PetrucikaĀ ne moras cybex jaje, mozes i neko drugo sa adapetrima za kolica (adapteri trebaju i ako se kupi cybex jaje i kupuju se zasebno) samo ibavezno provjeri da je kompatibilno. Vecini brendova to pise na stranicama.
cybex Ā je nes vece od ostalih pa nesto duze traje (var je bilo kad sam kupovala) cloud I-size je do 87 cm i 13 kgĀ
Curica 6/23 š©·
Ja se vratila s prvog pregleda. Sve dobro, srce kuca i dijete je jedno. š
Dobila sam neke uputnice i trebam vaditi kks, urin, tsh i guk.
Sto se guk-a tiÄeā¦. sjeÄam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u proÅ”lim trudnoÄama, ali guka se ne sjeÄam. To je samo vaÄenje krvi nataÅ”te u obiÄnom laboratoriju?
I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolniÄkim laboratorijima? Treba li se naruÄivati?
Äestitam!Ā Ja sam iz Zga, upuÄena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i izmeÄu ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.Ā
Jutros sam rijeÅ”ila Petrovu a sutra vadim krv u DZ šSretno! ā¤ļø
Sto se guk-a tiÄeā¦. sjeÄam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u proÅ”lim trudnoÄama, ali guka se ne sjeÄam. To je samo vaÄenje krvi nataÅ”te u obiÄnom laboratoriju?
I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolniÄkim laboratorijima? Treba li se naruÄivati?Äestitam!Ja sam iz Zga, upuÄena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i izmeÄu ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.
Jutros sam rijeÅ”ila Petrovu a sutra vadim krv u DZ šSretno! ā¤ļø
Da, krvna grupa, rh faktor i bolesti se vade u petrovoj. Nisam to sada pisala jer sam ja na te pretrage isla tek nakon 12tt š Pandora4 Oprosti ako sam krivo shvatila sto trebas vaditi sada š Ā
Äitam kak i vas svaÅ”ta boli, mene svaki dan neÅ”to drugo boli i to random stvari. JuÄer me bolilo oko, danas me zakoÄila lijeva strana vrata. I tak svaki dan neÅ”to drugo. OsjeƧam se ko baba. š
SuosjeÄam, meni je danas takoÄer koma dana. UkoÄilo me neÅ”to u ramenu, bezvoljna sam cijeli dan, 8h na poslu mi jedva proÅ”lo, veÄeras sam neku slabost osjetila i u prsima me neÅ”to steglo. Hvala Bogu na MM koji je sve odradio i skuhao za jesti, sad sam puno bolje š
šāāļø 31
š 31
+ 20. 10. 2024.
Äestitam na srÄeku, ti poÄeci su baÅ” malo stresni. InaÄe, meni su naÅ”li drugu bebicu tek na drugom pregledu hahahahaha malo zezam, al fakat, nikad ne znaÅ” š
Ja sam vadila danas Guk, isto sam zabrijala da je to ogtt, i sreÄom pa sam skužila tak da se nisam nepotrebno patila. Å eÄer mi je ovaj put ok, Äista petica. Jedino su mi neki parametri niski, a tak mi je bilo i prije 2 mjeseca: urea, kreatinin, urati i ALP. Jel zna netko Å”to o tome? Sutra Äu svakao pitati doktora kaj je s tim.
š 5/2023
I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolniÄkim laboratorijima? Treba li se naruÄivati?Äestitam!Ja sam iz Zga, upuÄena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i izmeÄu ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.
Jutros sam rijeÅ”ila Petrovu a sutra vadim krv u DZ šSretno! ā¤ļøDa, krvna grupa, rh faktor i bolesti se vade u petrovoj. Nisam to sada pisala jer sam ja na te pretrage isla tek nakon 12tt š Pandora4 Oprosti ako sam krivo shvatila sto trebas vaditi sada š
Sve ste super shvatile. To za krvnu grupu i bolesti mi je napisao da odem za tri tjedna. Tad Äu taman uci u 11. Ovo kks itd..odmah, a brisevi i papa za dva tjedna tako da se imam Äime zabavljati narednih mjesec dana. Hvala vam cure. ā¤ļø
Äestitam na srÄeku, ti poÄeci su baÅ” malo stresni. InaÄe, meni su naÅ”li drugu bebicu tek na drugom pregledu hahahahaha malo zezam, al fakat, nikad ne znaÅ” š
Ja sam vadila danas Guk, isto sam zabrijala da je to ogtt, i sreÄom pa sam skužila tak da se nisam nepotrebno patila. Å eÄer mi je ovaj put ok, Äista petica. Jedino su mi neki parametri niski, a tak mi je bilo i prije 2 mjeseca: urea, kreatinin, urati i ALP. Jel zna netko Å”to o tome? Sutra Äu svakao pitati doktora kaj je s tim.
Joj, nadam se da neÄu biti te sreÄe. šĀ
Za parametre ti nemam pojma. Nadam se da je neŔto bezveze i lako rjeŔivo! Sretno
Bravo za Å”eÄer! š¤š¤ Za ove parametre ne znam nista na zalost
Sortiraj odgovore
Najstariji