Emma05 čestitam na super pregledu ❤️❤️❤️
Hvala ti🥰💕. I svim ostalim curama💕☺️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ema i ja pijem 500. Mislim da je dovoljno. Dok sam krvarila sam uzimala 1000 - 2 kapsule u dogovoru s ginom i prema nekim istrazivanjima.
Curica 6/23 🩷
Ema i ja pijem 500. Mislim da je dovoljno. Dok sam krvarila sam uzimala 1000 - 2 kapsule u dogovoru s ginom i prema nekim istrazivanjima.
E super. Sutra ću kreniti i ja bezbrižno s time💁♀️👌🥳. Zaboravila sam da ga i imam. Evo da nisu spomenuli nebi se sjetila. Imam pun ormar suplementacije🙈
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Nisan vas povatala 500 cega pijes??
+ 10.10.
Ema i ja pijem 500. Mislim da je dovoljno. Dok sam krvarila sam uzimala 1000 - 2 kapsule u dogovoru s ginom i prema nekim istrazivanjima.Nisan vas povatala 500 cega pijes??
Alfa lipoicne kiseline. Ne pijem roidokal neg to i magnezij zasebno
Curica 6/23 🩷
Pukicakoliko je tvoje željezo bilo da si morala piti? Inače ja ne uzimam nikakve prenatalne suplemente, iako su mi sugerirali, uzimam samo folnu 800. Ne mogu progutati te silne tablete, pijem i euthyrox (srećom mala je tableta) i folna je mala tableta pa uspijem… Ak netko zna neke prenatalne (ne novalac) a da su sitne tablete, neka javi!
Ne sjećam se točno koliko je bilo željezo, sjećam se da mi je hemoglobin bio nešto ispod granice i eritrociti...
Ema i ja pijem 500. Mislim da je dovoljno. Dok sam krvarila sam uzimala 1000 - 2 kapsule u dogovoru s ginom i prema nekim istrazivanjima.Nisan vas povatala 500 cega pijes??Alfa lipoicne kiseline. Ne pijem roidokal neg to i magnezij zasebno
👍
+ 10.10.
Emma, drago mi je zbog super pregleda! 🤗🤗 Kak ste s trbusima? Meni je bas krenuo jako rasti, kak da je svaki osjetno veci 😁 Trenutno mi je to super, a onda se sjetim da treba rasti jos 5 mjeseci 🤯😅
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Emma, drago mi je zbog super pregleda! 🤗🤗 Kak ste s trbusima? Meni je bas krenuo jako rasti, kak da je svaki osjetno veci 😁 Trenutno mi je to super, a onda se sjetim da treba rasti jos 5 mjeseci 🤯😅
Ja samo izgledam kao da sam se udebljala i dobila škembu. Ne bi se reklo da sam trudna. Kolegica se stalno čudi kako mi se još ne vidi i kako normalno i dalje zakopčavam svoju jaknu. Ja sam očekivala da će mi sad u drugoj trudnoći puno prije biti vidljiv trbuh
Ja sam za trbuh i mislila možda da će mi biti malo veći. Kad sjedem to se još sve preklopi, sala ima. Tako da ne izgleda kao trudnički, malo me to iznenadilo. 😄
Da li vi još spavate na trbuhu?
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji