https://www.facebook.com/groups/1052996233311444/?ref=share
Evo cure link od grupe na fejsu, radi sad. Tko se još želi pridružiti slobodno može.
Samo odgovorite na pitanja, napišite obavezno svoj NICK s foruma da znamo tko ste. Imamo zahtjeve, a ništa ne piše i ne odgovaraju cure na poruke pa ne znam tko su.
🩷 7/2022
Dok pročitam sve, zaboravim što se pisalo 😄
Znam da su cure imale lijepe preglede i to me veseli i samo neka nam i dalje budu pregledi takvi. Ja sam sutra, napokon. Očito se nikom ne da vodit tu listu i to je ok, već je puno puta tražen dobrivoljac al nitko se nije javio i dobro. Ovak se svaka javi nakon pregleda i super. Je da bi bilo to lijepo al budemo preživjele i bez toga 😀
Ja nisam baš dobila nešto kila, ne znam jel i to pak zabrinjavajuće, al nisam ni u prvoj do zadnjeg tromjesečja i zavrsila na kraju sa +9 čini mi se, došla doma sa osto kila kao i kad sam zatrudnila. Al imam viška 10-ak kila pa mislim da i to ima veze. Sad sam doduše ušla sa 5 kila manje i dobila sam 2 kile od početka. I bh kontrakcije nisam nikad imala, al pisale su cure na proljetnicama da ih imaju.
💙 5/2023
Da podjelim s vama svoju radost. Dosao mi je baby watcher iz natura ljekarne,i odmah smo isli slusati srceko ❤️ muz uzeo spravicu kao kakav doktor 😬😅 nakon puna 4 tjedna...sad sam mirnija...mogu sacekati jos 2 tjedna do pregleda iako mi je to i dalje predugo..nitko nema tako velike razmake 😥 plus sto sam imala komplikacije od pocetka i na zadnjem pregledu malo krvaruckala 🙄
Osim watchera stigo mi je i paket robice za curicu sto sam vec pisala da sam narucila..to je tako maleno i slatko, sva sam se rastopila 🥰 sad cekam svoje trudnicke stvari 😬 Lunolina jel tebi dosao na kraju hm paket? Kakve su hlace?
Jucer smo kupili cybex kolica i jaje 😊 tako da smo i tu stavku rijesili.. dok su koliko toliko snizenja da iskoristimo...
Pixy nadam se da ce prestati bol i da nije nista strasno...
Mene poboljeva i zateze iznutra danima, ne znam sto..maternica, ligamenti, zdjelica i mogu reci da mi nije ugodno dok hodam..vec sad?!?!? Rano mi je to... s deckima mi je to bilo tek u 35 tt. Ne znam jel to do toga sto je curica nize (barem mi se tako cini danas po otkucajima), ili sto sam starije nego prije 8 godina..ne znam...
Od pocetka do sad sam dobila cca 3 kg, ali nisam pazila sta jedem zbog mucnina... a u blizanackoj trudnoci sam se udebljala svega 12 kg (iako sam rodila ranije 5 tjedana)...
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Da podjelim s vama svoju radost. Dosao mi je baby watcher iz natura ljekarne,i odmah smo isli slusati srceko ❤️ muz uzeo spravicu kao kakav doktor 😬😅 nakon puna 4 tjedna…sad sam mirnija…mogu sacekati jos 2 tjedna do pregleda iako mi je to i dalje predugo..nitko nema tako velike razmake 😥 plus sto sam imala komplikacije od pocetka i na zadnjem pregledu malo krvaruckala 🙄
Osim watchera stigo mi je i paket robice za curicu sto sam vec pisala da sam narucila..to je tako maleno i slatko, sva sam se rastopila 🥰 sad cekam svoje trudnicke stvari 😬 Lunolina jel tebi dosao na kraju hm paket? Kakve su hlace?
Jucer smo kupili cybex kolica i jaje 😊 tako da smo i tu stavku rijesili.. dok su koliko toliko snizenja da iskoristimo…
Pixy nadam se da ce prestati bol i da nije nista strasno…
Mene poboljeva i zateze iznutra danima, ne znam sto..maternica, ligamenti, zdjelica i mogu reci da mi nije ugodno dok hodam..vec sad?!?!? Rano mi je to… s deckima mi je to bilo tek u 35 tt. Ne znam jel to do toga sto je curica nize (barem mi se tako cini danas po otkucajima), ili sto sam starije nego prije 8 godina..ne znam…
Od pocetka do sad sam dobila cca 3 kg, ali nisam pazila sta jedem zbog mucnina… a u blizanackoj trudnoci sam se udebljala svega 12 kg (iako sam rodila ranije 5 tjedana)…
Draga di nalazis otkucaje?? Ja mojoj curici nalazim skrozz nisko ispod ruba gacica znaci jakoo jakoo nisko na baby w
+ 10.10.
Da podjelim s vama svoju radost. Dosao mi je baby watcher iz natura ljekarne,i odmah smo isli slusati srceko ❤️ muz uzeo spravicu kao kakav doktor 😬😅 nakon puna 4 tjedna…sad sam mirnija…mogu sacekati jos 2 tjedna do pregleda iako mi je to i dalje predugo..nitko nema tako velike razmake 😥 plus sto sam imala komplikacije od pocetka i na zadnjem pregledu malo krvaruckala 🙄
Jucer smo kupili cybex kolica i jaje 😊 tako da smo i tu stavku rijesili.. dok su koliko toliko snizenja da iskoristimo…
Pixy nadam se da ce prestati bol i da nije nista strasno…
Mene poboljeva i zateze iznutra danima, ne znam sto..maternica, ligamenti, zdjelica i mogu reci da mi nije ugodno dok hodam..vec sad?!?!? Rano mi je to… s deckima mi je to bilo tek u 35 tt. Ne znam jel to do toga sto je curica nize (barem mi se tako cini danas po otkucajima), ili sto sam starije nego prije 8 godina..ne znam…
Od pocetka do sad sam dobila cca 3 kg, ali nisam pazila sta jedem zbog mucnina… a u blizanackoj trudnoci sam se udebljala svega 12 kg (iako sam rodila ranije 5 tjedana)…
I ja sam kupila cibex isto 2u1 ali nema jaje iako eto bila he akcija isplatilo se ali morat cu jaje i adaptere posebno!!
+ 10.10.
Ruža koji si baby watcher uzela? Znam da se pisalo, ali se ne sjećam je li se spominjao brend. Ja bi si isto najrade uzela pogotovo ako saznam da mi je posteljica sprijeda jer onda znam da necu dugo osjecati udarce.
I koja si cybex kolica uzela? Meni se balios s bas jako svidaju, al zivimo u zgradi bez lifta, a i prtljaznik nam je dosta mali pa nam trebaju manja kolica. Mislim da cemo bugaboo dragonfly uzeti ovaj put, jel ima netko iskustva s njima?
Joj jedva cekam da saznam spol da i ja pocnem pripremati malu odjecicu 🥰 mi krecemo od broja 62 jer je mali imao 4 kile i skroz smo preskocili broj 56, a i inace u obitelji imamo velike bebe
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Pixi,želim ti da brzo budeš bolje, a i svim ostalim curama koje nesto muci 😊 evo i mene s pregleda, sve je ok, mali je za tjedan dana veci, sljedeci pregled za mj dana 😊
Cestitam na dobrom pregledu ☺️ jel ti mali cijelo vrijeme za tjedan veci? Moja beba je, valjda je ovulacija bila ranije
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Ne znam jel samo ja trčim za svojim todlerom cijeli dan i ne stižem napisati ništa 😂 ali pratim vas i čitam.
Kile još nisam dobila, jer sam cijeli dan na nogama i raspodjelim si obroke u puno manjih obroka pa me to nekako regulira. Trbuh se vidi pošteno već, isto je više, u sredini. I potpisujem što je netko pisao za Omnibiotic Pandu, meni je skroz izreguliralo probavu i više nemam nikakvih nadutosti ni poteškoća. Stvarno se isplati uložiti u to.
Pokrete bebice osjećam sad već jako lijepo, baš male udarce. Ne kad sam aktivna, ali kad se primirim se baš lijepo javi. Samo da utješim cure koje imaju posteljicu sprijeda, imala sam ju i ja u prošloj trudnoći, svejedno sam pokrete i udarce jako lijepo osjećala, samo mrvu kasnije, kad je beba bila malo veća.
Kolica vidi da pišete, ja svakako preporučam Cybex balios s lux, nas su predobro služila s prvim i sad su i dalje ko nova i služit će i dalje. Ali ako trebate manja kolica (za manji gepek) ili za putovanja, preporuka za Ergobaby metro+. Praktična su, idu isto u nulti položaj, išli smo s njim u avion i bog zna kud ih sve vozili, tak da mogu potvrditi da su stvarno izdržljiva.
Svima sretno s pregledima i da što prije bolesne ozdravite 💗
Ja sam obavila kombinirani i redovni pregled, beba isto do u dan. I isto je visoko, baš oko pupka, tu me i najčešće lupa.
Sortiraj odgovore
Najstariji