Ljetne bebe 2025.šŸŒ»šŸ‰šŸŒžā›µšŸļøšŸ¤°

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pandora4

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

To je onda to! Otići ću sutra ujutroĀ  pa ću vidjeti iz prve ruke je li isto. Puno hvala!

• greta10

Broj poruka: 229

Prijavi adminu

PetrucikaĀ ne moras cybex jaje, mozes i neko drugo sa adapetrima za kolica (adapteri trebaju i ako se kupi cybex jaje i kupuju se zasebno) samo ibavezno provjeri da je kompatibilno. Vecini brendova to pise na stranicama.
    cybex Ā je nes vece od ostalih pa nesto duze traje (var je bilo kad sam kupovala) cloud I-size je do 87 cm i 13 kgĀ 

Curica 6/23 šŸ©·

• mrss26

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pandora4

Ja se vratila s prvog pregleda. Sve dobro, srce kuca i dijete je jedno. šŸ˜…
    Dobila sam neke uputnice i trebam vaditi kks, urin, tsh i guk.
    Sto se guk-a tičeā€¦. sjećam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u proÅ”lim trudnoćama, ali guka se ne sjećam. To je samo vađenje krvi nataÅ”te u običnom laboratoriju?
    I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolničkim laboratorijima? Treba li se naručivati?

Čestitam!Ā Ja sam iz Zga, upućena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i između ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.Ā 
    Jutros sam rijeÅ”ila Petrovu a sutra vadim krv u DZ šŸ˜„Sretno! ā¤ļø

lolola13

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

mrss26

Pandora4

Sto se guk-a tičeā€¦. sjećam se da sam radila ogtt (ono sa glukozom) u proÅ”lim trudnoćama, ali guka se ne sjećam. To je samo vađenje krvi nataÅ”te u običnom laboratoriju?
    I jedno pitanje za trudnice iz Zagreba ili nekoga tko zna, gdje ste vadile tsh? Nužno u bolničkim laboratorijima? Treba li se naručivati?
    Čestitam!Ja sam iz Zga, upućena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i između ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.

Da, krvna grupa, rh faktor i bolesti se vade u petrovoj. Nisam to sada pisala jer sam ja na te pretrage isla tek nakon 12tt šŸ˜… Pandora4 Oprosti ako sam krivo shvatila sto trebas vaditi sada šŸ˜…Ā 

• Maslačak_13

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Tinchilina

Čitam kak i vas svaÅ”ta boli, mene svaki dan neÅ”to drugo boli i to random stvari. Jučer me bolilo oko, danas me zakočila lijeva strana vrata. I tak svaki dan neÅ”to drugo. OsjeƧam se ko baba. šŸ˜…

Suosjećam, meni je danas također koma dana. Ukočilo me neÅ”to u ramenu, bezvoljna sam cijeli dan, 8h na poslu mi jedva proÅ”lo, večeras sam neku slabost osjetila i u prsima me neÅ”to steglo. Hvala Bogu na MM koji je sve odradio i skuhao za jesti, sad sam puno bolje šŸ™

šŸ™‹ā€ā™€ļø 31
    šŸ™‹ 31
    + 20. 10. 2024.

Pukica

Broj poruka: 98

Prijavi adminu

Evo i mene ukočene... donji dio leđa od jutros. Ne mogu se ispraviti, hodam kao bakica, jedva sam jutro na poslu odradila šŸ˜•

• Tinchilina

Broj poruka: 375

Prijavi adminu

Čestitam na srčeku, ti počeci su baÅ” malo stresni. Inače, meni su naÅ”li drugu bebicu tek na drugom pregledu hahahahaha malo zezam, al fakat, nikad ne znaÅ” šŸ˜…
    Ja sam vadila danas Guk, isto sam zabrijala da je to ogtt, i srećom pa sam skužila tak da se nisam nepotrebno patila. Å ećer mi je ovaj put ok, čista petica. Jedino su mi neki parametri niski, a tak mi je bilo i prije 2 mjeseca: urea, kreatinin, urati i ALP. Jel zna netko Å”to o tome? Sutra ću svakao pitati doktora kaj je s tim.

šŸ’™ 5/2023

Pandora4

Prijavi adminu

lolola13

mrss26

Pandora4

Čestitam!Ja sam iz Zga, upućena sam da krvnu grupu, RH faktor i bolesti vadim u Petrovoj 3 a u DZ kojem pripadam KKS, tsh, urin i između ostalog GUK koji je samo parametar na kompletnoj krvnoj slici.
    Da, krvna grupa, rh faktor i bolesti se vade u petrovoj. Nisam to sada pisala jer sam ja na te pretrage isla tek nakon 12tt šŸ˜… Pandora4 Oprosti ako sam krivo shvatila sto trebas vaditi sada šŸ˜…

Sve ste super shvatile. To za krvnu grupu i bolesti mi je napisao da odem za tri tjedna. Tad ću taman uci u 11. Ovo kks itd..odmah, a brisevi i papa za dva tjedna tako da se imam čime zabavljati narednih mjesec dana. Hvala vam cure. ā¤ļø

Pandora4

Prijavi adminu

Tinchilina

Čestitam na srčeku, ti počeci su baÅ” malo stresni. Inače, meni su naÅ”li drugu bebicu tek na drugom pregledu hahahahaha malo zezam, al fakat, nikad ne znaÅ” šŸ˜…
    Ja sam vadila danas Guk, isto sam zabrijala da je to ogtt, i srećom pa sam skužila tak da se nisam nepotrebno patila. Å ećer mi je ovaj put ok, čista petica. Jedino su mi neki parametri niski, a tak mi je bilo i prije 2 mjeseca: urea, kreatinin, urati i ALP. Jel zna netko Å”to o tome? Sutra ću svakao pitati doktora kaj je s tim.

Joj, nadam se da neću biti te sreće. šŸ˜‚Ā 
    Za parametre ti nemam pojma. Nadam se da je neŔto bezveze i lako rjeŔivo! Sretno

lolola13

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Tinchilina

Bravo za Å”ećer! šŸ¤—šŸ¤— Za ove parametre ne znam nista na zalost

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaŔ da želiŔ!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. NemaŔ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.