Cure ja nastavljam svoje probleme s trudnickom odjecom 🤦🏼♀️ jucer stigao paket sa zalanda, sve majice uzela L i sve su mi vec sad male u prsima 😭 Sve vracam, ostavila sam jedino trenirku ona mi je super. Onda sam isla gledati next i tamo vecina odjece za trudnice ima maksimalnu velicinu L, mjerila sam se po njihovim tablicama i grudi su mi vec sad vece od L. Tako da nista nisam nasla i ne znam vise sto da radim, ovih par majica sto mi je ostalo od moje garderobe ce trajati mozda jos koji tjedan ali trbuh raste i majice mi postaju kratke 🥲
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta...
Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta…
Gledala sam reserved ali tamo bas nisam nasla neke bluze koje bi mi bile za ured. Uglavnom su majice i vestice onako za po doma ili casual a ja zbog sastanaka moram imati barem 2-3 komada poslovnih zatvorenih bluza bez dekoltea. I to je nemoguce nac, pa onda jos da ima velicina 🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta…Gledala sam reserved ali tamo bas nisam nasla neke bluze koje bi mi bile za ured. Uglavnom su majice i vestice onako za po doma ili casual a ja zbog sastanaka moram imati barem 2-3 komada poslovnih zatvorenih bluza bez dekoltea. I to je nemoguce nac, pa onda jos da ima velicina 🤣
Jesi probala HM online? Oni znaju imati oversize, ali nisam sada gledala pa ne znam
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Emma cestitam na dobrom pregledu! Jako sam sretna zbog tebe sto je sve dobro ❤️
.
Anemicne cure preporuka za zeljezo koje nema nuspojave - Sideral forte. Ne ide na recept, dakle placa se, ali je super. Probala sam more zeljeza zadnjih godina i to mi se pokazalo najboljim - dize, a da pritom ne izaziva zatvore/proljeve/grceve i slicno.
Hvala ti🥰
--------‐
Za željezo sam već uzela Kendural C...baš ću vidit kakav će mi biti. A što se tiče probave jutros sam se baš namučila..peristaltika mi je nikakva tj ne postoji a sve zbog progesterona 😒. Razmišljam se kad su takve situacije da si uzmem mikro klizmice za trudnice. Ovo nema smisla samo hemoroide dobiješ ovako🫣.
-------
Ne spavam na trbuhu jer mi i prije trudnoće taj položaj nije bio ugodan zbog operacije kralježnice iako sam se znala okrenut tako u noći ravno 15 minuta da rasteretim ostatak tijela😜. A sada mi pogotovo ne paše. Trbuh mi nije neki, mini je skroz.. ali ima ga i nije mi ga ugodno pritiskati🤭🫣..znam da bebi ne može bit ništa ali mami je psiha na entu izmrcvarena😆🙈
-----
Mommy735 sretno na pregledu danas
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ja ne spavam na trbuhu još od prošle trudnoće, nekako mi jr taj položaj postao neudoban, ili sam se jednostavno navikla radije na bok, ili neki polu bok sa jastukom ispod trbuha.
💙 5/2023
.
Anemicne cure preporuka za zeljezo koje nema nuspojave - Sideral forte. Ne ide na recept, dakle placa se, ali je super. Probala sam more zeljeza zadnjih godina i to mi se pokazalo najboljim - dize, a da pritom ne izaziva zatvore/proljeve/grceve i slicno.Hvala ti🥰
——–‐
Za željezo sam već uzela Kendural C…baš ću vidit kakav će mi biti. A što se tiče probave jutros sam se baš namučila..peristaltika mi je nikakva tj ne postoji a sve zbog progesterona 😒. Razmišljam se kad su takve situacije da si uzmem mikro klizmice za trudnice. Ovo nema smisla samo hemoroide dobiješ ovako🫣.
——-
Ne spavam na trbuhu jer mi i prije trudnoće taj položaj nije bio ugodan zbog operacije kralježnice iako sam se znala okrenut tako u noći ravno 15 minuta da rasteretim ostatak tijela😜. A sada mi pogotovo ne paše. Trbuh mi nije neki, mini je skroz.. ali ima ga i nije mi ga ugodno pritiskati🤭🫣..znam da bebi ne može bit ništa ali mami je psiha na entu izmrcvarena😆🙈
—–
Mommy735 sretno na pregledu danas
Baš mi je drago zbog tvog dobrog pregleda 🥰🥰
.
Mommy735 sretno danas
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
.
Anemicne cure preporuka za zeljezo koje nema nuspojave - Sideral forte. Ne ide na recept, dakle placa se, ali je super. Probala sam more zeljeza zadnjih godina i to mi se pokazalo najboljim - dize, a da pritom ne izaziva zatvore/proljeve/grceve i slicno.
Slažem se za sideral forte. Ima u sebi i vitamin C pa nije potrebno ništa dodatno uzimati. Ja ga pijem već dulje vrijeme (jer znam da će mi se željezo tj. feritin srozati čim prestanem), uz prenatale Premama Duo. Osim toga, uzimam i hermes biolectra magnezij 300 (u vrećicama) jer mi se to čini optimalna dnevna doza magnezija (uz ove prenatale) te koristim i d lux sprej za vitamin D od 4000 IUI, špricnem si dvaput svako jutro. I još omnibiotik flora plus, pa ću kasnije preći na pandu.Eto ako ikoga zanima ili nekome može pomoći, doktor mi je rekao da je to sve super 😁
Mommy735 sretno danas :)
Emma čestitke na dobrom pregledu:)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Na reserved stranici ima lijepe odjeće za trudnice, nisam nikad naručivala pa neznam kakva je kvaliteta…Gledala sam reserved ali tamo bas nisam nasla neke bluze koje bi mi bile za ured. Uglavnom su majice i vestice onako za po doma ili casual a ja zbog sastanaka moram imati barem 2-3 komada poslovnih zatvorenih bluza bez dekoltea. I to je nemoguce nac, pa onda jos da ima velicina 🤣Jesi probala HM online? Oni znaju imati oversize, ali nisam sada gledala pa ne znam
A oversize mi je onda u svim dimenzijama veliko i siroko pa opet nije bas prikladno za posao. Niska sam a siroka pa kad tak nes obucem izgledam zapusteno 😂 Mislim mozda mogu probat sad dok sam trudna, mozda ce bolje izgledati. Zato mi je koma kaj nema ducan s trudnickim di mogu doc i probat odjecu... About you sad gledam, po tablici velicina s prsima bi mi trebala velicina 48, naravno nis nema u toj velicini 🤣🤣🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji