Moj trbuh je vec poprilican, izbacila sam valjda 85% odjece jer mi je sve ili kratko ili usko, cicke su mi isto kao 2 balona i mislim da vise nema sumnje da sam trudna 😂 Ali kak ne nosim bas usku odjecu na posao onda tamo jos komentiraju di ti je trbuh 🤣 isto mi je vec malo problem sagnuti se, a i sjediti s nogama ispred sebe 🙈 Najveci rast sam primjetila zadnjih 10 dana, doslovno naocigled..
.
Na trbuhu znam jos nekad lezati ali kad spavam se trudim da je to ipak nekako na pola trbuh a pola na jastuku 😅 Bila sam na depilaciji u ponedjeljak i malo se bojala kako cu na trbuhu dok sve iza srede (noge i brazilka), ali nisam imala uopce problema

A preslatko mi je vidjeti kako sto vise raste trbuh to me slade muz gleda, uvijek tak s nekim posebnim veseljem i cesce prica bebici i tak, bas mi je to super 🥰

Emma, drago mi je zbog super pregleda! 🤗🤗 Kak ste s trbusima? Meni je bas krenuo jako rasti, kak da je svaki osjetno veci 😁 Trenutno mi je to super, a onda se sjetim da treba rasti jos 5 mjeseci 🤯😅
Ja sam za trbuh i mislila možda da će mi biti malo veći. Kad sjedem to se još sve preklopi, sala ima. Tako da ne izgleda kao trudnički, malo me to iznenadilo. 😄
Da li vi još spavate na trbuhu?
Ja još uvijek spavam na trbuhu, ali ne smeta mi još za ništa trbuh/škemba 🫣

Emma cestitam na dobrom pregledu! Jako sam sretna zbog tebe sto je sve dobro ❤️
.
Anemicne cure preporuka za zeljezo koje nema nuspojave - Sideral forte. Ne ide na recept, dakle placa se, ali je super. Probala sam more zeljeza zadnjih godina i to mi se pokazalo najboljim - dize, a da pritom ne izaziva zatvore/proljeve/grceve i slicno.

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina hvala na preporuci, trenutno mi je nalaz okej ali sklona sam anemiji iz bez trudnoće tako da očekujem da će mi zatrebati, a heferol kojeg mi dr inače prepiše je katastrofa za probavu. Ionako me hemići dosađuju. Trbuh imam ali još nije onako trudnčiki više kao da sam se predjela 😂

Dobro jutro cure, kod mene nema trbuha, spavam normalno i na trbuhu, i u prvoj trudnoći počeo mi je rasti tek oko 22-23 tjedna. I uopće mi ne fali, kad se sjetim kolika sam bila u 8 i 9 mj 😁😁

Baby E 09/2022 🩷
Pregledi🤰🏼
.
17.01. - Mommy735
20.01. - Greta10
21.01. - Teich14
22.01. - Leptirica_, RužaFT
27.01. - Pixi, Megyca
28.01. - Libo1415
30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463
04.02. - Ania, Emi25
06.02. - Ivka33
11.02. - Pandora4, Libo1415
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
18.02. - Lolola13
.
Popis stvari za bebu: 285 stranica
Popis stvari za rodilište: 293 stranica
.
Mommy735 sretno na pregledu. 😊

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Cure ja nastavljam svoje probleme s trudnickom odjecom 🤦🏼♀️ jucer stigao paket sa zalanda, sve majice uzela L i sve su mi vec sad male u prsima 😭 Sve vracam, ostavila sam jedino trenirku ona mi je super. Onda sam isla gledati next i tamo vecina odjece za trudnice ima maksimalnu velicinu L, mjerila sam se po njihovim tablicama i grudi su mi vec sad vece od L. Tako da nista nisam nasla i ne znam vise sto da radim, ovih par majica sto mi je ostalo od moje garderobe ce trajati mozda jos koji tjedan ali trbuh raste i majice mi postaju kratke 🥲

Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta...

Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta…
Gledala sam reserved ali tamo bas nisam nasla neke bluze koje bi mi bile za ured. Uglavnom su majice i vestice onako za po doma ili casual a ja zbog sastanaka moram imati barem 2-3 komada poslovnih zatvorenih bluza bez dekoltea. I to je nemoguce nac, pa onda jos da ima velicina 🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji