Baš ste aktivne danas😊 ja sam obavila pregled bebica lijepo raste, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće. Meni je posteljica sprijeda, još ne osjetim ta meskoljenja o kojim ste pisale pa mi je bilo zanimljivo gledat na utz kako se rita i bježi po trbuhu🥰 sljedeći pregled mi je 4.2 tada ćemo raditi anomaly scan. Udebljala sam se već 3 kg od početka trudnoće, kako vi stojite sa kilama? I ja sam naručila baby wacher
Emi24 čestitam za uredan pregleda, nek bebica samo tako nastavi rasti 🥰 Jeste li saznali možda danas spol na ultrazvuku ili znate od ranije još? Ja imam idući tjedan pregled pa se veselim da saznamo spol bebice. Inače ja sam u trudnoći do sad dobila oko 1 kg, zadnjih par dana sam skužila da me baš traži da jedem više nego inače 🙈🤗
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Cure ne stignem vas pratiti! Cestitam za dobar pregled! Moj je iduci utorak i ne mogu docekati, a tada bi mogli i spol vidjeti 😊 Ti pregledi su bas nesto posebno... Vezano uz polozaj bebe, ja osjetim komesanje i te mini udarce dosta nisko ali trbuh mi je iskocio dosta visoko, oko pupka. Tako da mi je bas misterij sad di je beba 😂 Vidjet cu ako ce konacno biti ovaj uzv preko trbuha di ce dr gledat. A za te bolove, ne znam vise to pita. Imala sam ja prije nekih 7-10 dana i trajalo mi je par dana bas jaka i ostra bol, ne skroz u kontinuitetu ali je bilo. Zabrinula sam se i malo guglala jer je bas jako bolilo i isto mislila to je jajnik pa sam procitala da je to od istezanja svega u tijelu i da je za hitnu ako krene nesvjestica ili krvarenje uz bol. Pisalo je da pomazu kegelove vjezbe pa sam njih pocela raditi cim bi mi krenula bol i ovako kad se sjetim. Trajalo je eto tih recimo 3 dana i proslo. Pa sad dal je od kegela ili cega ne znam ali ja i dalje radim kegel stalno 🤣
Cure pitanjeee!!! Ima li koja id vas tkz bh kontrakcije to vam je ono zatezanje stezanje po drobu koje mozete osjecat nekad toliko jako da drob zna otici ko lopta na jefnu stranu!! Znat ce mozda vise mame koje su vec radale!! Ja sam to pocela osjecat pa cisto da vidim ima li nas jos??
Nemam jos lazne trudove.
2021. M 💗
Ja sam do sada dobila 1kg, s obzirom da sam morala mirovati dobro je. Ne pretjerujem s hranom, nisam ni prije, problem mi je slatko, ovisnik sam, a u trudnoći mi se nešto baš i ne jede tako da sam smanjila slatkiše.
Sad mi najviše paše lubenica, kupimo u lidlu onu malu, kad pogodimo na dobru bude tako fina i slatkaaa. Evo danas mi muž kupio dvije i planiram sad još malo pojesti. 😊
🩷 7/2022
Cure pitanjeee!!! Ima li koja id vas tkz bh kontrakcije to vam je ono zatezanje stezanje po drobu koje mozete osjecat nekad toliko jako da drob zna otici ko lopta na jefnu stranu!! Znat ce mozda vise mame koje su vec radale!! Ja sam to pocela osjecat pa cisto da vidim ima li nas jos??
Ja nemam, ali ja ih nisam imala niti u prvoj trudnoći. Uopće to još nisam iskusila, zaobišle su me
Maslačak radila sam panoramu pa sam znala spol, dok je dr mjerio bebicu komentirao je šta gledamo i pokazao je kao evo tu se vidi da je curica. Tako da ako se bebica lijepo namjesti vidjet ćete spol.
Za ove bolove možda da probate piti magnezij,meni je pomogao
E da, magnezij ful pomaze! To sam pocela i ranije pit zbog grceva i stvarno je pomoglo
Cure pitanjeee!!! Ima li koja id vas tkz bh kontrakcije to vam je ono zatezanje stezanje po drobu koje mozete osjecat nekad toliko jako da drob zna otici ko lopta na jefnu stranu!! Znat ce mozda vise mame koje su vec radale!! Ja sam to pocela osjecat pa cisto da vidim ima li nas jos??Ja nemam, ali ja ih nisam imala niti u prvoj trudnoći. Uopće to još nisam iskusila, zaobišle su me
Uuuu blago vam se koje nemate ja imam u svakoj i pred kraj postanu bas jake i bolne da bi ih morala prodisati svaki puta!! Inace sad ih isjetim al ne onako jako da mi full iskoci drob na jefnu stranu ali osjetim lagano zatezanje doli!! Imam iduci tj pregled pa cu napomenut iako znam i sama da je to normalno ali cisto eto da budem ja mirnija😊
+ 10.10.
Cure pitanjeee!!! Ima li koja id vas tkz bh kontrakcije to vam je ono zatezanje stezanje po drobu koje mozete osjecat nekad toliko jako da drob zna otici ko lopta na jefnu stranu!! Znat ce mozda vise mame koje su vec radale!! Ja sam to pocela osjecat pa cisto da vidim ima li nas jos??Ja nemam, ali ja ih nisam imala niti u prvoj trudnoći. Uopće to još nisam iskusila, zaobišle su meUuuu blago vam se koje nemate ja imam u svakoj i pred kraj postanu bas jake i bolne da bi ih morala prodisati svaki puta!! Inace sad ih isjetim al ne onako jako da mi full iskoci drob na jefnu stranu ali osjetim lagano zatezanje doli!! Imam iduci tj pregled pa cu napomenut iako znam i sama da je to normalno ali cisto eto da budem ja mirnija😊
Ja nisam osjetila za sada nista takvo, nadam se da ti nece rano postati bolno 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji