu ili privatno.
    AnnieP meni je u ponejdlejak. Idem tam di inace idem privatno tak da sam narucena ko obican pregled.

Aha ok, za sad nije nis rekao. A cure kak se gleda kad sam ja u 20tt? 🤣🤣 Dal kad sam 19+xx ili 20+xx dana? Da vidim kad mi onda pada ovaj pregled kaj sam narucena i da mozda izmedu odem privatno na anomaly. Ili da cekam pregled i vidim kaj ce mi on rec? 🙈
    .
    A ovaj tjedan je mjerio bebi glavu, trbuh i nogicu. Vidim da to ide u anomaly 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• AnnieP
    17. Siječanj 2025. 13:21

Mislim da anomaly scan nije obavezan, najčešće se radi od 20 tjedna.
    Kada socijalni ginekolog nema dobru opremu mislim da onda da uputnicu za bolnicu da se obavi besplatno.
    Ja se evo točno ne sjećam iz prve trudnoće kako ni zašto ali znam da sam dva puta išla privatno.
    Na idućem pregledu kod svoje ginekologice ću biti 19+2 pa mislim da će mi onda ona reći šta dalje pa ću odlučiti.

🩷 7/2022

petrucika
    17. Siječanj 2025. 13:29

To vam ne triba nusta posebno na iducem pregledu radit ce vam se big anomaly scan!! To se radi u 20tt nema veze da vas dopadne tjedan prije poslije!! Znaci obavezno ce vam doktor to napravit isle privatno ili socijalno!! Ja cu se narucit privatno kod svog doktora za dva tiedna bas radi tog big animaly ali to sam samo ja jer ja inace kombiniram preglede privatno i drzavno!! I kad budem drzavno opet ce mi moj doktor to napravit !! Tako sam i u 12tt za miny animaly!!ali znaci vi ne mirate ici nigdi nista posebno se narucivati to vam ide na iducem pregledu!!

+ 10.10.

Danos
    17. Siječanj 2025. 13:39

AnnieP

Meni je iduci pregled anomaly scan, narucila sam se u bolnicu. Gledala sam i ja cijene, mislila ako ne dobijem termin kada bi trebala nisam znala koliko se to ceka, ali su me narucili kako sam rekla tako da necu ici privatno. Tada cu biti 21. tjedan. 

lolola13
    17. Siječanj 2025. 13:39

Hvala cure! Al sad ste mi bacile bubu u uho pa cu jos razmisliti da odem za 2 tjedna privatno 😅 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pukica
    17. Siječanj 2025. 13:56

Moja doktorica ima dobar uređaj pa vjerojatno neću nigdi dodatno ići. Prošlu sam trudnoću išla privatno i nije mi ništa pametnije rekla od moje doktorice.. 

• Tinchilina
    17. Siječanj 2025. 14:27

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.

💙 5/2023

lolola13
    17. Siječanj 2025. 15:24

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.

Moj dr ima obnovljenu ordinaciju i noviji uzv od prije cca 3 godine, ali nije bas da se vidi toliko detaljno da vidim sve prstice 😆 Iako na proslom pregledu na 12tt je gledao i prstiće i bas ih komentirao ali sad se mala tak mrdala i nekak bila polusklupcana da ja nisam vidjela tako detaljno.
    .
    I tako sam mislila s muzem na 4d pa mozemo umjesto toga na anomaly. Ili oboje, bas cu razmisliti

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.