Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Shoko
    17. Siječanj 2025. 17:13

Mommy i emma cestitam na super pregledima. 
    Odjeća… ja sam proslu najvise kupila u h&m, bas iz razloga jer sam mogla probati u ducanu, cini mi da su h&m centar i h&m Arena imali trudnicko. Ali ja se lezerno oblacim i za posao mi ne treba nista tipicno uredsko 😅
    ..
    Spavanje - jos spavam na trbuhu navike radi a i skuzila sam da kad spavam na boku iz nekog razloga moram cesce po noci pisati 😅no uskoro mi je svakako se na bokove prebaciti. 
    ..
    Roidakal i ja pijem jednu dnevno jer je bas skup a pijem na svoju ruku i radi svojih strahova pa mislim da je i 1 dovoljna za sad. 
    ..
    Pije li tko andol 100? Njega pijem po preporuci ginekologa ali se nije izjasnio ima li neko doba dana kad je najbolje njega uzimati. 

2021 💙

lolola13
    17. Siječanj 2025. 17:23

AnnieP

lolola13

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.
    Moj dr ima obnovljenu ordinaciju i noviji uzv od prije cca 3 godine, ali nije bas da se vidi toliko detaljno da vidim sve prstice 😆 Iako na proslom pregledu na 12tt je gledao i prstiće i bas ih komentirao ali sad se mala tak mrdala i nekak bila polusklupcana da ja nisam vidjela tako detaljno.
    .
    I tako sam mislila s muzem na 4d pa mozemo umjesto toga na anomaly. Ili oboje, bas cu razmisliti
    Lijepo je i zbog supruga otići da.
    Moj ne smije samnom na ove preglede tako da mu je anomaly sad prilika da prvi put sam vidi curku. 😊

A zato bi i isla, vise zbog njega. Ja sam ga pitala jel hoce on je odma rekao moze tak da sad samo moram vidjet koji tjedan bi isla i gdje 😅 Imate li preporuku za privatno u zg? Cijene su sve tu negdje pa ne znam jel mi bolje ic mozda u ove razvikanije poliklinike ili su te losije bas zato jer su razvikane i imaju hrpu pacijenata? 😬 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Megyca
    17. Siječanj 2025. 17:23

Hej curke 😄
    Mommy cestitam na super pregledu🥰
    Sto se tice odjece ja sam uzela u calzedonie dva para tajica i super su mi, jedne traperice u H&M a ovo ostalo se razmisljam da narucim na Sheinu.. je li itko kupovao ista i kakvo je? 
    Shoko ja pijem andol 100 pro svaki dan nakon rucka. I receno mi je da cu do kraja trudnoce to piti (prevencija preeklampsije i jos nekih komplikacija)

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Tonkica1509
    17. Siječanj 2025. 17:25

Shoko radila sam dosta dugo na kardiologiji, Andol smo uvijek davali oko podneva, iza ručka 😉 tako je najbolje.
    Anomaly ću ići privatno jer dr ima loš ultrazvuk i želim uzeti muža sa sobom da se i on malo divi bebici
    Zaboravila sam napisati pregled mi je 28.1. 
    Nadam se da ćemo vidjeti i spol onda 🫣

ana0310
    17. Siječanj 2025. 17:29

lolola13

AnnieP

lolola13

Tinchilina

Ja mislim da na tom big anomality scanu sve u detalje gledaju, od broja prstića do svih organa itd itd, zato je važno da je ultrazvuk dobar da se moze tako detaljnije sve provjeriti. Naravno ako neki doktor nema takav uređaj ne može napraviti precizan pregled iako može okvirno vidjet sve ali ne možda i tak detaljno, to si ja tak tumačim. Pa zato preporuka za privatni pregled ili u bolnici.
    Nije mi jasno zakaj se preporuča Roidakal ako se može kupiti to odvojeno i ispadne ful povoljnije. Baš sam gledala cijene, za oko 20 e se može dobiti AHA za 4 kjeseca korištenja, a u Roidakalu za 22 e se dobije za 15 dana ako piješ 2 dnevno, što bi kao trebalo.
    Moj dr ima obnovljenu ordinaciju i noviji uzv od prije cca 3 godine, ali nije bas da se vidi toliko detaljno da vidim sve prstice 😆 Iako na proslom pregledu na 12tt je gledao i prstiće i bas ih komentirao ali sad se mala tak mrdala i nekak bila polusklupcana da ja nisam vidjela tako detaljno.
    .
    I tako sam mislila s muzem na 4d pa mozemo umjesto toga na anomaly. Ili oboje, bas cu razmisliti
    Lijepo je i zbog supruga otići da.
    Moj ne smije samnom na ove preglede tako da mu je anomaly sad prilika da prvi put sam vidi curku. 😊
    A zato bi i isla, vise zbog njega. Ja sam ga pitala jel hoce on je odma rekao moze tak da sad samo moram vidjet koji tjedan bi isla i gdje 😅 Imate li preporuku za privatno u zg? Cijene su sve tu negdje pa ne znam jel mi bolje ic mozda u ove razvikanije poliklinike ili su te losije bas zato jer su razvikane i imaju hrpu pacijenata? 😬

Ja sam s Harni bila zadovoljna proslu trudnocu.
    Tad sam isla iskljucivo zato jer moj gin nije imao tolko dobar uzv pa vise zbog svog mira. Ovu necu ici privatno.
    Dal cete dobiti super sliku bebinog lica ovisi o tome kak ce se namjestiti. Sa starijom nisam dobila neku super sliku, al to mi nije bilo ni bitno, vise mi je da se ok razvija.

2021. M 💗

Emma05
    17. Siječanj 2025. 17:30

Shoko

Odjeća… ja sam proslu najvise kupila u h&m, bas iz razloga jer sam mogla probati u ducanu, cini mi da su h&m centar i h&m Arena imali trudnicko. Ali ja se lezerno oblacim i za posao mi ne treba nista tipicno uredsko 😅
    ..
    Spavanje -jos spavam na trbuhu navike radi a i skuzila sam da kad spavam na boku iz nekog razloga moram cesce po noci pisati 😅no uskoro mi je svakako se na bokove prebaciti.
    ..
    Roidakal i ja pijem jednu dnevno jer je bas skup a pijem na svoju ruku i radi svojih strahova pa mislim da je i 1 dovoljna za sad.
    ..
    Pije li tko andol 100? Njega pijem po preporuci ginekologa ali se nije izjasnio ima li neko doba dana kad je najbolje njega uzimati.

Ja pijem Andol. Zbog blage trombofilije. Popijem ga obično popodne oko 17, 18 h. Navečer uglavnom. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

ana0310
    17. Siječanj 2025. 17:51

Ja osim prenatala i povremeno magnezija ne uzimam nikakve suplemente 🫣 kks je uredna skroz, gin veli da nema potrebe za nicim dodatnim trenutno tak da sam ok. Iskreno, i ovo sta pijem mi je neke dane previse. 😅

2021. M 💗

• Leptirica_
    17. Siječanj 2025. 18:19

S obzirom da ja vodim trudnoću privatno, onda i anomaly scan radim kod iste dr privatno. 
    U prošloj trudnoći sam isto tako. U prošloj sam radila i 4D uzv, pa vj budem i u ovoj trudnoći otišla dodatno i na 4D da vidimo još detaljnije bebicu. Anomaly scan traje puno duže od običnog pregleda jer se prati dolsovno cijela morfologija djeteta. Dobila sam tada nalaze sa svim parametrima na 3 stranice.
    .
    Suplemente sam sve stopirala zbog lošeg stanja. Pijem samo redovnu terapiju ujutro. Vratiti ću se prenatalima kad budem dobro. Ali s obzirom da mi je krva slika dobra ne sekiram se što ih ne uzimam. 

Shein, ja nemam iskustav, nisam naručivala, ali moja prijateljica od tamo uzima trudničko i jako je zadovoljna. Samo kaže treba čitati recenzije i sastav materijala. 

Libo1415
    17. Siječanj 2025. 18:47

Mommy čestitam na dobro pregledu.🤗
    Evo ja morala kupiti sladoled danas...primilo me...i pojela sam par žlica i vise mi se ne jede 🙈 jel vi jedete salamu? Tipa čajnu? 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Pixi
    17. Siječanj 2025. 18:49

Shoko

..
    Spavanje -jos spavam na trbuhu navike radi a i skuzila sam da kad spavam na boku iz nekog razloga moram cesce po noci pisati 😅no uskoro mi je svakako se na bokove prebaciti.
    ..
    ..

Ja pijem Andol oko podneva. Rečeno mi je da ću piti do 36 tj.
    Mommy čestitam na dobrom pregledu
    .
    Ja još nisam razmišljala o anomaly scanu, za desetak dana idem kod ginci pa ću vidjeti šta kaze 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.