Lolola jedes li ista zdravo? Ja sam na praznim kroasanima i bezukusnoj tjestenini, prenatalne mi je ginekologica izbacila dok se ne smire mucnine jer one pogorsavaju situaciju. Sto je najgore, meni se jede sva hrana, ali tek nakon sto ju pojedem mi bude lose tako da unaprijed ne znam sto mi pase 🙄 sad po novom mi vise ni banane ne odgovaraju.
Jucer sam dusu isplakala jer mi je vec pun kufer tih mucnina i straha od hrane i nespavanja, vjerujem jednako uzasno kao i tebi.
Greta neki doktori kazu da se doxylamin smije piti duze no moja ginekologica koja prati istrazivanja tvrdi da nema istrazivanja sa dugorocnim koristenjem i da ona smatra da nisu dobar izbor za duge staze.
Ajmeee je li ti znaju kolege u firmi da si trudna? Sad ce se iznenaditi kad te vide!
Sretno na prvom radnom danu u firmi nakon toliko vremena!
Pixi bas to 😂 jedine lude budne u to doba😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bome i ja budna od 5, al mali je krivac, inače nam se i dalje budi 1-2 po noći, što nam je super jer je do nedavno to bilo u prosjeku 15 puta min. I to je većinski preuzeo mm al noćas vrištanje i plač na njega i mama mama i dok ga ja ne uznem i onda zaspo u sekundi, tak 2x. Mislim da mu je sad opet malo prilagodba na vrtić u glavi pa zato.Greta, tak bi i ja, ne znam više ni kaj imam za obuć za ured 😄Emma, sretno danas, da se nauživaš gledanja male ribice plivalice 🥰
💙 5/2023
Jutro cure, evo jos jedne nespavalice, ja sam do 4ipo jutros bila budna kao da sam 5 kava popila.. i onda zaspala i do 6 ipo 🤯 moram izdrzati danas bez spavanja da veceras uspijem bar 5-6h
Emma sretno danas 🥰
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Lolola jedes li ista zdravo? Ja sam na praznim kroasanima i bezukusnoj tjestenini, prenatalne mi je ginekologica izbacila dok se ne smire mucnine jer one pogorsavaju situaciju. Sto je najgore, meni se jede sva hrana, ali tek nakon sto ju pojedem mi bude lose tako da unaprijed ne znam sto mi pase 🙄 sad po novom mi vise ni banane ne odgovaraju.
Jucer sam dusu isplakala jer mi je vec pun kufer tih mucnina i straha od hrane i nespavanja, vjerujem jednako uzasno kao i tebi.
Greta neki doktori kazu da se doxylamin smije piti duze no moja ginekologica koja prati istrazivanja tvrdi da nema istrazivanja sa dugorocnim koristenjem i da ona smatra da nisu dobar izbor za duge staze.
Ajmeee je li ti znaju kolege u firmi da si trudna? Sad ce se iznenaditi kad te vide!
Pojedem svaki dan unazad 2 tjedna vocne kasice babylove pa racunam barem nesto zdravoga. I narancu obavezno, ona mi smanji mucninu pred spavanje, a danas sam evo i prvu bananu uspjela! Od povrca uspijem grah, grasak i paradajz. Mogu i leću p napravim s pestom kao neki umak. To je jedino zdravo. Inace se hranim bistrim juhama iz vrecice, ribljim stapicima, tortelinima, sirom i kruhom 😭 Koma
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Zabiravila sam prijaviti da sam po noći imala bolne grčeve u trbuhu, malo sam se prepala jer ne bih reklanda su to bile BH kontrskcije jer mi se nije trbuh stvrdnjavao i bililo me. Vjerujem da je to bilo od crijeva, ali nije mi panika jer je prošlo, al bome mi nije bilo svejedno. :/
💙 5/2023
Lolola, vidiš kak je to s tim grahom zanimljivo, izgleda da puno cura paše.
💙 5/2023
Joj kak me zivcira da nemrem naknadno dodati u post, oprostite kaj pisem u 10 navrata 😂 Kaj se tice privlacnosti hrane meni se sve gadi i nije mi ni za probat 😬 Unazad tjedan dana ta gadljivost malo popusta pa cu sad za vikend pokusat napraviti neke recepte s paprikama, batatom i tikvicama, da vidim jel moze proc...
.
Znam tocno taj strah o kojem pricas, a i te suze. Ni ja ne znam kaj mi pase dok ne pojedem a posebno je tesko nac kaj da uopce jedem a da mi se ne gadi 🙈 Svakodnevna borba. Najgore je kad mi prestane pasat nesto sto mi je bila sigurna hrana pa onda izmisljam kaj uopce probati dalje
.
Prenatale mozda probaj natural wealth, meni oni odgovaraju, ne sjedaju tesko i ne izazivaju mi mucnine
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Lolola, vidiš kak je to s tim grahom zanimljivo, izgleda da puno cura paše.
Da i meni to bilo zanimljivo! Mislim da sam negdje citala da ima nesto bas dobro za bebu ali zaboravila sam sto 🙈 Valjda priroda zna kaj radi 😂
.
A bas neugodno zvuce ti grcevi, nadam se da ti se nece ponoviti 🙂 Jel pijes magnezij? Ako ne, mozda ti on moze pomoci
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Lolola vidis mogla bih probati vocne kasice, dm mi je pored zgrade pa nemam izgovor da ne odem.
Bome ti cak i jedes ponesto zdravoga😄
Nadam se da ce nam ove mukice uskoro proci 🥲 sa nesanicom se mogu lakse nositi.
Hvala za prenatalne, probat cu.
.
Tinchilina ako se grcevi nastave mozda da vidis sa ginekologom da ti uvede progesteron, on umanjuje grceve ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
E da, sad su proljetnice pitale za link za onaj babyhandling, pa šaljem i tu:
https://dzz-centar.hr/savjetovalista/savjetovaliste-za-poticanje-rasta-i-razvoja-zdravog-djeteta/
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji