Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lolola13

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

Cestitam novim curama i dobrodosle! 🤗🤗  Mi smo rekli obitelji odmah kada smo radili test jer smo jako povezani i bas je taj dan bila festa pa nisam mogla pit 😂 rekla sam odmah i cimericama na poslu kao i bliskim prijateljima jer su oni znali da pokusavamo pa se cekala svaka menga 🤣🤣 Takoder mi je bila situacija sa sluzbenim putovanjem takva da sam morala jednom od sefova reci odmah. Ostalima, manje prisutnima u nasim zivotima smo rekli nakon 12tt ili cak niti nismo do danas.

lolola13

Prijavi adminu

Na temu hlaca, ja sam naručila iz asosa i super su mi, ne steze me uopce guma. Uzela sam prvo svoj broj i broj veci ali su im kalupi dosta veliki pa sam zadnje narucila i broj manji nego inace nosim. Za sad sam u tim najmanjima ali sam ostavila i ove vece jer ce mi sigurno trebat prostora za rast 😂 Pa mozda da si pogledate na asosu i probate s tim. Jos su i dosta jeftinije nego sam kod nas vidjela, oko 20e 

• Ania

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

Dobrodošle nove cure  Nek vam tegobe brzo prođu:)
    Danos mi se pratimo u dan  

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• Tinchilina

Broj poruka: 381

Prijavi adminu

Dobro došle nove cure, želim što ugodniju trudniću i da nam pišete samo lijepe vijesti :) ja sam uzela u Reserved-u trapje u super su. Nema nikakve gume da stišće, a ne padaju. Uzela sam broj 40, iako sam onako 38/40 u hlačama, al reko bolje veće i mogu reć da su ful komotne, imam prostora ih jos dobrano popuniti (mislim pogotovo na dio oko guze i bedara, tako da sam mislim mogla uzet i 38, al ok.

💙 5/2023

• moonchild

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Hvala na odgovorima ❤️ za sad nemam smeđi iscjedak niti krvarenje, neka tako i ostane!
    I još jedno pitanje, jel neka od vas uzimala planinski čaj za čišćenje crijeva? Naime, ja imam stolicu svakih 7-10 dana, samo uz pomoć planinskog čaja, a piše da nije dobar za trudnoću! Moja gin kaže da je tako povremeno ok. Nema kaj nisam uzimala, od psilijuma, probiotika, šljiva, pa čak ni dulcolax nije djelovao (bila sam na hitnoj nakon 20 dana zatvora - samo klizma je pomogla...)
    E sad, ja moram uzimati taj planinski inače užas 😂🙈

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Ja sam sebi u ovoj trudnoći kupila samo jedan set iz h&m, tajice dvoje iz lidla koji mi baš nisu udobne. Čekam da mi kuma rodi pa da mi vrati moju trudničku robu i posudi svoju, onda ću imati dovoljno.
    Sad stanem u svoje trenirke i jedne traperice.
    A super mi je što mi je termin skoro kao i u prvoj trudnoći. U prvoj trudnoći sam 5,6 mjesec stalno bila u svojim širokim haljinama i majicama, trudničke tajice i super. 
    Puno nam je lakše što se tiče garderobe jer su nam termini ljeti.

🩷 7/2022

• Tinchilina

Broj poruka: 381

Prijavi adminu

Ja u prvoj trudniçi nisam nis kupila od robe osim spavaćica, potkošulja i grudnjaka za dojenje. Radila sam od doma i faktički sam prelezala cijelu trudnoću iako je bilo sve školski. Al sad kako imam malog moram svaki dan iz kuće i sad mi baš fali što nemam niš od prve 😄
    Čekam na pregled pa imam vremena tipkat. :)

💙 5/2023

petrucika

Broj poruka: 513

Prijavi adminu

Tinchilina

Ja u prvoj trudniçi nisam nis kupila od robe osim spavaćica, potkošulja i grudnjaka za dojenje. Radila sam od doma i faktički sam prelezala cijelu trudnoću iako je bilo sve školski. Al sad kako imam malog moram svaki dan iz kuće i sad mi baš fali što nemam niš od prve 😄
    Čekam na pregled pa imam vremena tipkat. :)

Sretno draga javi cekamo te❤️❤️

+ 10.10.

lolola13

Prijavi adminu

Ja radim i to u uredu di trebam donekle licit na nesto pa mi bas treba odjece. Kupila sam nesto haljina vece brojeve da mogu njih nositi ali ne mogu samo u haljinama hodat 😅 Sad sam nabavila traperice, mozda bi morala jos neke poslovne hlace i koju širu bluzu za ispod sakoa.. Jedva cekam godisnji/porodiljni da se prebacim na tajice i trenirke 😂  Tinchilina sretno na pregledu!

petrucika

Broj poruka: 513

Prijavi adminu

Jutro cure moje jutro je danas nekako povelo naopako ali se nadam da do kraja dana ima vrimena se ispraviti😅!! Ajme cure opet cu ja stvarno me to nekad muci mozda pretjerujem ali mi je onako malo neobicno kako jos nisam osjetila prave pokrete bebice ipak sam ja vec cetvrta trudnoca!! Mislim osjetim ta migoljenja i sigurna sam da je ona ali kao ja sam ocekivala do sad vec da bi tribala nesto konkretnije cuti!! Zadnju trudnocu sam mislim oko 14tt a oredzadnju mislim 16tt pa kao ja sam ovu ocekivala ranije!!! Ja sam sad ovo prosli tj bila na oregledu beba je skakutala unutra prevrtala se ja to nusta nisan osmjetila!! Doktor kaze da je ok do 20tt ali evo moja luda glava uvik nesto ufilma!! Ima li nas jos sa otp tjednima kao ja i sa migoljenjem bebice da me malo razuvjeri🤪

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.