Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    16. Siječanj 2025. 07:40

lolola13

Lunolina

Liboooooo ❤️❤️❤️ cekala sam te! 😬🩷 dobro dosla! Jesi jos kod dr.R?
    Jesi jos na strogom mirovanju?
    .
    Sto se tice partnera i pregleda, moj je sa mnom bio do sad na svakom. Mislim da njemu to puno znaci, a koliko znaci meni necu ni govoriti. Također on doktorici postavi neka pitanja kojih se ja uopce ne bih sjetila + 4 uhva uvijek bolje cuju od 2 (ja obicno dobijem amneziju nakon pregleda jer samo razmisljam kako sam malisana vidjela na uzv-u🥰🙈).
    .
    Meni je doktorica ukinula tablete za mucninu i jucer je prvi dan da nisam popila nista, pola veceri sam proplakala jer je meni i dalje muka i moram priznati da mi psihicki postaje bas tesko zivjeti s konstantnim mucninama.
    .
    Keksolina cestitam na pisulincima🩵🥰
    Za mucnine te apsolutno razumijem. Meni je konacno doslo do toga da mi nije 0-24 nepodnosljivo ali i dalje nisam dobro. Htjela bi moci normalno pojesti bez straha kako ce mi sjest i malo prosiriti ovih 5 namirnica koje mi pasu 😢 A da ne pricam koliko ceznem za tim da mogu jednostavno popit casu vode! Jedina utjeha mi je kaj vidim male pomake na bolje pa se stvarno nadam da ce i proci a ne trajati do poroda. Te mucnine plus insomnija i bas postajem cangrizava polako, kuzim da me psihicki vec poljuljalo

Komaaa baš nam ne daju mira te mučnine. Mene isto to već psihički izjeda. Isto ne mogu ni vodu popiti, jedem stalno isto i loše. Sve smrdi. Jaoo do kada
    Netko mi je rekao, a da, tako je to na početku. Ja si mislim, ali ja nisam na početku, uskoro sam na pola 🫣

• AnnieP
    16. Siječanj 2025. 08:04

Pregledi🤰🏼
    .
    16.01. - Emma05
    17.01. - Mommy735
    20.01. - Greta10
    21.01. - Teich14
    22.01. - Leptirica_, RužaFT
    27.01. - Pixi, Megyca
    28.01. - Libo1415
    30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
    31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463
    04.02. - Ania, Emi25
    11.02. - Pandora4, Libo1415
    14.02. - Petrucika
    18.02. - Lolola13
    .
    Popis stvari za bebu: 285 stranica
    Popis stvari za rodilište: 293 stranica
    .
    Link za facebook grupu ako se još netko od novih curka želi pridružiti. 😊
    https://www.facebook.com/groups/1052996233311444/?ref=share

🩷 7/2022

• AnnieP
    16. Siječanj 2025. 08:07

Dobro jutro svima.
    Jutros sam malo bila budna oko 3,4. Išla na wc, pa se L budila. Tako da sam uspjela i štetu na kartici napraviti. 😄
    .
    Emma05 sretno na pregledu. 😊

🩷 7/2022

lolola13
    16. Siječanj 2025. 08:13

Leptirica_

lolola13

Lunolina

Meni je doktorica ukinula tablete za mucninu i jucer je prvi dan da nisam popila nista, pola veceri sam proplakala jer je meni i dalje muka i moram priznati da mi psihicki postaje bas tesko zivjeti s konstantnim mucninama.
    .
    Keksolina cestitam na pisulincima🩵🥰
    Za mucnine te apsolutno razumijem. Meni je konacno doslo do toga da mi nije 0-24 nepodnosljivo ali i dalje nisam dobro. Htjela bi moci normalno pojesti bez straha kako ce mi sjest i malo prosiriti ovih 5 namirnica koje mi pasu 😢 A da ne pricam koliko ceznem za tim da mogu jednostavno popit casu vode! Jedina utjeha mi je kaj vidim male pomake na bolje pa se stvarno nadam da ce i proci a ne trajati do poroda. Te mucnine plus insomnija i bas postajem cangrizava polako, kuzim da me psihicki vec poljuljalo
    Komaaa baš nam ne daju mira te mučnine. Mene isto to već psihički izjeda. Isto ne mogu ni vodu popiti, jedem stalno isto i loše. Sve smrdi. Jaoo do kada
    Netko mi je rekao, a da, tako je to na početku. Ja si mislim, ali ja nisam na početku, uskoro sam na pola 🫣

Tak i meni kad kazu to ti je na pocetku, a ja dobro da ih ne zadavim 😂 ili meni najdrazi komentar - samo pojedi/popi i vidjet ces da mozes 🤦🏼‍♀️
    .
    Emma sretno!

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    16. Siječanj 2025. 08:19

greta10

Lunolina a te tablete se ne smiju pit dugo ili je ovo bila proba ko mozda su prestale mucnine?
    Drzite se cure s mucninama i sretno danas ko ima pregled🤞
    Meni danas prvi radni dan u uredu nakon 2 god, i vise je proslo. Jucer sam si pripremila robu ko da idem na prvi dan skole🤣

Ajme sretno 😅😂 Ja tako ne volim raditi iz ureda, najsretnija sam kad mogu od kuce 🙃

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    16. Siječanj 2025. 08:20

AnnieP

Dobro jutro svima.
    Jutros sam malo bila budna oko 3,4. Išla na wc, pa se L budila. Tako da sam uspjela i štetu na kartici napraviti. 😄
    .Emma05 sretno na pregledu. 😊

I ja bila budna ali nisam nasla nista sto mi se svida za kupiti 🤣🤣🤣

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Danos
    16. Siječanj 2025. 08:32

AnnieP

Dobro jutro svima.
    .Emma05 sretno na pregledu. 😊

Najgore su noćne smjene u online shopingu 😂😂😂😂

• AnnieP
    16. Siječanj 2025. 08:54

Lolola13 ni kod mene baš nije slučaj da si nađem nešto što mi paše ali ovaj mjesec ne znam što je. 😄
    .
    Danos nadam se da je prvo i zadnje. 😄 Svejedno uskoro neću moći ništa obući.
    .
    Curke kojih nema na popisu za preglede neka mi još napišu datume pa ih ubacim.

🩷 7/2022

petrucika
    16. Siječanj 2025. 09:13

Jutro cure ja san nica isla u 4h u wc i nisan vise do jutra!! A nekad odem po pet puta!! Ali ja nem taj problem ja zaspem odma!!! Sretno na pregledu tko ima danas🥰

+ 10.10.

Pixi
    16. Siječanj 2025. 09:18

Jutro cure 😊
    Mogle bi mi jutarnje druzenje u 4 ujutro, tad nas ima najviše budnih 😂😂
    Emma sretno na pregledu 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.