Cure koje su pisale za trudniču odjeću, ja sam prošli vikend u HM našla odlične trudničke tajice, jako su udobne i elastične, meke na dodir i ima mjesta za trbuh, cijena je bila 29,99 ali isplati se. Također, našla sam i neku trudničku košulju malo dužu u maslinastoj boji, simpa je i samo 7,99 sam je platila jer je bila na rasprodaji. Naručivala sam i preko Sheina 2 para trudničkih hlača i neke šire vestice sad za zimu i moram reći da sam jako zadovoljna. Trebate se samo dobro izmjeriti i gledati njihovu tablicu s veličinama. Prije par dana sam opet naručila sa Sheina par kompletića za trudnice, duge haljinice s vesticom preko, te neke dvodijelni komplete, duža suknja s porezom i majica gore. Jako lijepih komada odjeće ima i u dosta različitih boja. Jedva čekam ovu dugu narudžbu da mi dođe, trebala bi krajem mjeseca 😁Shein sam pogledala, u njihovoj tablici velicina ni nema moja velicina poprsja 🥲 Ja ne znam jel samo ja imam taj problem s cicama koje su narasle jako ili nesto krivo mjerim 😅 I inace sam široka u tom djelu ali bas da mi ni XXL nije dobar mi je fakat tesko povjerovat. Meni je obujam grudi 107 trenutno, a tu u tablici velicina na Sheinu najveca velicina je 100 za poprsje 😶 Jel ja nesto krivo gledam i mjerim mozda? Nemojte mi se smijat, nisam nikad nista narucivala po tim tablicama jer sam uvijek znala velicinu koju uzimam 😂
Meni su isto dosta porasle grudi u trudnoći, za broj su veće. Što se tiče veličina na Sheinu ja si naručim veličinu M i bude mi ok. Obujam grudi mi iznosi 96 cm, i sad sam išla gledati za neku haljinu koja mi treba doći body measurments za promjer grudi za veličinu M iznosi 92 - 96 cm. A za tvoj obujam grudi od 107 cm ispada veličina XL gdje su mjere za obujam grudi 102 - 108 cm. Koji inače nosiš broj odjeće? Ja uglavnom M pa mi i tu odgovara veličina M, npr. znala sam i prije naručiti online te ako bi mi po nekim parametrima npr. struk, bokovima ili grudi za 2 - 3 cm spadali pod L a svi drugi parametri pod M naručim si M i uglavnom mi bude dobra veličina. A da sam naručila u L veličini ona bi mi na pojedinim dijelovima visila malo odjeća a to ne volim.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Maslačak javi kakva ti je odjeća sa Sheina kad stigne, meni stalno iskaču reklame i baš ima divnih komada odjeće. Ali sam skeptična što se kvalitete tiče.
Ja sam naručila sa zalanda par stvari, ali nije baš neki materijal, osim jedne Only majice, i tajice mama anna field su mi udobne, ali su ful tanke, dobre su za po doma.
HM nažalost više nema trudnički odjel u centru, sad ima još samo u Areni. Ja imam dva para trudničkih traperica, ali mi stalno padaju, kao da je ona elastika tek za podmaklu trudnoću. Cine mi se dobre stvari na njihovoj stranici. Je li itko mozda uzeo onaj umetak za hlace, kao da ti doda gumb i malo materijala? Ak me kuzite 🙈
Anomaly scan mene doktorica jos na proslom pregledu pitala zelim li kod nje ili da mi da uputnicu za bolnicu, ali cu kod nje posto ima super uzv.
Cestitam curama na dobrim pregledima od danas 🍀🤗 nek nam se nastavi u ovom veselom tonu
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Moj iduci pregled je 31.1. 😀
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Evo i nas s pregleda, sve je super. Hvala na lijepim željama 😊
Malena ima oko 403 g i sve mjere odgovaraju tjednima (nekoliko dana više-manje, ali sve je to normalno). Dr. je mjerila glavu, trbuh i noge. Zatvorena sam, gotovo 5 cm.Kad ti je idući pregled, da te pišem?
Ostale curke koje mi nisu na listi od jutros za preglede ako želite napišite kad imate. 😊
AnnieP idući pregled ultrazvuk mi je 12. 2. u bolnici, te 19. 2. kod moje ginekologice.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Moj iduci pregled je 31.1. 😀
Imaš pregled kad i ja. 😊
Još dva tjednaaaa
🩷 7/2022
Malena ima oko 403 g i sve mjere odgovaraju tjednima (nekoliko dana više-manje, ali sve je to normalno). Dr. je mjerila glavu, trbuh i noge. Zatvorena sam, gotovo 5 cm.Kad ti je idući pregled, da te pišem?
Ostale curke koje mi nisu na listi od jutros za preglede ako želite napišite kad imate. 😊AnnieP idući pregled ultrazvuk mi je 12. 2. u bolnici, te 19. 2. kod moje ginekologice.
Ti si javila danas već pa sam te odmah pisala.
Hvala ti, volim tako kad same napišete. 😊
🩷 7/2022
Mommy čestitam na dobro pregledu.🤗
Evo ja morala kupiti sladoled danas…primilo me…i pojela sam par žlica i vise mi se ne jede 🙈 jel vi jedete salamu? Tipa čajnu?
Ja ništa suhomesnato. Volim ali izbjegavam sada.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ostale curke koje mi nisu na listi od jutros za preglede ako želite napišite kad imate. 😊AnnieP idući pregled ultrazvuk mi je 12. 2. u bolnici, te 19. 2. kod moje ginekologice.Ti si javila danas već pa sam te odmah pisala.
Hvala ti, volim tako kad same napišete. 😊
Hvala tebi na vođenju liste 🩷
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Cure imam jos jedno pitanje koje piju rodiakal ja jos uvik pijem dufaston taj dio sam zaboravila jel to ima ikakve veze moze li jedno s drugim? Pretpostavljam da moze!! Oprostite ako sam dosadna ali nisam upucena ginekolog mi je samo to rekao da kupim nisan se sitila upitati ga a muz u apoteci nije apsolutno nista pitao ni koliko se pije ni kad nista zivo!! Pa sam sve tu kod vas saznala!! Molim samo ako je koja upucena jel mogu to normalno uz dufaston ?
Možeš normalno bez straha piti. Duphaston je hormon a Roidakal je suplementacija, ništa drugo, nije lijek. Možeš piti skupa.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Shein sam pogledala, u njihovoj tablici velicina ni nema moja velicina poprsja 🥲 Ja ne znam jel samo ja imam taj problem s cicama koje su narasle jako ili nesto krivo mjerim 😅 I inace sam široka u tom djelu ali bas da mi ni XXL nije dobar mi je fakat tesko povjerovat. Meni je obujam grudi 107 trenutno, a tu u tablici velicina na Sheinu najveca velicina je 100 za poprsje 😶 Jel ja nesto krivo gledam i mjerim mozda? Nemojte mi se smijat, nisam nikad nista narucivala po tim tablicama jer sam uvijek znala velicinu koju uzimam 😂Meni su isto dosta porasle grudi u trudnoći, za broj su veće. Što se tiče veličina na Sheinu ja si naručim veličinu M i bude mi ok. Obujam grudi mi iznosi 96 cm, i sad sam išla gledati za neku haljinu koja mi treba doći body measurments za promjer grudi za veličinu M iznosi 92 - 96 cm. A za tvoj obujam grudi od 107 cm ispada veličina XL gdje su mjere za obujam grudi 102 - 108 cm. Koji inače nosiš broj odjeće? Ja uglavnom M pa mi i tu odgovara veličina M, npr. znala sam i prije naručiti online te ako bi mi po nekim parametrima npr. struk, bokovima ili grudi za 2 - 3 cm spadali pod L a svi drugi parametri pod M naručim si M i uglavnom mi bude dobra veličina. A da sam naručila u L veličini ona bi mi na pojedinim dijelovima visila malo odjeća a to ne volim.
Inace nosim M majice i bluze, sad sam narucivala trudnicko L za gore i sve sto mi je doslo mi je bilo usko bas na prsima, okolo svugdje lufta. Zato sam sad vec u paranoji narucivanja jer sam vec 4 paketa vracala, pokusala sa raznim modelima i ducanima 🙈 Ne volim ni ja bas da visi sve na meni pa me to jos vise frustrira, da sad narucim xl plivala bi u tome a cice vjerojatno bile taman jos koji tjedan dok opet ne narastu 😂 Koma.
.
Za hlace i tajice mi je asos super, uzela sam broj manje nego inače i ne padaju. A uzela sam i vece za kad mi bude veci trbuh jer sam ja stalno u trapericama i vjerojatno cu ih nositi do poroda 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji