Meni je krvna slika malo u padu. Hemoglobin mi je niži, malo sam anemična. Danas sam nalaz vidila. Uza svu ovu hranu i suplementaciju koju unosim ocito nije dovoljno. Kasnije mi je kod ginića na pregled.
A to sam od dosta trudnica cula da su anemicne, uglavnom su dobile tablete za pit do kraja trudnoće i sve bilo ok
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!
+ 10.10.
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!
Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Zaboravila sam pitati ove tablete rodiakal da li koja koristi ?? Citajuc po forumu dosta se spominje to je nesto za ocuvanje cerviksa ima koja iskustva??
+ 10.10.
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭
Ja znam da se može pitati u dmu u trudnoći i nakon poroda
U Bipi
U mulleru
Hipp
To je sve što ja znam
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭
Torma platnena unutra duda bips i brosure!! U dm dodes i s karticom bodova preuzmes
+ 10.10.
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭Ja znam da se može pitati u dmu u trudnoći i nakon poroda
U Bipi
U mulleru
Hipp
To je sve što ja znam
Miller ispunite u app i prije rodenja stigne etui za vlazne maramice!! Ja sam svoj ispunila pa kad dode
+ 10.10.
Petrucika ja sam hipp ispunila prije 2 mjeseca i nisam nista dobila😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Petrucika ja sam hipp ispunila prije 2 mjeseca i nisam nista dobila😂
Jelll hmmm… ja sam ima otp misec dana i evo danas me docekao na stepenicama isprid kuce!! A virujem da ces dobiti samo ko zna kako oni to salju i kojim redosljedom!! Ugl sam ispunila i za miller ali pise kao da cu dobiti prije rodenja taj kuponic i s njim ides u miller podignut to!! Dm sam jos na pocetku i jako su to mrsavo napravili prakticki samo duda!! Nekad je bilo puno kremica unutra i svaceg neceg paketic je bas bio super bogat!! Tako da eto ali opet obraduje svaka mala🙃
+ 10.10.
Meni je krvna slika malo u padu. Hemoglobin mi je niži, malo sam anemična. Danas sam nalaz vidila. Uza svu ovu hranu i suplementaciju koju unosim ocito nije dovoljno. Kasnije mi je kod ginića na pregled.A to sam od dosta trudnica cula da su anemicne, uglavnom su dobile tablete za pit do kraja trudnoće i sve bilo ok
Ma sad sam čitala na internetu da zna izazvati zastoj rasta ploda, prijevremeni porod itd.. ugl usrala sam se do besvjesti naravno! Bolje da nisam nista čitala🫣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji