Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!
Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Zaboravila sam pitati ove tablete rodiakal da li koja koristi ?? Citajuc po forumu dosta se spominje to je nesto za ocuvanje cerviksa ima koja iskustva??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure evo da i tu stavim za vas koje ne znate prijavite se u hipp i dobit ce te paketic za trudnice!! Otp za nekih mj dana mozda i ranije na kucnu adresu!! Nije puno ali je fora i nekako bas razveseli!! Eto tko ne zna da sad zna pa ako zeli ode na njihovu stranicu i ispuni!!!
Hvala ti! A jel zna netko kaj je u paketu od dma ove godine? 😁 I gdje jos mozemo pitati? 🤭
Ja znam da se može pitati u dmu u trudnoći i nakon poroda
U Bipi
U mulleru
Hipp
To je sve što ja znam
Torma platnena unutra duda bips i brosure!! U dm dodes i s karticom bodova preuzmes
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja znam da se može pitati u dmu u trudnoći i nakon poroda
U Bipi
U mulleru
Hipp
To je sve što ja znam
Miller ispunite u app i prije rodenja stigne etui za vlazne maramice!! Ja sam svoj ispunila pa kad dode
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika ja sam hipp ispunila prije 2 mjeseca i nisam nista dobila😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Petrucika ja sam hipp ispunila prije 2 mjeseca i nisam nista dobila😂
Jelll hmmm… ja sam ima otp misec dana i evo danas me docekao na stepenicama isprid kuce!! A virujem da ces dobiti samo ko zna kako oni to salju i kojim redosljedom!! Ugl sam ispunila i za miller ali pise kao da cu dobiti prije rodenja taj kuponic i s njim ides u miller podignut to!! Dm sam jos na pocetku i jako su to mrsavo napravili prakticki samo duda!! Nekad je bilo puno kremica unutra i svaceg neceg paketic je bas bio super bogat!! Tako da eto ali opet obraduje svaka mala🙃
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Meni je krvna slika malo u padu. Hemoglobin mi je niži, malo sam anemična. Danas sam nalaz vidila. Uza svu ovu hranu i suplementaciju koju unosim ocito nije dovoljno. Kasnije mi je kod ginića na pregled.
A to sam od dosta trudnica cula da su anemicne, uglavnom su dobile tablete za pit do kraja trudnoće i sve bilo ok
Ma sad sam čitala na internetu da zna izazvati zastoj rasta ploda, prijevremeni porod itd.. ugl usrala sam se do besvjesti naravno! Bolje da nisam nista čitala🫣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Meni je krvna slika malo u padu. Hemoglobin mi je niži, malo sam anemična. Danas sam nalaz vidila. Uza svu ovu hranu i suplementaciju koju unosim ocito nije dovoljno. Kasnije mi je kod ginića na pregled.
A to sam od dosta trudnica cula da su anemicne, uglavnom su dobile tablete za pit do kraja trudnoće i sve bilo ok
Ma sad sam čitala na internetu da zna izazvati zastoj rasta ploda, prijevremeni porod itd.. ugl usrala sam se do besvjesti naravno! Bolje da nisam nista čitala🫣
Ma samo ces piti zeljezo i sve ce ti to bit ok 😊😊 One su dobivale na uputnicu nes jace i nikakvih problema nije bilo niti s bebom niti s trudnocom!
.
Hvala cure za info za pakete, sve cu podic kaj mogu 😂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure, jel znate koja je gornja granica referentnog intervala glukoze u trudnoći? Meni piše od 4,4 do 6,4, ali nisam sigurna jel to za trudnice isto 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji