Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    17. Siječanj 2025. 23:26

Emma05

petrucika

Cure imam jos jedno pitanje koje piju rodiakal ja jos uvik pijem dufaston taj dio sam zaboravila jel to ima ikakve veze moze li jedno s drugim? Pretpostavljam da moze!! Oprostite ako sam dosadna ali nisam upucena ginekolog mi je samo to rekao da kupim nisan se sitila upitati ga a muz u apoteci nije apsolutno nista pitao ni koliko se pije ni kad nista zivo!! Pa sam sve tu kod vas saznala!! Molim samo ako je koja upucena jel mogu to normalno uz dufaston ?
    Možeš normalno bez straha piti. Duphaston je hormon a Roidakal je suplementacija, ništa drugo, nije lijek. Možeš piti skupa.

Hvala🥰

+ 10.10.

petrucika
    17. Siječanj 2025. 23:27

Moj iduci pregled je 14.2 ali ja cu iduci tj zvati pa cu se naruciti privatno obaviti big anomaly to ce vjerojatno biti krajem prvog mj! Ali redovan mi je pregled ovaj 14.2

+ 10.10.

• Ivka33
    17. Siječanj 2025. 23:33

Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaci

Emma05
    18. Siječanj 2025. 08:42

Ivka33

Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaci

Možda ti se i bebica javlja ranije☺️..ako je u predjelu ploda. Ako je maternica općenito možda da uzmeš nešto od suplementacije? Uzimaš li magnezij? I alfa lipoičnu? Roidakal... Vidi sa dr svakako za savjet. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Pukica
    18. Siječanj 2025. 08:56

Jutrooo, moj sljedeći pregled je 31.1. :) ima nas na taj datum! Ja se isto mučim s odjećom, teško mi je nešto iskombinirat da je ugodno a da mi dobro stoji. Trbuh mi još nije onako trudnički ali definitivno je puno veći i ne mogu obući odjeću koju imam, inače obožavam nositi jeans, nisam navikla na trenerke i haljine. 

• Maslačak_13
    18. Siječanj 2025. 09:10

lolola13

Maslačak_13

lolola13

Shein sam pogledala, u njihovoj tablici velicina ni nema moja velicina poprsja 🥲 Ja ne znam jel samo ja imam taj problem s cicama koje su narasle jako ili nesto krivo mjerim 😅 I inace sam široka u tom djelu ali bas da mi ni XXL nije dobar mi je fakat tesko povjerovat. Meni je obujam grudi 107 trenutno, a tu u tablici velicina na Sheinu najveca velicina je 100 za poprsje 😶 Jel ja nesto krivo gledam i mjerim mozda? Nemojte mi se smijat, nisam nikad nista narucivala po tim tablicama jer sam uvijek znala velicinu koju uzimam 😂
    Meni su isto dosta porasle grudi u trudnoći, za broj su veće. Što se tiče veličina na Sheinu ja si naručim veličinu M i bude mi ok. Obujam grudi mi iznosi 96 cm, i sad sam išla gledati za neku haljinu koja mi treba doći body measurments za promjer grudi za veličinu M iznosi 92 - 96 cm. A za tvoj obujam grudi od 107 cm ispada veličina XL gdje su mjere za obujam grudi 102 - 108 cm. Koji inače nosiš broj odjeće? Ja uglavnom M pa mi i tu odgovara veličina M, npr. znala sam i prije naručiti online te ako bi mi po nekim parametrima npr. struk, bokovima ili grudi za 2 - 3 cm spadali pod L a svi drugi parametri pod M naručim si M i uglavnom mi bude dobra veličina. A da sam naručila u L veličini ona bi mi na pojedinim dijelovima visila malo odjeća a to ne volim.
    Inace nosim M majice i bluze, sad sam narucivala trudnicko L za gore i sve sto mi je doslo mi je bilo usko bas na prsima, okolo svugdje lufta. Zato sam sad vec u paranoji narucivanja jer sam vec 4 paketa vracala, pokusala sa raznim modelima i ducanima 🙈 Ne volim ni ja bas da visi sve na meni pa me to jos vise frustrira, da sad narucim xl plivala bi u tome a cice vjerojatno bile taman jos koji tjedan dok opet ne narastu 😂 Koma.
    .
    Za hlace i tajice mi je asos super, uzela sam broj manje nego inače i ne padaju. A uzela sam i vece za kad mi bude veci trbuh jer sam ja stalno u trapericama i vjerojatno cu ih nositi do poroda 😅

