Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 21:24

Libo1415

Pozdrav svima. Konačno bi vam se i ja pridružila ako me primate 🤗
    Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️

Dobro nam došla ❤️

• keksolina
    15. Siječanj 2025. 22:16

Cestitam cure na današnjim dobri pregledima! Bas kad se pisalo kako je vise curica nego deckica evo dva nova deckica da malo poprave statistiku 🩵 
    Jedva cekam da i ja krenem osjecati male udarce, za sada jos bas nista ne osjetim, cesto zaboravim da sam uopce trudna i onda si vidim trbuh 😂 

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    15. Siječanj 2025. 22:17

I bas gledam kako ste neke vec u 18. tjednu, ludo kako vrijeme leti! Jos malo pa na polovici

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Libo1415
    15. Siječanj 2025. 22:37

Leptirica_

Libo1415

Vidim da ste pisale vezano za TORCH… mislim da sam dobro zapamtila, Leptirica je bila na HZJZ, jesi dobila druge rezultate? I jel ti na prvom nalazu samo IgM pozitivan?
    Da bi bila CMV infekcija, pozitivan prvo mora biti IgM a kroz dva tjedna se moraju pojaviti i IgG antitijela. Onda se radi dodatni test avidnosti na CMV te ako je njegova vrijednost ispod 40% to je tek potvrda CMV infekcije. U trudnoći se često pojavljuju lažno pozitivna IgM protutijela. I ako vadite krv na stamparu, ne morate se narucivati, od 11-13h je vadenje i oni ne rade potvrdni test pa u slučaju lažnih rezultata morate na hzjz. Tamo se krv vadi od 7-9,30 ali se mora naručiti.
    Tako je, radila sam na HZJZ i prvo i drugo vađenje. Prvo vađenje IgM pozitivno, IgG nehativno. Sada čekam nalaze ponovnog vađenja, vj tek idući tjedan. Nakon tog nalaza kad se vidi kakav je će mi dalje reći šta i kako moram

A koliki ti je bio prvi put IgM?

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Tinchilina
    15. Siječanj 2025. 23:03

keksolina

I bas gledam kako ste neke vec u 18. tjednu, ludo kako vrijeme leti! Jos malo pa na polovici

Hahahahaha, čuj nju, a ona od sutra u 17. 🤣

💙 5/2023

• keksolina
    15. Siječanj 2025. 23:28

Tinchilina

keksolina

Hahahahaha, čuj nju, a ona od sutra u 17. 🤣

A kad mi ova moja brojka 16 izgleda tak malo kraj 18, al da 😂😂

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Lunolina
    16. Siječanj 2025. 05:37

Liboooooo ❤️❤️❤️ cekala sam te! 😬🩷 dobro dosla! Jesi jos kod dr.R?
    Jesi jos na strogom mirovanju?
    .
    Sto se tice partnera i pregleda, moj je sa mnom bio do sad na svakom. Mislim da njemu to puno znaci, a koliko znaci meni necu ni govoriti. Također on doktorici postavi neka pitanja kojih se ja uopce ne bih sjetila + 4 uhva uvijek bolje cuju od 2 (ja obicno dobijem amneziju nakon pregleda jer samo razmisljam kako sam malisana vidjela na uzv-u🥰🙈).
    .
    Meni je doktorica ukinula tablete za mucninu i jucer je prvi dan da nisam popila nista, pola veceri sam proplakala jer je meni i dalje muka i moram priznati da mi psihicki postaje bas tesko zivjeti s konstantnim mucninama.
    .
    Keksolina cestitam na pisulincima🩵🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

lolola13
    16. Siječanj 2025. 06:55

Lunolina

Liboooooo ❤️❤️❤️ cekala sam te! 😬🩷 dobro dosla! Jesi jos kod dr.R?
    Jesi jos na strogom mirovanju?
    .
    Sto se tice partnera i pregleda, moj je sa mnom bio do sad na svakom. Mislim da njemu to puno znaci, a koliko znaci meni necu ni govoriti. Također on doktorici postavi neka pitanja kojih se ja uopce ne bih sjetila + 4 uhva uvijek bolje cuju od 2 (ja obicno dobijem amneziju nakon pregleda jer samo razmisljam kako sam malisana vidjela na uzv-u🥰🙈).
    .
    Meni je doktorica ukinula tablete za mucninu i jucer je prvi dan da nisam popila nista, pola veceri sam proplakala jer je meni i dalje muka i moram priznati da mi psihicki postaje bas tesko zivjeti s konstantnim mucninama.
    .
    Keksolina cestitam na pisulincima🩵🥰

Za mucnine te apsolutno razumijem. Meni je konacno doslo do toga da mi nije 0-24 nepodnosljivo ali i dalje nisam dobro. Htjela bi moci normalno pojesti bez straha kako ce mi sjest i malo prosiriti ovih 5 namirnica koje mi pasu 😢 A da ne pricam koliko ceznem za tim da mogu jednostavno popit casu vode! Jedina utjeha mi je kaj vidim male pomake na bolje pa se stvarno nadam da ce i proci a ne trajati do poroda. Te mucnine plus insomnija i bas postajem cangrizava polako, kuzim da me psihicki vec poljuljalo

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• greta10
    16. Siječanj 2025. 07:30

Lunolina a te tablete se ne smiju pit dugo ili je ovo bila proba ko mozda su prestale mucnine?
    Drzite se cure s mucninama i sretno danas ko ima pregled🤞
    Meni danas prvi radni dan u uredu nakon 2 god, i vise je proslo. Jucer sam si pripremila robu ko da idem na prvi dan skole🤣

Curica 6/23 🩷

• Leptirica_
    16. Siječanj 2025. 07:39

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Vidim da ste pisale vezano za TORCH… mislim da sam dobro zapamtila, Leptirica je bila na HZJZ, jesi dobila druge rezultate? I jel ti na prvom nalazu samo IgM pozitivan?
    Da bi bila CMV infekcija, pozitivan prvo mora biti IgM a kroz dva tjedna se moraju pojaviti i IgG antitijela. Onda se radi dodatni test avidnosti na CMV te ako je njegova vrijednost ispod 40% to je tek potvrda CMV infekcije. U trudnoći se često pojavljuju lažno pozitivna IgM protutijela. I ako vadite krv na stamparu, ne morate se narucivati, od 11-13h je vadenje i oni ne rade potvrdni test pa u slučaju lažnih rezultata morate na hzjz. Tamo se krv vadi od 7-9,30 ali se mora naručiti.
    Tako je, radila sam na HZJZ i prvo i drugo vađenje. Prvo vađenje IgM pozitivno, IgG nehativno. Sada čekam nalaze ponovnog vađenja, vj tek idući tjedan. Nakon tog nalaza kad se vidi kakav je će mi dalje reći šta i kako moram
    A koliki ti je bio prvi put IgM?

12.17 AI

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.