Baš ste aktivne danas😊 ja sam obavila pregled bebica lijepo raste, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće. Meni je posteljica sprijeda, još ne osjetim ta meskoljenja o kojim ste pisale pa mi je bilo zanimljivo gledat na utz kako se rita i bježi po trbuhu🥰 sljedeći pregled mi je 4.2 tada ćemo raditi anomaly scan. Udebljala sam se već 3 kg od početka trudnoće, kako vi stojite sa kilama? I ja sam naručila baby wacher
2016 💙J
16.10.2024. +
Spring ja nisam imala gripu al sada prije 2 tjedna me uhvatila visoka temp do 39,5 i bas sam se bila zabrinula, zvala sam ginekologiju i rekli su mi da se ne brinem samo da spustam temp i hidriram se. Na kraju sam i antibiotik dobila i sve je proslo u redu. Samo puno puno tekucine obavezno
Emi Ja sam 15+6 danas, dobila sam 4kg od samog dana FETa, danas sam se vagala i bas sam ostala u soku jer sam mrsavica i treba mi valjda dvi godine da dobijem dvi kile ali svi me tjese da je to okej..vidit cemo sto ce dr reci u ponedjeljak 🤭
👩🏼28 👦🏻30
Dg: idiopatska neplodnost
Amh 29.3
Hsg: uredan
Spermiogram: normo
Pokusavamo od 4/21
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
Beta 19.08 ❌
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Baš ste aktivne danas😊 ja sam obavila pregled bebica lijepo raste, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće. Meni je posteljica sprijeda, još ne osjetim ta meskoljenja o kojim ste pisale pa mi je bilo zanimljivo gledat na utz kako se rita i bježi po trbuhu🥰 sljedeći pregled mi je 4.2 tada ćemo raditi anomaly scan. Udebljala sam se već 3 kg od početka trudnoće, kako vi stojite sa kilama? I ja sam naručila baby wacher
Bravo, čestitam na super pregledu🥳
Ja ne znam gdje mi je posteljica, moram pitati idući put ako se sijetim.
A kilaža, ja nisam još ništa dobila na kilaži, ali s obzirom na stanje to me ni ne čudi.
Ja sam dobila 9kg inace sam mrsavica ono ne bass bass ali imala sam oko 61 kg oni su me poceli vagat sa 66 tako da sam ja po njima do sad dobila 9kg ali sam ja dobila i vise definitivno ali i jedem stalno sam gladna!! Ne brinem jer brzo tu kilazu vratim nakon poroda !! Tako da eto dok doktor nista ne komentira znaci da je ok!! Ja jedem kad san gladna samo tipa ne jedem kruh nego bas ako je sendvic!!
+ 10.10.
To sam ja bila hahah bila sam se sad predstavila jao na zid kako bi se to reklo 😆ali kad sam izasla iz grupe vidim kad skrolam u ibjave da mi je to izbacilo pa ne znam jel to onda javno da se to moze vidit uako je grupa tajna!!!sirry cure evo ja vam se bas ne kuzim u to ne koristim davno sam to iskljucila i fb i inst.migu rec nakon toliko godina da sam potpuni neznanac!! Pa samo obrisala objavu jer ne znam jel to samo vidiljivo grupi ili?? Jer sa imam tamo stranice koje pratim!! Samo to!!Grupu sam napravila da je privatna i tajna. Mislim da ju se ni ne može naći na fejsu osim preko linka kojeg pošaljem, a on vrijedi 2 dana. Grupa je vidljiva samo članovima, ako ne prihvatimo osobu u grupu ona unutra ništa ne vidi.
Tko se bolje razumije još neka bude administrator samnom.Grupa je i predobro skrivena 😂 ne zeli mi nista otvoriti s linkom a po nazivu mi ne nalazi grupu 🙈 radim li nesto krivo? Kopiram link u pretrazivac a on mi samo otvori fejs na mom newsfeedu
Imam i ja isti problem, nikako ne mogu doci do grupe..ni preko linka 😬
35 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Emi čestitam na dobrom pregledu aktivne bebice 😀 Znači sve što si napisala, ja sam krenula sad pisat. Također sam danas bila na pregledu, bebica lijepo raste I odgovara tjednima. Isto mi je posteljica sprijeda i niš ne osjećam. Još me pitala ak sam osjetila ovo (baš je tad bebica nekako poskakivala) u trenutcima kad je pregledavala, a ja ništa. Rekla mi je da ću uskoro osjetiti, a sad kad će to biti vidjet ćemo. Idući pregled je 4.2. Nisam mogla vjerovati kad sam vidla da sam ukupno 3kg do sad dobila. Mršavica sam i vidi mi se trbuh. Kao idealno je dobiti oko 1-1,5kg u mjesec dana.
Pixi s obzirom da ja stalo osjećam neke bolove, ponovno sam ju pitala danas za to, a pogotovo za bolove oko desnog jajnika koji se šire, točno kao što si opisala, rekla je da je to sve normalno zbog rastezanja. I ja sam se prepala kad su me prije 2 tjedna takvi bolovi dolje desno uhvatili da sam mislila već na hitnu. Plus ja imam endo ciste, pa mi i to ima utjecaja. Ali dok možeš funkcionirati i dok se bolovi ne povećavaju, sve je ok. Za svoj mir, nazovi ili otiđi pogledati. Nadam se da nećeš trebati :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
To sam ja bila hahah bila sam se sad predstavila jao na zid kako bi se to reklo 😆ali kad sam izasla iz grupe vidim kad skrolam u ibjave da mi je to izbacilo pa ne znam jel to onda javno da se to moze vidit uako je grupa tajna!!!sirry cure evo ja vam se bas ne kuzim u to ne koristim davno sam to iskljucila i fb i inst.migu rec nakon toliko godina da sam potpuni neznanac!! Pa samo obrisala objavu jer ne znam jel to samo vidiljivo grupi ili?? Jer sa imam tamo stranice koje pratim!! Samo to!!Grupu sam napravila da je privatna i tajna. Mislim da ju se ni ne može naći na fejsu osim preko linka kojeg pošaljem, a on vrijedi 2 dana. Grupa je vidljiva samo članovima, ako ne prihvatimo osobu u grupu ona unutra ništa ne vidi.
Tko se bolje razumije još neka bude administrator samnom.Grupa je i predobro skrivena 😂 ne zeli mi nista otvoriti s linkom a po nazivu mi ne nalazi grupu 🙈 radim li nesto krivo? Kopiram link u pretrazivac a on mi samo otvori fejs na mom newsfeeduImam i ja isti problem, nikako ne mogu doci do grupe..ni preko linka 😬
Meni ovaj drugi link radi, prvi nije nalazio grupu. Poslala sam i ja zahtjev 🙂
30.9. +
30.11. Panorama 🩷
Ania cestitam na dobrom pregledu, sljedeci nam je opet na isti dan😊Bili su blagdani pa se skupila koja kilica, samo neka nama bebice rastu brinuti ćemo o kilama kad rodimo😊 bar se ja tako tješim😄
Petrucika ti si bila mirovala dosta na početku trudnoće pa očekivano da se više kila nakupi
2016 💙J
16.10.2024. +
Ania cestitam na dobrom pregledu, sljedeci nam je opet na isti dan😊Bili su blagdani pa se skupila koja kilica, samo neka nama bebice rastu brinuti ćemo o kilama kad rodimo😊 bar se ja tako tješim😄
Petrucikati si bila mirovala dosta na početku trudnoće pa očekivano da se više kila nakupi
Je i ostavila sam se pusenja kad san dobila plus na testu sve to ima svoje jos je ovo i super kad se sve skupa zbroji
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji