Vidim da bi ušle cure koje nisu uopće aktivne, kažu da samo čitaju forum ali nikad nisu pisale. Složila sam se sa drugim moderatorom da budu samo aktivne članice. Ipak će to biti grupa o djeci i privatne stvari pa nadam se da razumiju cure.
Nadam se da će grupa biti s pozitivnim curkama, da ćemo se podržavati i bez ružnih komentara i osuđivanja.
Svačije mišljenje je dobro došlo, ako se netko ne slaže slobodno neka kaže.
Bravo, slažem se s napisanim 👍 evo i ja sam sad poslala poziv za ulazak u grupu 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Cure koje ste već na komplikacijama, znate li hoće li nam korigirati iznos nakon povećanja koji bi trebao stupiti na snagu od 1. ožujka ove godine? Meni bi bilo logično da hoće…Ja sam na komplikacijama i stvarno se nadam da hoće.
Nisam ništa više čula o tome u zadnje vrijeme, ima netko neku informaciju?Nakon upita od Pukice sam pokusala naci taj prijedlog zakona da pročitam ali nisam uspjela. No, uglavnom je praksa za sve zakone da ne idu na stetu i da se primnjenjuju na sve, tako da sam poprilicno sigurna da ce se i ovaj zakon primjenjivati i na cure koje su vec na komplikacijama. Mozda ce eventualno traziti ponovno papirologiju, poznavajuci hzzo
Rečeno je bilo na predstavljanju da će mjere vrijediti za sve one koji se od 1. ožujka 2025. godine, dakle u trenutku stupanja mjera, budu nalazili na komplikacijama, rodiljnom i sl., stoga od toga dana pravila automatski vrijede za sve bez obzira što je netko ta prava već koristio ili ih tek kreće koristiti.
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Pozdrav cure, ja se rijetko javljam, ali čitam stalno... Htjela sam se osvrnuti na Facebook grupu. Poslala sam zahtjev, ali pretpostavljam da mi neće biti odobren jer nisam preaktivna u pisanju, ali se nadam da se objave ovdje neće umanjiti i razvodniti zbog toga jer je jako korisno čuti informacije i savjete drugih. U tom slučaju sam za to da ostane sve na forumu jer ipak služi za dostupnost informacija svima i spasio me puno puta.
Pozdrav svima i vašim bebicama... Mi smo 13+3 i trenutno sam baš bolesna... Vjerojatno upala sinusa i vjerojatno me očekuje antibiotik. Nadam se da to neće loše utjecati na bebicu obzirom da sam imala i covid u samom početku trudnoće, krajem 10. mjeseca.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Pozdrav cure, vidim izmjenile ste jako puno tema dok me nije bilo. 🤭
Ja opet radim, maleni se danas vratio u vrtić. Svatko svojim obavezama.
Ja sam neki dan rekla da mi je malo bolje i očito se urekla jer sam opet za ništa. Opet mučnine po cijele dane, opet povraćanja. Pa ja više ne znam do kada. Idem na živce sama sebi.
Ja bih za sada isto ostala samo na forumu, možda mi je malo prerano za ići negdje van foruma. Nadam se da ćete me primiti naknadno ako se predomislim 🫣
Danas sam prvi put izvadila svoj stari baby watcher. Bilo je lijepo čuti da nam je srčeko tu i da kuca punom parom. Pronalazim ga odmah ispod pupka kao i u prvoj trudnoći ❤️
Nadam se da ste mi sve dobro, ako netko ima pregled sretnoo
Ja mojoj bebici nalazim skrozzz nisko doli ispod ruba gacica i to na desno skrozz!! Valjda se tako tu sklupcala i tu joj pase iako nije mi doktor rekao da je full nisko ali evo cutajuc tebe ispod pupka mi smo daleko rekli bi miljama od pupka🤪
+ 10.10.
Cureee kad ste kod baby watchera je li se preporucuje za blizance, u smislu je li ima netko iskustva mene strah da nadem jednog pa drugog da nmg nac pa me uhvati panika🙈 sad ste mi bacile bubicu u uho haha, nabavila bi ga i ja😄
👩🏼28 👦🏻30
Dg: idiopatska neplodnost
Amh 29.3
Hsg: uredan
Spermiogram: normo
Pokusavamo od 4/21
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
Beta 19.08 ❌
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1: 1167.5, beta 2: 2816.7.
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
Pozdrav cure, ja se rijetko javljam, ali čitam stalno… Htjela sam se osvrnuti na Facebook grupu. Poslala sam zahtjev, ali pretpostavljam da mi neće biti odobren jer nisam preaktivna u pisanju, ali se nadam da se objave ovdje neće umanjiti i razvodniti zbog toga jer je jako korisno čuti informacije i savjete drugih. U tom slučaju sam za to da ostane sve na forumu jer ipak služi za dostupnost informacija svima i spasio me puno puta.
Pozdrav svima i vašim bebicama… Mi smo 13+3 i trenutno sam baš bolesna… Vjerojatno upala sinusa i vjerojatno me očekuje antibiotik. Nadam se da to neće loše utjecati na bebicu obzirom da sam imala i covid u samom početku trudnoće, krajem 10. mjeseca.
Daj pošalji opet zahtjev i sami odgovori na ona pitanja, napiši svoj nick s foruma tu.
Nadam se da ćeš što prije ozdraviti.
🩷 7/2022
Cureee kad ste kod baby watchera je li se preporucuje za blizance, u smislu je li ima netko iskustva mene strah da nadem jednog pa drugog da nmg nac pa me uhvati panika🙈 sad ste mi bacile bubicu u uho haha, nabavila bi ga i ja😄
Joj ja nezz kako to funkcionira s blizancima mislim da je to malo teze sigurno onda ali ne triba se sekirat bar sam ja tako u glavu stavila jer nebice se i micu i ovo nije nista profi ali je zgidno ovako ako si u nekoj brizi inace ja ne bi to za svakodnevno samo ovako ponekad ili skratit cekanje do pregleda pa jednom tjedno ili dva samo cuti srceko odma je lakse!! Ali nista vise od toga definitivno zato da ne stvori neku paniki bez potribe ili slicno!!
+ 10.10.
Ja sam neki dan rekla da mi je malo bolje i očito se urekla jer sam opet za ništa. Opet mučnine po cijele dane, opet povraćanja. Pa ja više ne znam do kada. Idem na živce sama sebi.
Ja bih za sada isto ostala samo na forumu, možda mi je malo prerano za ići negdje van foruma. Nadam se da ćete me primiti naknadno ako se predomislim 🫣
Danas sam prvi put izvadila svoj stari baby watcher. Bilo je lijepo čuti da nam je srčeko tu i da kuca punom parom. Pronalazim ga odmah ispod pupka kao i u prvoj trudnoći ❤️
Nadam se da ste mi sve dobro, ako netko ima pregled sretnooJa mojoj bebici nalazim skrozzz nisko doli ispod ruba gacica i to na desno skrozz!! Valjda se tako tu sklupcala i tu joj pase iako nije mi doktor rekao da je full nisko ali evo cutajuc tebe ispod pupka mi smo daleko rekli bi miljama od pupka🤪
Ajmo zapamtiti ovo pa probati usporediti trbuhe u višim tjednima. Da vidimo jel jedna nosi visoko, a jedna nisko 🤭🤭 ja sam i u prvoj nalazila oko pupma i nosila sam baš visoko 🤭
Cure koje ste već na komplikacijama, znate li hoće li nam korigirati iznos nakon povećanja koji bi trebao stupiti na snagu od 1. ožujka ove godine? Meni bi bilo logično da hoće…Ja sam na komplikacijama i stvarno se nadam da hoće.
Nisam ništa više čula o tome u zadnje vrijeme, ima netko neku informaciju?Nakon upita od Pukice sam pokusala naci taj prijedlog zakona da pročitam ali nisam uspjela. No, uglavnom je praksa za sve zakone da ne idu na stetu i da se primnjenjuju na sve, tako da sam poprilicno sigurna da ce se i ovaj zakon primjenjivati i na cure koje su vec na komplikacijama. Mozda ce eventualno traziti ponovno papirologiju, poznavajuci hzzoJa računam da će isplata automatizmom biti veća. Što imaju od papirologije točno tražiti?🤔🙄..Ja moram samo R1 od firme i to je to kažu. Nekako mi nema smisla da moram nešto ponovno. Mene će taman u veljači to zakačit po starom i onda od 01.03. po novom.Od nasih institucija me nista ne bi cudilo cisto zato 😂 logicno bi bilo da ne treba nista al iz prethodnih nelogicnih iskustava sam to napisala. A nemaju kaj trazit osim obrazac iz firme i potvrdu o bolovanju.
Pitat ću sestru baš, ona radi na hzzo. Ako ima kakvu informaciju.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Nadam se da ste mi sve dobro, ako netko ima pregled sretnooJa mojoj bebici nalazim skrozzz nisko doli ispod ruba gacica i to na desno skrozz!! Valjda se tako tu sklupcala i tu joj pase iako nije mi doktor rekao da je full nisko ali evo cutajuc tebe ispod pupka mi smo daleko rekli bi miljama od pupka🤪Ajmo zapamtiti ovo pa probati usporediti trbuhe u višim tjednima. Da vidimo jel jedna nosi visoko, a jedna nisko 🤭🤭 ja sam i u prvoj nalazila oko pupma i nosila sam baš visoko 🤭
Ja sam već bila pisala da mi je jos prije mjesec dana na ultrazvuku gledao nešto ispod pupka, i baš mi je iskočio nekako više trbuh po sredinu nego dolje. Sad ćemo vidjet u čet di su. Bas bih voljela da ovah put ne nosim nisko jer sam u prvoj bila u komi zadnjih cca 4 mjeseca, nisam mogla bit na nogma niti hodati dulje od 10 min. Stvarno koma. A sad pogotovo s blizancima kad mi je sve krenulo ranije bujat bi bilo još i prije ako bi ih nosila nisko.Ja sam uspjela napokon nać grupu na onom drugom linku, hvala tko je slao. Iskreno me zanima kak će to tamo funkcionirati, ali def ostajem tu na forumu jer pratim i proljetnice, tamo isto svašta pametno pročitam. Bez obzira što mi nije prva trudnoća, čovjek uči dok je živ.Svakako podržavam pristojnost jer sam iskreno ostala u šoku i čudu kako sam na fejsu se priključila u te mameće grupe koliko žene tamo znaju biti zločeste i grube.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji