Pozdrav cure, pratim vas ali nemam sta puno pisati jer ste puno dalje sa tt od mene koja sam tek u 10tt 🤭 meni ovaj prvi trimestar prolazi dobro bez mucnina, povracanja jedino sto svaku noc imam napad groznice i to traje nekih 1-2h i onda mi je poslije toga vruce. Ne znam da li je to uopce normalno?
Imam cravings za jagode i lubenicu koje nemam nigdje kupiti 🤣
Trudnocu vodim drzavno, u 20 tt planiram privatno sa muzem da i on vidi bebuCestitam svima na urednim pregledima i vec velikim bebicama ☺️
Male lubenice imaš za kupiti u Lidlu. Ja ih već mjesec dana kupujem i stalno jedem. Stvarno su fine i slatke, ugodno sam se iznenadila. Skroz sam se navukla na njih. 😄
🩷 7/2022
Jutrooo, moj sljedeći pregled je 31.1. :) ima nas na taj datum! Ja se isto mučim s odjećom, teško mi je nešto iskombinirat da je ugodno a da mi dobro stoji. Trbuh mi još nije onako trudnički ali definitivno je puno veći i ne mogu obući odjeću koju imam, inače obožavam nositi jeans, nisam navikla na trenerke i haljine.Tako i meni, najgore mi je za posao šta da obućem. Sad kako je zima nosim neke malo šire vestice, a za dane kad imamo neke sastanke ili neki event malo šire košulje koje sam prije znala staviti u uske hlače visokog struka i odlično bude. Sad te košulje samo prebacim preko hlače pa kako bude šire ne skuži se trbuščić, briga me 🙈 U svoje traperice više ne stanem, odnosno ne mogu ih zakopčati u struku pa sam naišla na jedan dobar hack na internetu koji sam koristila ovaj tjedan na poslu, a to je da gumicu za kosu provučem kroz onu rupice gdje ide gumb od hlača i zakačim je oko gumba. To me spašava za sad. Imam dva para trudničkih hlača ali mi nekako padaju jer je još velik taj prostor oko trbuha ali vjerujem da ću se veoma uskoro prebaciti na njih kako mi trbuh bude rastao sad kroz dane, tjedne 😁
Ajme i ja sam radila to s gumicom 😂 top!
Cure sto se robe tice ja sam dobila od sestre par trudnickih taica i kupila sam sebi u name na ogromnom snizenju prid Bozic za 2e trudnickih taica par komada je tanke su ali ja san ugl kuci kad idem na oregled u jaketi san koja je ispod kolina i u nas zime nisu takoo strasne tako da meni bude ok!! Demoere maice nisim svoje od prije trudnoce jer imam te trudnicke taice tako da je drob uvik na toplom i kad je demoeric kratak!! Grudnjake sam dobila od sestre za dojilje nekoliko i ja zapravo nista dr nisan kupila niti mi je potriba!! Na komplikacijama sam ne idem na posa tako da sve ovo sto imam mogu po doma i kad idem negdi!! Imam i kaput isto onako siri duzi patike su moj odabir jer sam ja sportski tip i ja sam ubiti jako jednostavno tako da necu kupovat nemam potribu!! Jedino kanotjeruce jer mi viri pola droba iz mojih🤣i gacice jer su mi sve moje uzasno plitke !!eto to ce mi trebat!!
+ 10.10.
Pozdrav curke, ja sam konačno prizdravila i u ponedjeljak planiram na uzv koji sam propustila prošli ponedjeljak. 🥳
Ja idem na posao u haljinama i čizmama i normalnoj zimskoj jakni s koje sam uklonila pojas da mi je udobnije. Debele hulahopke sam si sve zarezala po gumi, tako da me ne stežu i to za sada funkcionira jer trbuha nemam, već sam se samo proširila. 🤷♀️😂
Jedva čekam toplije vrijeme i tenisice, a haljina imam hrpu rezanih ispod grudi tako da ne bi smjelo biti problema još neko vrijeme. 😁
Tajice imam super neke iz Lidla ful rastezljive za po kući, a kad počnu stezati, imam škare...😂
Jutrooo, moj sljedeći pregled je 31.1. :) ima nas na taj datum! Ja se isto mučim s odjećom, teško mi je nešto iskombinirat da je ugodno a da mi dobro stoji. Trbuh mi još nije onako trudnički ali definitivno je puno veći i ne mogu obući odjeću koju imam, inače obožavam nositi jeans, nisam navikla na trenerke i haljine.Tako i meni, najgore mi je za posao šta da obućem. Sad kako je zima nosim neke malo šire vestice, a za dane kad imamo neke sastanke ili neki event malo šire košulje koje sam prije znala staviti u uske hlače visokog struka i odlično bude. Sad te košulje samo prebacim preko hlače pa kako bude šire ne skuži se trbuščić, briga me 🙈 U svoje traperice više ne stanem, odnosno ne mogu ih zakopčati u struku pa sam naišla na jedan dobar hack na internetu koji sam koristila ovaj tjedan na poslu, a to je da gumicu za kosu provučem kroz onu rupice gdje ide gumb od hlača i zakačim je oko gumba. To me spašava za sad. Imam dva para trudničkih hlača ali mi nekako padaju jer je još velik taj prostor oko trbuha ali vjerujem da ću se veoma uskoro prebaciti na njih kako mi trbuh bude rastao sad kroz dane, tjedne 😁
Ajme i ja sam radila to s gumicom 😂 top!
Daaa stvarno odličan hack 😅
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaci
Ivka, meni unatrag par dana dolje zna baš "sijevnuti", ne znam kako da to drugačije objasnim, ali dogodi mi se par puta u danu i onda prestane. Ja sam sebi objasnila da je to od rasta maternice i pomjeranja svega unutra, nadam se da sam u pravu. 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaciIvka, meni unatrag par dana dolje zna baš "sijevnuti", ne znam kako da to drugačije objasnim, ali dogodi mi se par puta u danu i onda prestane. Ja sam sebi objasnila da je to od rasta maternice i pomjeranja svega unutra, nadam se da sam u pravu. 😅
I meni se to dogada unazad par tjedana, nekad svakih par dana, nekad i par puta u danu. Prođe tako da se ne zabrinjavam i pripisujem promjenama koje se događaju. 🤨Oko svega što dođe i brzo prođe se pokusavam ne zabrinjavati, da potraje i postane konstatno onda bi to bila druga priča.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaciIvka, meni unatrag par dana dolje zna baš "sijevnuti", ne znam kako da to drugačije objasnim, ali dogodi mi se par puta u danu i onda prestane. Ja sam sebi objasnila da je to od rasta maternice i pomjeranja svega unutra, nadam se da sam u pravu. 😅I meni se to dogada unazad par tjedana, nekad svakih par dana, nekad i par puta u danu. Prođe tako da se ne zabrinjavam i pripisujem promjenama koje se događaju. 🤨Oko svega što dođe i brzo prođe se pokusavam ne zabrinjavati, da potraje i postane konstatno onda bi to bila druga priča.
Da, tako se i ja trudim jer ovo mi je druga trudnoća, prvu sam izgubila nakon godina pokušavanja da uopće ostanem trudna. I naravno da sam onda stalno u nekom grču i pod pritiskom pa se trudim raditi na tome i objašnjavati sebi racionalno koliko mogu... Nekad uspijem, nekad ne, ali zato volim ovaj forum. Čim čujem iskustva drugih ili da dijele iste simptome ili da su to već prošli, budem nekako mirnija.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Hvala vam sad sam mirnija stavljam to kao pod "normalno" jutros toga nemam 🤣🤣🤣
Cure neka me netko prosvijetli znaci kupili smo kolica cibex eos lux a nasla sam od cibexa jaje koje se zove Z size molim vas koje ja sad adaptere trebam kupiti ovako kako mi se zovu bas kolica ili kako se zove jaje!! Nisam umala do sad kolica s adapterima i totalno sam zbunjena s ovim!! Molim pomoc tko je upucen jer da ne bi krive adaptere kupila
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji