Cure, jel znate koja je gornja granica referentnog intervala glukoze u trudnoći? Meni piše od 4,4 do 6,4, ali nisam sigurna jel to za trudnice isto 🤷♀️
U trudnoći je gornja granica 5,1 za glukozu.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Cure, jel znate koja je gornja granica referentnog intervala glukoze u trudnoći? Meni piše od 4,4 do 6,4, ali nisam sigurna jel to za trudnice isto 🤷♀️
I meni je dr rekao 5,1
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
S malim zakašnjenjem, ali za čestati na dobrim pregledima i lijepim vijestima nikad nije kasno, pa petra_aaa I Maslačak_13 čestitam
Libo dobrodošla :)
Ja sam za sad uzela iz dm-a, dobila sam platnenu vrećicu I u njoj duda i neke brošure, kuponi s bodovima.
Emma sretno danas:)
Trudnički tečaj - namjeravam na online Zg., čula sam da su dobri. Možda i na babyhandling.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Hvalaaa! A baš svaki put mi je glukoza natašte 5,0 🙈
Pa to ti je super, u okvirima si 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Petrucika, ja pijem Roidakal od početka. Doduše 1 tabletu dnevno, iako se kao piju 2, al skupo mi je to sve na kraju- prenatalni vitsmini, roidskal, pa sam uzela malo i onaj onni panda itd, baš se nabere. Ja sam zadovoljna, ima tsmo i magnezija i osim toga i u prenatalnim što ima ne unosim dodatni magnezij a ne vidim da bi mi trebalo, ok sam. A u prošloj me baš tražilo i za probavu i za razno razne grčeve. A ovi od jučer su ja mislim bili od crijeva, evo ne znam 🤷♀️
💙 5/2023
Petrucika, ja pijem Roidakal od početka. Doduše 1 tabletu dnevno, iako se kao piju 2, al skupo mi je to sve na kraju- prenatalni vitsmini, roidskal, pa sam uzela malo i onaj onni panda itd, baš se nabere. Ja sam zadovoljna, ima tsmo i magnezija i osim toga i u prenatalnim što ima ne unosim dodatni magnezij a ne vidim da bi mi trebalo, ok sam. A u prošloj me baš tražilo i za probavu i za razno razne grčeve. A ovi od jučer su ja mislim bili od crijeva, evo ne znam 🤷♀️
Jellll ja pijem dodatni magnezij jer ja od grceva u ligamentima u maternici ne bi migla zivit!!!mislim se bi li kupila to mogu na svoju ruku koliko san skuzila nije svakako na odmet!!! Ali znaci ako pijem njega inda da izbacim magnetij direkt jer bi mi to bilo sigurno onda puno prenatale taj rodiakal i magnezij direkt?? Plus ja pijem jos uvik i dufaston!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Emma05 evo da te malo utješim ja sam cijelu prošlu trudnoću bila anemična i pila željezo na recept, nije bilo baš nikakvih problema. Sin mi sada ima 6 godina i nikad nije bio anemičan. Realno da uguglaš nedostatak bilo kojeg vitamina i minerala u trudnoći izašlo bi ti stotine rizika. Samo lagano 😊
Pukica koliko je tvoje željezo bilo da si morala piti? Inače ja ne uzimam nikakve prenatalne suplemente, iako su mi sugerirali, uzimam samo folnu 800. Ne mogu progutati te silne tablete, pijem i euthyrox (srećom mala je tableta) i folna je mala tableta pa uspijem... Ak netko zna neke prenatalne (ne novalac) a da su sitne tablete, neka javi!
Emma05 evo da te malo utješim ja sam cijelu prošlu trudnoću bila anemična i pila željezo na recept, nije bilo baš nikakvih problema. Sin mi sada ima 6 godina i nikad nije bio anemičan. Realno da uguglaš nedostatak bilo kojeg vitamina i minerala u trudnoći izašlo bi ti stotine rizika. Samo lagano 😊
Istina. I bolje ne guglati🙈.
—–———
Cure evo obavila sam pregled. Izgleda sve super😍🥰. Ovo mi je bio prvi pregled preko trbuha. Novo iskustvo, nisam znala kako da se ponašam😂👌. Šalim se.
Beba ima nekih 6 cm (čiste ljubavi😍) od glave do guze. Mini anomaly je uredan. I gledao je između nogu baš dugo i nema za sada ništa...sumnja se na pišuljicu😄🥰💕. Micala se i mahala rukicama opet. Smišno mi to gledati..ajme staaaaalno bi ju gledala🥹😍🥰. Rekao mi je da uzmem neko željezo za ovu anemiju, ništa strašno kaže. Kupila sam Kendural C. Nadam se samo da mi probavu neće unerediti jer sam je jedva uspostavila. Idući pregled mi je 13.02.
Cure iz Zadra jeste vi što gledale/istraživale tečajeve kod nas u Zadru i planirate li na što ići/prisustvovati online i sl?
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji