Pozdrav curke, ja sam konačno prizdravila i u ponedjeljak planiram na uzv koji sam propustila prošli ponedjeljak. 🥳
Ja idem na posao u haljinama i čizmama i normalnoj zimskoj jakni s koje sam uklonila pojas da mi je udobnije. Debele hulahopke sam si sve zarezala po gumi, tako da me ne stežu i to za sada funkcionira jer trbuha nemam, već sam se samo proširila. 🤷♀️😂
Jedva čekam toplije vrijeme i tenisice, a haljina imam hrpu rezanih ispod grudi tako da ne bi smjelo biti problema još neko vrijeme. 😁
Tajice imam super neke iz Lidla ful rastezljive za po kući, a kad počnu stezati, imam škare...😂
Jutrooo, moj sljedeći pregled je 31.1. :) ima nas na taj datum! Ja se isto mučim s odjećom, teško mi je nešto iskombinirat da je ugodno a da mi dobro stoji. Trbuh mi još nije onako trudnički ali definitivno je puno veći i ne mogu obući odjeću koju imam, inače obožavam nositi jeans, nisam navikla na trenerke i haljine.
Tako i meni, najgore mi je za posao šta da obućem. Sad kako je zima nosim neke malo šire vestice, a za dane kad imamo neke sastanke ili neki event malo šire košulje koje sam prije znala staviti u uske hlače visokog struka i odlično bude. Sad te košulje samo prebacim preko hlače pa kako bude šire ne skuži se trbuščić, briga me 🙈 U svoje traperice više ne stanem, odnosno ne mogu ih zakopčati u struku pa sam naišla na jedan dobar hack na internetu koji sam koristila ovaj tjedan na poslu, a to je da gumicu za kosu provučem kroz onu rupice gdje ide gumb od hlača i zakačim je oko gumba. To me spašava za sad. Imam dva para trudničkih hlača ali mi nekako padaju jer je još velik taj prostor oko trbuha ali vjerujem da ću se veoma uskoro prebaciti na njih kako mi trbuh bude rastao sad kroz dane, tjedne 😁
Ajme i ja sam radila to s gumicom 😂 top!
Daaa stvarno odličan hack 😅
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaci
Ivka, meni unatrag par dana dolje zna baš "sijevnuti", ne znam kako da to drugačije objasnim, ali dogodi mi se par puta u danu i onda prestane. Ja sam sebi objasnila da je to od rasta maternice i pomjeranja svega unutra, nadam se da sam u pravu. 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Ako moze pomoc jel ijedna od vas imala blago pulsiranje ili kakvo blago bockanje dolje sta to znaci
Ivka, meni unatrag par dana dolje zna baš "sijevnuti", ne znam kako da to drugačije objasnim, ali dogodi mi se par puta u danu i onda prestane. Ja sam sebi objasnila da je to od rasta maternice i pomjeranja svega unutra, nadam se da sam u pravu. 😅
I meni se to dogada unazad par tjedana, nekad svakih par dana, nekad i par puta u danu. Prođe tako da se ne zabrinjavam i pripisujem promjenama koje se događaju. 🤨Oko svega što dođe i brzo prođe se pokusavam ne zabrinjavati, da potraje i postane konstatno onda bi to bila druga priča.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
I meni se to dogada unazad par tjedana, nekad svakih par dana, nekad i par puta u danu. Prođe tako da se ne zabrinjavam i pripisujem promjenama koje se događaju. 🤨Oko svega što dođe i brzo prođe se pokusavam ne zabrinjavati, da potraje i postane konstatno onda bi to bila druga priča.
Da, tako se i ja trudim jer ovo mi je druga trudnoća, prvu sam izgubila nakon godina pokušavanja da uopće ostanem trudna. I naravno da sam onda stalno u nekom grču i pod pritiskom pa se trudim raditi na tome i objašnjavati sebi racionalno koliko mogu... Nekad uspijem, nekad ne, ali zato volim ovaj forum. Čim čujem iskustva drugih ili da dijele iste simptome ili da su to već prošli, budem nekako mirnija.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Cure neka me netko prosvijetli znaci kupili smo kolica cibex eos lux a nasla sam od cibexa jaje koje se zove Z size molim vas koje ja sad adaptere trebam kupiti ovako kako mi se zovu bas kolica ili kako se zove jaje!! Nisam umala do sad kolica s adapterima i totalno sam zbunjena s ovim!! Molim pomoc tko je upucen jer da ne bi krive adaptere kupila
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure neka me netko prosvijetli znaci kupili smo kolica cibex eos lux a nasla sam od cibexa jaje koje se zove Z size molim vas koje ja sad adaptere trebam kupiti ovako kako mi se zovu bas kolica ili kako se zove jaje!! Nisam umala do sad kolica s adapterima i totalno sam zbunjena s ovim!! Molim pomoc tko je upucen jer da ne bi krive
https://www.magicbaby.hr/cybex-adapteri-eos-lux-black.html?srsltid=AfmBOoqNkMZJtnKlatxRn9M-SizKlxMTUnHKef9TKSAUz_lJFu-x97qf ove vjv, provjeri u trgovini za svaki slucaj
2021. M 💗
Cybex adapteri Eos Lux - Black
Opis proizvoda
Neometano odvedite svoju bebu iz automobila na pločnik. Jednostavno upotrijebite ove adaptere za autosjedalicu da postavite bilo koju CYBEX autosjedalicu za dojenčad na okvir svojih Eos Lux kolica i pretvorite ih u praktičan sustav za putovanje.
Prebacite se s vožnje na šetnju u nekoliko sekundi i uz minimalan napor – fleksibilnost u najboljem izdanju.
Kompatibilni sa:
Eos Lux kolicima
Svim CYBEX autosjedalicama za dojenčad 0+
2021. M 💗
Hvala vam za info oko andola.
.
Sjevanje i ja osjetim, a nekad i to pulsiranje koje kao da je od neke poze koja mi ne pase. Ako promjenim bok na kojem lezim brzo prestane.
.
Je li koga muce pristici? Ja sam ko pubertetu, a najgori su mi vrat i leđa 😏
2021 💙
Cybex adapteri Eos Lux - Black
Opis proizvoda
Neometano odvedite svoju bebu iz automobila na pločnik. Jednostavno upotrijebite ove adaptere za autosjedalicu da postavite bilo koju CYBEX autosjedalicu za dojenčad na okvir svojih Eos Lux kolica i pretvorite ih u praktičan sustav za putovanje.
Prebacite se s vožnje na šetnju u nekoliko sekundi i uz minimalan napor – fleksibilnost u najboljem izdanju.
Kompatibilni sa:
Eos Lux kolicima
Svim CYBEX autosjedalicama za dojenčad 0+
Hvala ti draga bas te sam i gledala to je to sto posto onda!!🙃
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji