Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • moonchild
    16. Siječanj 2025. 16:07

Pukica koliko je tvoje željezo bilo da si morala piti? Inače ja ne uzimam nikakve prenatalne suplemente, iako su mi sugerirali, uzimam samo folnu 800. Ne mogu progutati te silne tablete, pijem i euthyrox (srećom mala je tableta) i folna je mala tableta pa uspijem... Ak netko zna neke prenatalne (ne novalac) a da su sitne tablete, neka javi!

Emma05
    16. Siječanj 2025. 16:11

Pukica

Emma05 evo da te malo utješim ja sam cijelu prošlu trudnoću bila anemična i pila željezo na recept, nije bilo baš nikakvih problema. Sin mi sada ima 6 godina i nikad nije bio anemičan. Realno da uguglaš nedostatak bilo kojeg vitamina i minerala u trudnoći izašlo bi ti stotine rizika. Samo lagano 😊

Istina. I bolje ne guglati🙈.
    —–———
    Cure evo obavila sam pregled. Izgleda sve super😍🥰. Ovo mi je bio prvi pregled preko trbuha. Novo iskustvo, nisam znala kako da se ponašam😂👌. Šalim se.
    Beba ima nekih 6 cm (čiste ljubavi😍) od glave do guze. Mini anomaly je uredan. I gledao je između nogu baš dugo i nema za sada ništa...sumnja se na pišuljicu😄🥰💕. Micala se i mahala rukicama opet. Smišno mi to gledati..ajme staaaaalno bi ju gledala🥹😍🥰. Rekao mi je da uzmem neko željezo za ovu anemiju, ništa strašno kaže. Kupila sam Kendural C. Nadam se samo da mi probavu neće unerediti jer sam je jedva uspostavila. Idući pregled mi je 13.02. 
    Cure iz Zadra jeste vi što gledale/istraživale tečajeve kod nas u Zadru i planirate li na što ići/prisustvovati online i sl?

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    16. Siječanj 2025. 16:22

Emma05

Pukica

Emma05 evo da te malo utješim ja sam cijelu prošlu trudnoću bila anemična i pila željezo na recept, nije bilo baš nikakvih problema. Sin mi sada ima 6 godina i nikad nije bio anemičan. Realno da uguglaš nedostatak bilo kojeg vitamina i minerala u trudnoći izašlo bi ti stotine rizika. Samo lagano 😊
    —–———
    Cure evo obavila sam pregled. Izgleda sve super😍🥰. Ovo mi je bio prvi pregled preko trbuha. Novo iskustvo, nisam znala kako da se ponašam😂👌. Šalim se.
    Beba ima nekih 6 cm (čiste ljubavi😍) od glave do guze. Mini anomaly je uredan. I gledao je između nogu baš dugo i nema za sada ništa…sumnja se na pišuljicu😄🥰💕. Micala se i mahala rukicama opet. Smišno mi to gledati..ajme staaaaalno bi ju gledala🥹😍🥰. Rekao mi je da uzmem neko željezo za ovu anemiju, ništa strašno kaže. Kupila sam Kendural C. Nadam se samo da mi probavu neće unerediti jer sam je jedva uspostavila. Idući pregled mi je 13.02.
    Cure iz Zadra jeste vi što gledale/istraživale tečajeve kod nas u Zadru i planirate li na što ići/prisustvovati online i sl?

Ja sam negdi kom da nikad nisam usla ali bi cak volila radi dojenja jako bi volila dojiti ovaj put!! Prosli put sam imala mlika ali nazalost nusan uspila cure jesam i planiram ovaj put!! Rado bi se orikljzcila nekim tecaju !! Imas kakvi info??

+ 10.10.

petrucika
    16. Siječanj 2025. 16:34

Emma05

Pukica

—–———
    Beba ima nekih 6 cm (čiste ljubavi😍) od glave do guze. Mini anomaly je uredan. I gledao je između nogu baš dugo i nema za sada ništa…sumnja se na pišuljicu😄🥰💕. Micala se i mahala rukicama opet. Smišno mi to gledati..ajme staaaaalno bi ju gledala🥹😍🥰. Rekao mi je da uzmem neko željezo za ovu anemiju, ništa strašno kaže. Kupila sam Kendural C. Nadam se samo da mi probavu neće unerediti jer sam je jedva uspostavila. Idući pregled mi je 13.02.

Cestitam na dobrom oregledu sad vidim da san preskocila jednostavno zaboravim puno stvari!! Sad budi mirna i opustena🥰

+ 10.10.

• AnnieP
    16. Siječanj 2025. 16:58

Emma05

Pukica

—–———

Čestitam na dobrom pregledu. 😊

🩷 7/2022

lolola13
    16. Siječanj 2025. 17:06

Emma05

Pukica

—–———

🥳🥳 cestitam! Sad bezbrizno dalje 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Emma05
    16. Siječanj 2025. 17:17

petrucika

Zaboravila sam pitati ove tablete rodiakal da li koja koristi ?? Citajuc po forumu dosta se spominje to je nesto za ocuvanje cerviksa ima koja iskustva??

Sve to što sadrži Roidakal ima i u prenatalima.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    16. Siječanj 2025. 17:24

Emma05

petrucika

Zaboravila sam pitati ove tablete rodiakal da li koja koristi ?? Citajuc po forumu dosta se spominje to je nesto za ocuvanje cerviksa ima koja iskustva??
    Sve to što sadrži Roidakal ima i u prenatalima.

Jelll ja sam mislila da je to nesto extra nisan upucena!! Znaci ista stvar🧐

+ 10.10.

• Tinchilina
    16. Siječanj 2025. 17:29

Jesi sigurna da ima tog u prenatalnim iz roidakala? Baš ću pogledati. Čestitam ti na lijepom pregledu ❤️ 
    A gdje si uzela kendural? Ja gledala i na netu i nisam našla.
    Netko je bio pisao ranije za snižene vrijenldnosti uree, kreatinina, bilirubina itd, to imam i ja, sad kad sam vadila početkom 1 i u 10 mj isto tako. I mene je baš zabrinulo i pitala sam na zadnjem pregledu doktora i kaže da je to normalno u trudnoći, da bi te referentne vrijednosti trebale biti posebno za trudnice što nije slučaj, al da je sve ok.

💙 5/2023

• greta10
    16. Siječanj 2025. 17:30

Ema - koji je to prenatal? Ja nisam naisla ni na jedan koji ima alfa lipoicnu u sebi.
    Tincilina povoljnija verzija roidokala je kupit zasebno ALA - alfa lipoicnu kiselinu i magnezij. 

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.