Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina

Broj poruka: 121

Prijavi adminu

moonchild

Hvala na odgovorima ❤️ za sad nemam smeđi iscjedak niti krvarenje, neka tako i ostane!
    I još jedno pitanje, jel neka od vas uzimala planinski čaj za čišćenje crijeva? Naime, ja imam stolicu svakih 7-10 dana, samo uz pomoć planinskog čaja, a piše da nije dobar za trudnoću! Moja gin kaže da je tako povremeno ok. Nema kaj nisam uzimala, od psilijuma, probiotika, šljiva, pa čak ni dulcolax nije djelovao (bila sam na hitnoj nakon 20 dana zatvora - samo klizma je pomogla…)
    E sad, ja moram uzimati taj planinski inače užas 😂🙈

Ja ti isto inace imam veliki problem s probavom, nikakvi cajevi i nista mi nije pomagalo od tih prirodnih sredstava. Ali probiotik mi radi bas veliku razliku, tako da bio kult redovito pijem, jedem puno zelene salate i povrca i izbjegavam kruh i tjesteninu koliko mogu. Inace kad je stanje bas lose popijem i dulcolax ali on je prejak za trudnice. Od laksativa su mi rekli da se portalak smije u trudnoci pa to popijem ak vidim da ne ide samo od sebe, on je naravno puno slabiji nego dulcolax. Uglavnom sada ako probava ne radi jedan dan odmah poduzimam mjere predstroznosti, jer nakon par dana zatvora skoro nista ne pomaze nazalost. Inace sam isto bila ko ti, valjda jednom tjedno na wc

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

Dobrodošle nove cure! 
    Moonchild ja sam isto imala hematom veci od ploda u pocetku pa sam morala strogo mirovati, nisam radila i izbjegavala sam sjedenje. Lagana šetnja po stanu i dvorištu tjt. Povukao se nakon cca mjesec, ali sam nastavila mirovati za svaki slučaj. 
    Ja nisam kupovala nikakve traperice ne mogu ih sad organski smislit. Kako sam sada stalno kod kuce i ne radim nemam potrebe za finijom odjecom toliko iako sam si kupila dosta kompleta onih tankih đemper materijala. Pa te iste đemper lagane hlace kombiniram na različite džempere, dolčevite ali sve mi je oversized. Volim da mi onako "visi"😄. Kompleti su bas topli a i dovoljno tanki da izdrže i toplije dane. Uzela sam ih u H&M -a prije postupka, kao da sam znala da ce mi trebati ovu zimu😆. Ugl spasilo. Kupila sam par tajica trudnickih preko about you ali to ću tek na proljeće jer su baš tanke da mi se pipi sad ne smrzne😜. I imam dosta trenerki za sada. I to je to. Neću vise ništa kupovati. E da gaćica sa većim obrubom da mi ne steže trbuh i 4 grudnjaka za dojilje sve u H&M i vrh su. Akcija bila na neke grudnjake pa sam morala uzeti. Udobni su i mekani, sad praktički ne podnosim obične grudnjake jer me sve steže i smeta iako nisam dobila ni jedan kg ali sam nabujala u cicama i dolje trbuh raste. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

Probava - meni sada trenutno djeluje samo kad popijem yogurt i dosta tekućine nakon, malo šetnje da peristaltika crijeva proradi i top. Navečer prije spavanja popijem probiotik i magnezij. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• moonchild

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Joj cure, meni ni dulcolax ni portalac ne pomažu, ali je zanimljivo i testirano više puta da se od zdrave prehrane zatvorim a od tjestenine imam stolicu!! 😂😂 ali onda i dobijem kile. Jedem salatu uz svaki obrok (mama nas je od malena učila da uz svaki obrok ide salata pa je ostala ta navika), kruh ne volim, al za tjesteninu bih ubila 🙈 radila sam davno kolonoskopiju, našli su mi malu anomaliju na crijevima, nekakvu vrstu zapetljaja.
    Ja ću nastaviti sa svojim planinskim čajem, jedini razlog protiv koji sam pročitala je taj da stvara grčeve i pritisak.

• Tinchilina

Broj poruka: 383

Prijavi adminu

Bebači lijepo rastu ❤️💙🥰 odgovaraju tjednima veličinom, sve je uredno. Migolje se i slatki su tak svako u svojem mjehuriću 😄

💙 5/2023

_spring_

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Dobrodošle nove curke, čestitam i želim mirnu trudnoću! 🤗Tinchilina predivno za čuti 🥹🤭, vjerujem da se odmah lakše diše...Što se tiče osjećaja knedle u grlu, ja sam to imala nakon mučnina i povraćanja, pretpostavljam uslijed iritacije, ali meni su jako pomogli gelovi za reflux (reflustat, waya, graviscon) pa možda da pokušate s tim...

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

_spring_

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Cure, ako može pomoć s trakicom... Trudila sam se više puta ovih dana, ali ni jedan link koji kopiram na kraju ne radi, nego mi u potpisu samo piše tekst te poveznice... Kako znati koji link kopirati?

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

lolola13

Broj poruka: 152

Prijavi adminu

Tinchilina

Bebači lijepo rastu ❤️💙🥰 odgovaraju tjednima veličinom, sve je uredno. Migolje se i slatki su tak svako u svojem mjehuriću 😄

Ajme super! Bas mi je drago cut 🥰 Predivno je vidjet bebice dok se tak migolje i plivaju, ja bi svoju svaki dan gledala a posebno kad osjetim da nesto radi 😄

• keksolina

Prijavi adminu

Tinchilina

Joj predivno! Cestitam ti 🥰 kak se ti sada osjecas u vezi toga da su blizanci? Jel ti malo vise sjelo il si jos jednako zabrinuta?

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina

Prijavi adminu

moonchild

Joj cure, meni ni dulcolax ni portalac ne pomažu, ali je zanimljivo i testirano više puta da se od zdrave prehrane zatvorim a od tjestenine imam stolicu!! 😂😂 ali onda i dobijem kile. Jedem salatu uz svaki obrok (mama nas je od malena učila da uz svaki obrok ide salata pa je ostala ta navika), kruh ne volim, al za tjesteninu bih ubila 🙈 radila sam davno kolonoskopiju, našli su mi malu anomaliju na crijevima, nekakvu vrstu zapetljaja.
    Ja ću nastaviti sa svojim planinskim čajem, jedini razlog protiv koji sam pročitala je taj da stvara grčeve i pritisak.

Ajoj onda imamo skroz obrnutu situaciju 😅 a i ako ti doktorica kaze da je caj okej, onda zasto ne. Jel se i tebi cini da lakse dobivas kile, a teze mrsavis zbog tih problema? Meni je metabolizam toliko spor da mi se cini da od svake pojedene pizze dobijem instant dvije kile 😅

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.