Dobro jutro cure, kod mene jos nema na dobivanju u kilazi, i u prvoj trudnoci sam pocela dobivati tek oko 20. tjedna i do kraja sam dobila 9-10 kg. Isto kao sto je netko rekao pazim i trudim se jesti koliko-toliko zdravo, izbjegavam slatko i trudim se sto vise kretati. Sad je mala jos doma sa mnom, uskoro bi opet trebala krenuti u vrtic pa cu se malo vise posvetiti sebi. U prvom djelu trudnoce, kad sam imala mucnine, jela sam bilo sto sto mi se jelo, obicno ne zdravo 😅 .
. U prvoj trudnoci sam imala koronu tjedna dana prije poroda, visoku temp, nemoc i sve ostale simptome, vazno je unositi puno tekucine i snizavati temp iznad 38, tako je bar meni receno
Baby E 09/2022
Ima li netko od cura da je imao gripu u trudnoći? Meni su došli rezultati da sam pozitivna i umirem od straha…. 🥺Draga Spring, malo uskačem jer pratim i vas i proljetnice, inače sam 20tt trudna. Imala sam gripu sad za Božić i jako je bitno piti puuuuuuno tekućine, vode, čaja, što god ti ide i snižavati temperaturu iznad 38,5. Smije se uzimati paracetamol svaki 5-6 sati od 500, ako ne djeluje onda i od 1000. Ako ne možeš jesti, nema veze, tijelo će se oporaviti i bebici neće ništa biti. Meni je bilo jako loše, temp mi se penjala do 40, ali hvala Bogu nije dugo trajalo, možda 3-4 dana i onda sam se oporavljala još toliko jer sam bila bez snage.
Baš mi je žao da nas barem te bolesti ne mogu preskočiti nakon svega što prođemo i prolazimo...
Ja nisam zasad imala tako visoku, srećom, nakon lupoceta se spusti i drži nekih 4-5 sati. Danas je tek drugi dan, ali nadam se da će ići samo na bolje...
Hvala svima na savjetima, cure 💓
Sretno svima na pregledima, sretno s planovima i obavezama...
Prizivam što prije proljeće i sunce, imam osjećaj da će onda sve biti bolje. 😅
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Curke koje se borite s raznim bolestima zelim vam da sto prije ozdravite! Ja inace redovno pokupim zimske viroze pa evo cekam svoj red 😂 Iako zbog mucnina ful izbjegavam i druzenja i ne idem nigdje osim na posao (a i to pazim da idem u vrijeme kada nisu najvece guzve u prijevozu) pa me mozda uspiej i zaobic 🤞
Btw. Jucer sam pisala za svoju situaciju na poslu i da moram reci da sam trudna a strah me, dosla ja danas na posao sva hrabra kao reci cu sta mi mogu… kad ono muk kad sam vidjela seficu, pa pocela pricat o Bozicu i Novoj jer se nisam usudila rec za trudnocu 🤭 sama sebi sam rekla e bas si pipica 😂
A joj 😂 Jel bas mislis da moras sada reci ili mozes jos malo pricekati kada ti bude ugodnije? A s obzirom kaj si pisala kakva je klima u firmi skroz te razumijem...
Bok cure, jučer sam ipak otišla kod ginekologa zbog bolova. Sa bebicom je sve uredu pa me je poslala na hitnu.
Na hitnoj su mi vadili krv, kompletno me pregledali, sumnjali su na slijepo crijevo. No za sada ne vide uplatu, niti krv to pokazuje. Moram mirovati, piti punooo tekućine i za dva dana ponoviti nalaze.
Bol je još prisutna, no kad lezim se smiri pa se iskreno nadam da nije slijepo crijevo.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Milica drzim fige da dobiješ hrabrosti za šeficu🤞🏻. Bebica je najbitnija sada.
Svim curama koje se bore sa bolesti, zelim vam brzo ozdravljenje.
pokušavamo od 8/22
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
Btw. Jucer sam pisala za svoju situaciju na poslu i da moram reci da sam trudna a strah me, dosla ja danas na posao sva hrabra kao reci cu sta mi mogu… kad ono muk kad sam vidjela seficu, pa pocela pricat o Bozicu i Novoj jer se nisam usudila rec za trudnocu 🤭 sama sebi sam rekla e bas si pipica 😂
Ja te skroz razumijem 😅 jedva sam rekla sefu i par kolega, a ostalim kolegama ne mogu prevaliti preko usta, a jos znam da bi super reagirali. Cekam da sami skuze 😂 tebi drzim fige da ce reagirati ljudski kad im uspijes reci
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Bok cure, jučer sam ipak otišla kod ginekologa zbog bolova. Sa bebicom je sve uredu pa me je poslala na hitnu.
Na hitnoj su mi vadili krv, kompletno me pregledali, sumnjali su na slijepo crijevo. No za sada ne vide uplatu, niti krv to pokazuje. Moram mirovati, piti punooo tekućine i za dva dana ponoviti nalaze.
Bol je još prisutna, no kad lezim se smiri pa se iskreno nadam da nije slijepo crijevo.
Super da je bebica dobro, a i da nema upale 🍀 jesu rekli kaj bi drugo moglo biti ako nije slijepo crijevo?
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Bol je još prisutna, no kad lezim se smiri pa se iskreno nadam da nije slijepo crijevo.Super da je bebica dobro, a i da nema upale 🍀 jesu rekli kaj bi drugo moglo biti ako nije slijepo crijevo?
U dijagnozi piše "Abdominalne kolike". Bitno da nije slijepo crijevo
pokušavamo od 8/22
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
Bol je još prisutna, no kad lezim se smiri pa se iskreno nadam da nije slijepo crijevo.Super da je bebica dobro, a i da nema upale 🍀 jesu rekli kaj bi drugo moglo biti ako nije slijepo crijevo?U dijagnozi piše "Abdominalne kolike". Bitno da nije slijepo crijevo
A bas sam neki dan muzu rekla koliko imam tih grceva i bolova i ne smijem nis jest osim 5 namirnica jer mi odma krivo sjedne, da sam bas kao beba kad ima kolike 🙈 Nadam se da ce ti brzo proci i super da nije nista opasno! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji