Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    08. Siječanj 2025. 14:38

RužaFT

Da podjelim s vama svoju radost. Dosao mi je baby watcher iz natura ljekarne,i odmah smo isli slusati srceko ❤️ muz uzeo spravicu kao kakav doktor 😬😅 nakon puna 4 tjedna…sad sam mirnija…mogu sacekati jos 2 tjedna do pregleda iako mi je to i dalje predugo..nitko nema tako velike razmake 😥 plus sto sam imala komplikacije od pocetka i na zadnjem pregledu malo krvaruckala 🙄
    Osim watchera stigo mi je i paket robice za curicu sto sam vec pisala da sam narucila..to je tako maleno i slatko, sva sam se rastopila 🥰 sad cekam svoje trudnicke stvari 😬 Lunolina jel tebi dosao na kraju hm paket? Kakve su hlace?
    Jucer smo kupili cybex kolica i jaje 😊 tako da smo i tu stavku rijesili.. dok su koliko toliko snizenja da iskoristimo…
    Pixy nadam se da ce prestati bol i da nije nista strasno…
    Mene poboljeva i zateze iznutra danima, ne znam sto..maternica, ligamenti, zdjelica i mogu reci da mi nije ugodno dok hodam..vec sad?!?!? Rano mi je to… s deckima mi je to bilo tek u 35 tt. Ne znam jel to do toga sto je curica nize (barem mi se tako cini danas po otkucajima), ili sto sam starije nego prije 8 godina..ne znam…
    Od pocetka do sad sam dobila cca 3 kg, ali nisam pazila sta jedem zbog mucnina… a u blizanackoj trudnoci sam se udebljala svega 12 kg (iako sam rodila ranije 5 tjedana)…

Ako te tjesi i ja imam sada razmak 6 tjedana izmedu pregleda 😊

• LuI
    08. Siječanj 2025. 14:43

Keksolina, je, od početka je veći za oko tjedan dana, ali tako mi je bila i curica. Nije mi nitko spominjao ni pomicanje termina ni raniju ovulaciju, ni prvi put ni sad. Mala mi se rodila sa 40+2 sa malo preko 4 kg. Mislim da su neka djeca jednostavno veća. 
    .
    Kolica, mi imamo Cybex Talos S Lux 3u1 i Cybex Orfeo kisobran kolica koja smo nosili na more i avion. Oba su nam super posluzila i sad ih planiram koristiti.

Baby E 09/2022 🩷

RužaFT
    08. Siječanj 2025. 15:55

Kupili smo Cybex Balios kolica...lijepa su mi i jako lagana za voznju...  i Cybex G jaje..ima i Cybex T jaje.. odlicna su jer idu u vise polozaja, i bude kao da beba ravno lezi.. lifta nemamo..ostavljat cemo ih vjer u autu ispred zgrade...a gepek nam je ok velicine, ako smo vozili blizanacka abc design kolica na more, stat ce nam i ova 😬🙈
    Kupila sam baby wather, ovaj sa linka
    https://ljekarnanatura.hr/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml/
    Lolola nisam sigurna da me to tjesi 🙈😁 al znaci ima nas...

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

petrucika
    08. Siječanj 2025. 16:18

Cure sa cibex kolicima ja sam kupila 2u 1 znaci bez jaja da li ja sad moram odredeno neko jaje od cibexa ili pase svako!! Molim vas savjet evo bas nisan upucena!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    08. Siječanj 2025. 17:10

Čitam kak i vas svašta boli, mene svaki dan nešto drugo boli i to random stvari. Jučer me bolilo oko, danas me zakočila lijeva strana vrata. I tak svaki dan nešto drugo. Osjeçam se ko baba. 😅

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

petrucika
    08. Siječanj 2025. 17:38

Tinchilina

Čitam kak i vas svašta boli, mene svaki dan nešto drugo boli i to random stvari. Jučer me bolilo oko, danas me zakočila lijeva strana vrata. I tak svaki dan nešto drugo. Osjeçam se ko baba. 😅

Hahah dobra si hahah 😎i ja imam takvih dana

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pandora4
    08. Siječanj 2025. 17:57

Ja se vratila s prvog pregleda. Sve dobro, srce kuca i dijete je jedno. 😅
    Dobila sam neke uputnice i trebam vaditi kks, urin, tsh i guk. 
    Sto se  guk-a tiče.... sjećam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u prošlim trudnoćama, ali guka se ne sjećam. To je samo vađenje krvi natašte u običnom laboratoriju?
    I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolničkim laboratorijima? Treba li se naručivati?

petrucika
    08. Siječanj 2025. 18:16

Pandora4

Sto se guk-a tiče…. sjećam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u prošlim trudnoćama, ali guka se ne sjećam. To je samo vađenje krvi natašte u običnom laboratoriju?
    I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolničkim laboratorijima? Treba li se naručivati?

Cestitam na dobrom pregledu samo tako neka i ostane🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    08. Siječanj 2025. 18:54

Pandora4

Sto se guk-a tiče…. sjećam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u prošlim trudnoćama, ali guka se ne sjećam. To je samo vađenje krvi natašte u običnom laboratoriju?

Cestitam na lijepom pregledu i srceku! 🤗 Ja sam iz Zg i vadila sam sve najnormalnije u domu zdravlja di pripadam prema mjestu stanovanja odnosno di uvijek vadim krv na uputnicu kad me salje opca praksa, par epruveta uzmu i to je to. Kod mene nema narucivanja, ne znam kako je kod tebe. A evo mozda da provjeris dal i tvoj dom zdravlja vadi tsh, ja sam znala od ranije da vade jer sam sve te nalaze vadila i pri planiranju trudnoce. Glukozu ti sad samo gledaju kao jedan od parametara u krvi, ne ide nikakva posebna pretraga jos. Dodes nataste i to je to. A za urin je mene gin uputio da se ujutro otusiram pa onda odmah doma uzmem uzorak jer moze biti od trudnoce vise iscjetka koji pokaze onda kao da je neuredan urin.

Pandora4
    08. Siječanj 2025. 19:09

To je onda to! Otići ću sutra ujutro  pa ću vidjeti iz prve ruke je li isto. Puno hvala!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI