Bas ste se raspisale :) ja sam imala u prosloj trudnoci bh kontrakcije zadnjih par tjedana, a sada ih jos nemam. Nisu mi bolne, ali bas su mi nekako stvarale osjecaj anksioze.
Ja sam vec dobila 4 kile, ali sam postala malo aktivnija, vise se krecem, napravim prenatalnu yogu s youtubea pa se nadam da cu malo usporiti taj rast kila 🙈
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Cure čestitam svima na divnim vijestima i hvala svima na povratnim informacijama za Panorama test. 🫶🏻Oprostite na neaktivnosti mene su mucnine toliko oborile zadnjih par dana da nisam imala volje za ništa…Nadam se da ću uspjeti ostati aktivna ovdje jer me bas veselimo citati sve stranice od prethodnih dana. Mi imamo pregled 10.01. to će biti točno 11 tt, nadam se da će sve biti u najboljem redu i veselim se vidjeti razliku u usporedbi s prvim pregledom ❤️
Baš ste aktivne danas😊 ja sam obavila pregled bebica lijepo raste, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće. Meni je posteljica sprijeda, još ne osjetim ta meskoljenja o kojim ste pisale pa mi je bilo zanimljivo gledat na utz kako se rita i bježi po trbuhu🥰 sljedeći pregled mi je 4.2 tada ćemo raditi anomaly scan. Udebljala sam se već 3 kg od početka trudnoće, kako vi stojite sa kilama? I ja sam naručila baby wacherEmi čestitam na dobrom pregledu aktivne bebice 😀 Znači sve što si napisala, ja sam krenula sad pisat. Također sam danas bila na pregledu, bebica lijepo raste I odgovara tjednima. Isto mi je posteljica sprijeda i niš ne osjećam. Još me pitala ak sam osjetila ovo (baš je tad bebica nekako poskakivala) u trenutcima kad je pregledavala, a ja ništa. Rekla mi je da ću uskoro osjetiti, a sad kad će to biti vidjet ćemo. Idući pregled je 4.2. Nisam mogla vjerovati kad sam vidla da sam ukupno 3kg do sad dobila. Mršavica sam i vidi mi se trbuh. Kao idealno je dobiti oko 1-1,5kg u mjesec dana.
Pixi s obzirom da ja stalo osjećam neke bolove, ponovno sam ju pitala danas za to, a pogotovo za bolove oko desnog jajnika koji se šire, točno kao što si opisala, rekla je da je to sve normalno zbog rastezanja. I ja sam se prepala kad su me prije 2 tjedna takvi bolovi dolje desno uhvatili da sam mislila već na hitnu. Plus ja imam endo ciste, pa mi i to ima utjecaja. Ali dok možeš funkcionirati i dok se bolovi ne povećavaju, sve je ok. Za svoj mir, nazovi ili otiđi pogledati. Nadam se da nećeš trebati :)
Cestitke cure na dobrim pregledima, samo nek bebice rastu 🥰🥰
Ania vidim da pises za endo ciste, ja isto imam na oba jajnika a rekla mi je dr da je moguce da se u 2. Tromjesjecju povuku same od sebe na tom desnom jajniku na kojem su dosta velike, isto me tako bolilo prosli tjedan i krenula sam na hitnu pa zavrsila kod svoje ginicke i rekla mi je da je sve ok i da je moguce da me boli jer se ciste smanjuju, ili da mi maternica pritisce sad jajnik s cistama pa da to boli. Jel tebe boli i na dodir? Jer ja osim sto me nekad tako probada osjetim da kad dotaknem (malo stisnem) desnu stranu gdje bi otprilike bio jajnik da me bas boli, a jajnik mi se sad pomaknuo skroz nekako do kuka, bas me zacudilo kad mi je i doktorica rekla da se to tak brzo rasiri i pomakne sve u nama. Bas me plasi to, a sad mi nekako i tesko sjedit
Btw. Jucer sam pisala za svoju situaciju na poslu i da moram reci da sam trudna a strah me, dosla ja danas na posao sva hrabra kao reci cu sta mi mogu... kad ono muk kad sam vidjela seficu, pa pocela pricat o Bozicu i Novoj jer se nisam usudila rec za trudnocu 🤭 sama sebi sam rekla e bas si pipica 😂
Cure čestitam svima na divnim vijestima i hvala svima na povratnim informacijama za Panorama test. 🫶🏻Oprostite na neaktivnosti mene su mucnine toliko oborile zadnjih par dana da nisam imala volje za ništa…Nadam se da ću uspjeti ostati aktivna ovdje jer me bas veselimo citati sve stranice od prethodnih dana.Mi imamo pregled 10.01. to će biti točno 11 tt, nadam se da će sve biti u najboljem redu i veselim se vidjeti razliku u usporedbi s prvim pregledom ❤️
Sad lijepo stavi trakicu da te mozemo i pratiti🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Baš ste aktivne danas😊 ja sam obavila pregled bebica lijepo raste, sve mjere odgovarajuEmi čestitam na dobrom pregledu aktivne bebice 😀 Znači sve što si napisala, ja sam krenula sad pisat. Također sam danas bila na pregledu, bebica lijepo raste I odgovara tjednima. Isto mi je posteljica sprijeda i niš ne osjećam. Još me pitala ak sam osjetila ovo (baš je tad bebica nekako poskakivala) u trenutcima kad je pregledavala, a ja ništa. Rekla mi je da ću uskoro osjetiti, a sad kad će to biti vidjet ćemo. Idući pregled je 4.2. Nisam mogla vjerovati kad sam vidla da sam ukupno 3kg do sad dobila. Mršavica sam i vidi mi se trbuh. Kao idealno je dobiti oko 1-1,5kg u mjesec dana.
Pixi s obzirom da ja stalo osjećam neke bolove, ponovno sam ju pitala danas za to, a pogotovo za bolove oko desnog jajnika koji se šire, točno kao što si opisala, rekla je da je to sve normalno zbog rastezanja. I ja sam se prepala kad su me prije 2 tjedna takvi bolovi dolje desno uhvatili da sam mislila već na hitnu. Plus ja imam endo ciste, pa mi i to ima utjecaja. Ali dok možeš funkcionirati i dok se bolovi ne povećavaju, sve je ok. Za svoj mir, nazovi ili otiđi pogledati. Nadam se da nećeš trebati :)Cestitke cure na dobrim pregledima, samo nek bebice rastu 🥰🥰
Ania vidim da pises za endo ciste, ja isto imam na oba jajnika a rekla mi je dr da je moguce da se u 2. Tromjesjecju povuku same od sebe na tom desnom jajniku na kojem su dosta velike, isto me tako bolilo prosli tjedan i krenula sam na hitnu pa zavrsila kod svoje ginicke i rekla mi je da je sve ok i da je moguce da me boli jer se ciste smanjuju, ili da mi maternica pritisce sad jajnik s cistama pa da to boli. Jel tebe boli i na dodir? Jer ja osim sto me nekad tako probada osjetim da kad dotaknem (malo stisnem) desnu stranu gdje bi otprilike bio jajnik da me bas boli, a jajnik mi se sad pomaknuo skroz nekako do kuka, bas me zacudilo kad mi je i doktorica rekla da se to tak brzo rasiri i pomakne sve u nama. Bas me plasi to, a sad mi nekako i tesko sjedit
Ja imam endo cistu na lijevom jajniku ali je uopće više ne osjetim. Vjerojatno ju je ogromna količina progesterona koju uzimam a i ona koja sama nadođe u trudnoći -posušila! Ako je tako, super. 😊😄
Btw. Jucer sam pisala za svoju situaciju na poslu i da moram reci da sam trudna a strah me, dosla ja danas na posao sva hrabra kao reci cu sta mi mogu… kad ono muk kad sam vidjela seficu, pa pocela pricat o Bozicu i Novoj jer se nisam usudila rec za trudnocu 🤭 sama sebi sam rekla e bas si pipica 😂
🤣🤣🤣🤣više sreće drugi put🙈
Dobro jutro svima, ja sam danas 16t, kud prije. Super se osjećam stvarno, osim malo trbuha nikakvih naznaka da sam trudna, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
Dijete u vrtiću, pa ja lagano danas. Ovaj mjesec sam odlučila da radim čistku po kući, riješavam se bespotrebnih stvari. Manje stvari, manje nereda, čišće sve i preglednije.
Nadam se da ste sve dobro, curke koje imaju preglede sretno na pregledima.
Baš bi mogle vratiti one liste za preglede, ako se kome da pisati. 😄
🩷 7/2022
Ima li netko od cura da je imao gripu u trudnoći? Meni su došli rezultati da sam pozitivna i umirem od straha…. 🥺
Draga Spring, malo uskačem jer pratim i vas i proljetnice, inače sam 20tt trudna. Imala sam gripu sad za Božić i jako je bitno piti puuuuuuno tekućine, vode, čaja, što god ti ide i snižavati temperaturu iznad 38,5. Smije se uzimati paracetamol svaki 5-6 sati od 500, ako ne djeluje onda i od 1000. Ako ne možeš jesti, nema veze, tijelo će se oporaviti i bebici neće ništa biti. Meni je bilo jako loše, temp mi se penjala do 40, ali hvala Bogu nije dugo trajalo, možda 3-4 dana i onda sam se oporavljala još toliko jer sam bila bez snage.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Sortiraj odgovore
Najstariji