Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pixi

Broj poruka: 274

Prijavi adminu

Cure jel se koja susrela sa jakom boli u jajniku desnom? Ta bol se proteze i malo gore. Vec dva dana me muči, kao neću paničariti bezveze, al danas je baš jaka bol.
    Ginci mi se ne javlja.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

_spring_

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Ima li netko od cura da je imao gripu u trudnoći? Meni su došli rezultati da sam pozitivna i umirem od straha.... 🥺

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

petrucika

Broj poruka: 505

Prijavi adminu

Pixi

Cure jel se koja susrela sa jakom boli u jajniku desnom? Ta bol se proteze i malo gore. Vec dva dana me muči, kao neću paničariti bezveze, al danas je baš jaka bol.
    Ginci mi se ne javlja.

Ejj a da nije to nesto sa mjehurom?? Ne znam jel te sto pecka dok mokris ili slicno?? Ti mizda mislis da je jajnik jer jajnici u trudnoci ubiti ne funkcioniraju !! Ako te brine svakako nazvati svoju ginicku!!

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Leptirica_

petrucika

Leptirica_

Pozdrav cure, vidim izmjenile ste jako puno tema dok me nije bilo. 🤭
    Ja opet radim, maleni se danas vratio u vrtić. Svatko svojim obavezama.
    Ja sam neki dan rekla da mi je malo bolje i očito se urekla jer sam opet za ništa. Opet mučnine po cijele dane, opet povraćanja. Pa ja više ne znam do kada. Idem na živce sama sebi.
    Ja bih za sada isto ostala samo na forumu, možda mi je malo prerano za ići negdje van foruma. Nadam se da ćete me primiti naknadno ako se predomislim 🫣
    Danas sam prvi put izvadila svoj stari baby watcher. Bilo je lijepo čuti da nam je srčeko tu i da kuca punom parom. Pronalazim ga odmah ispod pupka kao i u prvoj trudnoći ❤️
    Nadam se da ste mi sve dobro, ako netko ima pregled sretnoo
    Ja mojoj bebici nalazim skrozzz nisko doli ispod ruba gacica i to na desno skrozz!! Valjda se tako tu sklupcala i tu joj pase iako nije mi doktor rekao da je full nisko ali evo cutajuc tebe ispod pupka mi smo daleko rekli bi miljama od pupka🤪
    Ajmo zapamtiti ovo pa probati usporediti trbuhe u višim tjednima. Da vidimo jel jedna nosi visoko, a jedna nisko 🤭🤭 ja sam i u prvoj nalazila oko pupma i nosila sam baš visoko 🤭

Mozee hahah ja kazem ti full nisko ispod ruba gacica!! A nije mi nista reka da mi je tako nisko bebac ali ja kad trazim visoko gore ne nalazim nego bas ispod ruba gacica😂

+ 10.10.

• AnnieP

Broj poruka: 174

Prijavi adminu

ana0310

https://www.facebook.com/share/g/14nkzcGf2K/ evo vam ovaj link, mozda upali

Ovaj link radi, onaj moj je prestao raditi.
    Nadam se da ćete uspjeti ući vi koji još želite.

🩷 7/2022

petrucika

Prijavi adminu

Moj je danas dan onako imam neki pritisak onako nisko ali san nekako vise da je to od crijeva iako je full nisko reka bi usce ali sam se probudila napuhana jucer sam se mucila sa stolicom po prvi puta pa sve mislim da su to def crijeva ali kako je to sad sve tu i nabijeno lako se zabunis jer u jednoj trudnoci sam imala jake probleme s tim pritiskom i sa probavom pa sam bas uvjerena da su to prije crijeva!! Cure ja neznan kako vi ali ja kad vidim da sam skoro na pola puta ja ne migu virovat da mi je vec toliko proslo stvarno mi je proletilo!!! Mi doma imamo jos jednu sobu opremiti imamo tri sad ce nam ova cetvrta trebati i nekako stalno imamo vrimena ocemo ocemo ali sad smo ja i muz rekli da se bacamo na posa jer proletit ce to!! A do lita mora biti sve spremno tip top!!! Eto ja malo onako raspricala se🤣☺️

+ 10.10.

Elza

Broj poruka: 573

Prijavi adminu

_spring_

Ima li netko od cura da je imao gripu u trudnoći? Meni su došli rezultati da sam pozitivna i umirem od straha…. 🥺

Ja nisam imala ali sigurno je puno trudnica imalo...dosta nas ima vrtićku/školsku djecu a mislim da se rijetko tko cijepi.
    Ja sam friško prebolila koronu i nije mi bilo jako strašno.
    Odmaraj se, puno pij tekućine i proći će 🙂

• Leptirica_

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

_spring_

Ima li netko od cura da je imao gripu u trudnoći? Meni su došli rezultati da sam pozitivna i umirem od straha…. 🥺

Ja nisam imala, ali puno poznanica je prošlo i covid i gripu u trudnoći i sve je bilo dobro. Samo leži, odmaraj, puno tekućine i obavezno skidaj temperaturu kad ide preko 38.

_spring_

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Hvala, cure... Nadam se da ce proci sto bezbolnije. Koronu sam i ja imala u samom početku trudnoće,  čim sam saznala da sam trudna. Tu u grupi sam procitala za baby watcher pa sam ga kupila u ljekarni Ćurković, dobro će mi doći da se umirim jer smo jednu bebicu izgubili u ranim tjednima pa pušem i na hladno. 

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

petrucika

Prijavi adminu

_spring_

Hvala, cure… Nadam se da ce proci sto bezbolnije. Koronu sam i ja imala u samom početku trudnoće, čim sam saznala da sam trudna. Tu u grupi sam procitala za baby watcher pa sam ga kupila u ljekarni Ćurković, dobro će mi doći da se umirim jer smo jednu bebicu izgubili u ranim tjednima pa pušem i na hladno.

Bit ce sve ok ne brini!! Mi puno sve panicarimo i to je tako bojis se strepis!! Ja sam isto u trudnoci a na svaku prezam sve osluskujem a valjda je to tako!! Bit ce sve ok sad mozes i preko babay w pratiti sviju bebicu🥰brz oporavak ti zelim☺️

+ 10.10.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.