Cure čestitam vam na urednim pregledima. Drago mi je da sve ide kako treba i da nam grupa pršti od pozitive😍🥰..
–——
Žene koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? Ja sam skinula neki app ali mi ne procjenjuje dobro veličinu za tjedne. 1 tjedan unaprijed pokazuje.
———
Muž mi je kupio mađarice iz Lidla koje obožavam. Usisala sam 1 red odma😏🤤
Preglife koristim 🙃
2021. M 💗
Pozdrav svima. Konačno bi vam se i ja pridružila ako me primate 🤗
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️
Dobrodošla i cestitam! 😊🤗 Moja bebica je tak polozena ali ne osjetim da me puno lupa u mjehur, barem za sada 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️Dobrodošla i cestitam! 😊🤗 Moja bebica je tak polozena ali ne osjetim da me puno lupa u mjehur, barem za sada 😅
👋 hvala ti. Mene je lupila kad sam bila na stolu za uzv tako da mi je iscurilo malo...kaže dr.to je normalno...a mene sram 🙈
S time da sam 10min prije toga bila na wc.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
I cestitam na svim lijepim preglrdima danas i na dečkićima! Ne znam jesmo za oba danas saznali? Ali znam da su jos 2 deckica danas bila na pregledu, Maslacak i petra cini mi se? Toliko se piše danas u grupi da ne stignem poloviti!
.
Pitanje za pregled i muza, meni dr nije nikad ponudio da muz dode niti su me pitali pa sam zaljucila da ne moze. I pregledi su u radno vrijeme uglavnom pa nema potrebe da izostaje s posla... Ja mu sve ispricam poslije i pokazem slikice a cini mi se da njemu nije nesto posebno krivo kaj nije samnom
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Vidim da ste pisale vezano za TORCH... mislim da sam dobro zapamtila, Leptirica je bila na HZJZ, jesi dobila druge rezultate? I jel ti na prvom nalazu samo IgM pozitivan?
Da bi bila CMV infekcija, pozitivan prvo mora biti IgM a kroz dva tjedna se moraju pojaviti i IgG antitijela. Onda se radi dodatni test avidnosti na CMV te ako je njegova vrijednost ispod 40% to je tek potvrda CMV infekcije. U trudnoći se često pojavljuju lažno pozitivna IgM protutijela. I ako vadite krv na stamparu, ne morate se narucivati, od 11-13h je vadenje i oni ne rade potvrdni test pa u slučaju lažnih rezultata morate na hzjz. Tamo se krv vadi od 7-9,30 ali se mora naručiti.
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️Dobrodošla i cestitam! 😊🤗 Moja bebica je tak polozena ali ne osjetim da me puno lupa u mjehur, barem za sada 😅👋 hvala ti. Mene je lupila kad sam bila na stolu za uzv tako da mi je iscurilo malo…kaže dr.to je normalno…a mene sram 🙈
S time da sam 10min prije toga bila na wc.
A joj, znaci to me ceka 😅 Ma njima je sigurno to sve pod normalno, kolike trudnice su ti doktori vidjeli i sto sve dozivjeli 😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️
Dobro nam došla. ♥️♥️
Veselimo se druženju.
Ja sam isto imala hematom i bila na strogom mirovanju, hvala Bogu pa je prošlo.
🩷 7/2022
Dobrodošla i na ovoj temi🥰🙋♀️Hvala ti 🤗 blago tebi da možeš slatko jesti. Ja dobijem zgaravicu i ne paše mi uopće 🤦♀️
Nisam prvih 2 mj baš jela slatko..to mi je tek sada u zadnje vrijeme došlo da mogu inače mi slatko uopće ne ide. Moram priznati da uživam dok jedem ali kad završim mi taj okus nakon toga ne odgovara. Valjda mi je trudnoća promijenila okus za neku hranu...neznam. Baš neobično. Žgaravicu jos uvijek nemam😜
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Večer cure, čestitam na urednim pregledima 🥰 Svašta nešto se pisalo... evo vezano za spavanje ja sam sada super, prvih 9 tjedana trudnoće sam imala tako vividne i lude snove, probudila bi se umorna kao da nisam spavala. Sad je srećom mirnije. Aplikacija koju koristim je Pregnancy+ i zadovoljna sam. Zanima me uzimate li dodatno vitamin D s obzirom da je zima? Meni je uvijek snižen pa se mislim da kupim neki suplement al nemam pojma koliko jedinica je okej uzimati u trudnoći...
Cure čestitam vam na dobrim pregledima. Maslačak_13 čestitam na deckicu😊
Libo1425 dobro došla
2016 💙J
16.10.2024. +
Sortiraj odgovore
Najstariji