Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    16. Siječanj 2025. 12:46

Emma05

lolola13

Emma05

Meni je krvna slika malo u padu. Hemoglobin mi je niži, malo sam anemična. Danas sam nalaz vidila. Uza svu ovu hranu i suplementaciju koju unosim ocito nije dovoljno. Kasnije mi je kod ginića na pregled.
    A to sam od dosta trudnica cula da su anemicne, uglavnom su dobile tablete za pit do kraja trudnoće i sve bilo ok
    Ma sad sam čitala na internetu da zna izazvati zastoj rasta ploda, prijevremeni porod itd.. ugl usrala sam se do besvjesti naravno! Bolje da nisam nista čitala🫣

Ma samo ces piti zeljezo i sve ce ti to bit ok 😊😊 One su dobivale na uputnicu nes jace i nikakvih problema nije bilo niti s bebom niti s trudnocom! 
    .
    Hvala cure za info za pakete, sve cu podic kaj mogu 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• moonchild
    16. Siječanj 2025. 13:19

Cure, jel znate koja je gornja granica referentnog intervala glukoze u trudnoći? Meni piše od 4,4 do 6,4, ali nisam sigurna jel to za trudnice isto 🤷‍♀️

• Maslačak_13
    16. Siječanj 2025. 13:21

moonchild

Cure, jel znate koja je gornja granica referentnog intervala glukoze u trudnoći? Meni piše od 4,4 do 6,4, ali nisam sigurna jel to za trudnice isto 🤷‍♀️

U trudnoći je gornja granica 5,1 za glukozu.

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

lolola13
    16. Siječanj 2025. 13:40

moonchild

I meni je dr rekao 5,1

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• moonchild
    16. Siječanj 2025. 13:44

Hvalaaa! A baš svaki put mi je glukoza natašte 5,0 🙈 

• Ania
    16. Siječanj 2025. 13:56

S malim zakašnjenjem, ali za čestati na dobrim pregledima i lijepim vijestima nikad nije kasno, pa petra_aaa I Maslačak_13 čestitam 
    Libo dobrodošla :)
    Ja sam za sad uzela iz dm-a, dobila sam platnenu vrećicu I u njoj duda i neke brošure, kuponi s bodovima. 
    Emma sretno danas:)
    Trudnički tečaj - namjeravam na online Zg., čula sam da su dobri. Možda i na babyhandling.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

lolola13
    16. Siječanj 2025. 14:17

moonchild

Hvalaaa! A baš svaki put mi je glukoza natašte 5,0 🙈

Pa to ti je super, u okvirima si 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    16. Siječanj 2025. 14:23

Petrucika, ja pijem Roidakal od početka. Doduše 1 tabletu dnevno, iako se kao piju 2, al skupo mi je to sve na kraju- prenatalni vitsmini, roidskal, pa sam uzela malo i onaj onni panda itd, baš se nabere. Ja sam zadovoljna, ima tsmo i magnezija i osim toga i u prenatalnim što ima ne unosim dodatni magnezij a ne vidim da bi mi trebalo, ok sam. A u prošloj me baš tražilo i za probavu i za razno razne grčeve. A ovi od jučer su ja mislim bili od crijeva, evo ne znam 🤷‍♀️

💙 5/2023

petrucika
    16. Siječanj 2025. 15:04

Tinchilina

Petrucika, ja pijem Roidakal od početka. Doduše 1 tabletu dnevno, iako se kao piju 2, al skupo mi je to sve na kraju- prenatalni vitsmini, roidskal, pa sam uzela malo i onaj onni panda itd, baš se nabere. Ja sam zadovoljna, ima tsmo i magnezija i osim toga i u prenatalnim što ima ne unosim dodatni magnezij a ne vidim da bi mi trebalo, ok sam. A u prošloj me baš tražilo i za probavu i za razno razne grčeve. A ovi od jučer su ja mislim bili od crijeva, evo ne znam 🤷‍♀️

Jellll ja pijem dodatni magnezij jer ja od grceva u ligamentima u maternici ne bi migla zivit!!!mislim se bi li kupila to mogu na svoju ruku koliko san skuzila nije svakako na odmet!!! Ali znaci ako pijem njega inda da izbacim magnetij direkt jer bi mi to bilo sigurno onda puno prenatale taj rodiakal i magnezij direkt?? Plus ja pijem jos uvik i dufaston!!

+ 10.10.

Pukica
    16. Siječanj 2025. 15:38

Emma05 evo da te malo utješim ja sam cijelu prošlu trudnoću bila anemična i pila željezo na recept, nije bilo baš nikakvih problema. Sin mi sada ima 6 godina i nikad nije bio anemičan. Realno da uguglaš nedostatak bilo kojeg vitamina i minerala u trudnoći izašlo bi ti stotine rizika. Samo lagano 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.