Kužim da, onda je veliki rizik naručivati online. Najbolje možda da obiđeš neke trgovačke centre tako da isprobaš na licu mjestu, meni je HM okey i imali su sad početkom godine rasprodaje i vidim da je netko od cura gore preporučio Reserved. U Lidlu također znaju imati u ponudi trudničku odjeću, čula sam da zna biti dobra, ali nikako dočekati da se pojavi, pratim katalog svaki tjedan ali ništa još uvijek...🙈

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Maslačak_13
    18. Siječanj 2025. 09:19

Pukica

Jutrooo, moj sljedeći pregled je 31.1. :) ima nas na taj datum! Ja se isto mučim s odjećom, teško mi je nešto iskombinirat da je ugodno a da mi dobro stoji. Trbuh mi još nije onako trudnički ali definitivno je puno veći i ne mogu obući odjeću koju imam, inače obožavam nositi jeans, nisam navikla na trenerke i haljine.

Tako i meni, najgore mi je za posao šta da obućem. Sad kako je zima nosim neke malo šire vestice, a za dane kad imamo neke sastanke ili neki event malo šire košulje koje sam prije znala staviti u uske hlače visokog struka i odlično bude. Sad te košulje samo prebacim preko hlače pa kako bude šire ne skuži se trbuščić, briga me 🙈 U svoje traperice više ne stanem, odnosno ne mogu ih zakopčati u struku pa sam naišla na jedan dobar hack na internetu koji sam koristila ovaj tjedan na poslu, a to je da gumicu za kosu provučem kroz onu rupice gdje ide gumb od hlača i zakačim je oko gumba. To me spašava za sad. Imam dva para trudničkih hlača ali mi nekako padaju jer je još velik taj prostor oko trbuha ali vjerujem da ću se veoma uskoro prebaciti na njih kako mi trbuh bude rastao sad kroz dane, tjedne 😁

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

lolola13
    18. Siječanj 2025. 09:27

A budem pokusala hm i reserved, netko je i za zaru rekao. Moram nesto naci 😂 A lidl isto stalno pratim i nikako da dode to trudnicko 😁
    .
    Traperice su stvarno super iz asosa, ali uzeti broj manji nego inace, ja sam tako pa mi lijepo stane trbuh a ne padaju mi. Ja sam uzela broj manji, svoju velicinu i broj veci pa da imam za sve razine trbuha 🤣 A dosta su povoljne, mislim oko 20e

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• AnnieP
    18. Siječanj 2025. 09:52

Dobro jutro svima.
    Ja evo jela i mogu natrag u krevet koliko mi se spava. 😄
    Ja sam kod kuće pa još kombiniram s jednim svoj hlačama u koje stanem i imam dvoje tajice iz lidle (previše me ona gumica gore steže pa mi nisi baš udobne), haljine. Kod kuće nosim svoje trenirke. Grudi su mi buknule ali pašu mi sve moje majice još.
    Fali mi da imam trudničke hlače, jedne su mi kod kume, ona moram roditi svaki čas pa kad rodi će mi vratiti sve moje i posuditi svoje, tako da ću tad imati dovoljno robe.

🩷 7/2022

_spring_
    18. Siječanj 2025. 10:05

Jutro cure!
    Ja sam trudničke tajice uzela u calzedoniji i zadovoljna sam s njima, ali ih nosim za sad samo po kući jer je tanji materijal. Nisu pretanke i prozirne, ali ja sam zimogrozna pa na ove minuse ne idem van u njima. Bila sam neki dan u areni, vrlo oskudan i tužan je taj dio gdje se može naći nešto trudničke odjeće, ne bih to ni mogla nazvati odjelom, ali opet je dobro što se može bar vidjeti uživo. Imali su u ponudi skinny traperice, onako blago rastezljive 29€. Ja sam ih uzela, taman su za ove tjedne sad i trbuh, a bojim se da će mi brzo postati male jer su skinny, a ja imam jače listove... Imali su par košulja, nisu mi trebale pa nisam gledala veličinu, grudnjake, potkošulje, obične pamučne majice, traperice širokog kroja i tajice. To je što sam uspjela vidjeti ako će nekome pomoći. Sa reservda sam naručila traperice i neke chino hlače. Kvalitetom sam zadovoljna, ali veličinom ne, čini mi se da i oni imaju veće krojeve odjeće, tako da sam to vratila, ali je izgledalo jako lijepo. Lijepi vikend svima! 🤗

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.