Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lolola13

Broj poruka: 151

Prijavi adminu

AnnieP

Vidim da bi ušle cure koje nisu uopće aktivne, kažu da samo čitaju forum ali nikad nisu pisale. Složila sam se sa drugim moderatorom da budu samo aktivne članice. Ipak će to biti grupa o djeci i privatne stvari pa nadam se da razumiju cure.
    Nadam se da će grupa biti s pozitivnim curkama, da ćemo se podržavati i bez ružnih komentara i osuđivanja.
    Svačije mišljenje je dobro došlo, ako se netko ne slaže slobodno neka kaže.

Slazem se s time 😊 

• AnnieP

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Pukica

Cure koje ste već na komplikacijama, znate li hoće li nam korigirati iznos nakon povećanja koji bi trebao stupiti na snagu od 1. ožujka ove godine? Meni bi bilo logično da hoće…

Ja sam na komplikacijama i stvarno se nadam da hoće.
    Nisam ništa više čula o tome u zadnje vrijeme, ima netko neku informaciju?

🩷 7/2022

lolola13

Prijavi adminu

Da se malo vratim na trudnicke teme, moram prijavit da sam danas prvi dan nakon ne znam koliko tjedana puno puno bolje! Mucnina je naravno tu ali za sada skroz podnosljiva i osjecam se u glavi nekako vise kao ja, ako vam to ima smisla. Cak mogu i raditi normalno uz pravi fokus na posao 😁 Bas sam sretna i nadam se da je ovo prvi u nizu ljepsih dana. Mozda se pojavi i trudnicki sjaj 😂

lolola13

Prijavi adminu

AnnieP

Pukica

Cure koje ste već na komplikacijama, znate li hoće li nam korigirati iznos nakon povećanja koji bi trebao stupiti na snagu od 1. ožujka ove godine? Meni bi bilo logično da hoće…

Nakon upita od Pukice sam pokusala naci taj prijedlog zakona da pročitam ali nisam uspjela. No, uglavnom je praksa za sve zakone da ne idu na stetu i da se primnjenjuju na sve, tako da sam poprilicno sigurna da ce se i ovaj zakon primjenjivati i na cure koje su vec na komplikacijama. Mozda ce eventualno traziti ponovno papirologiju, poznavajuci hzzo 

• Leptirica_

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

Pozdrav cure, vidim izmjenile ste jako puno tema dok me nije bilo. 🤭
    Ja opet radim, maleni se danas vratio u vrtić. Svatko svojim obavezama.
    Ja sam neki dan rekla da mi je malo bolje i očito se urekla jer sam opet za ništa. Opet mučnine po cijele dane, opet povraćanja. Pa ja više ne znam do kada. Idem na živce sama sebi. 
    Ja bih za sada isto ostala samo na forumu, možda mi je malo prerano za ići negdje van foruma. Nadam se da ćete me primiti naknadno ako se predomislim 🫣
    Danas sam prvi put izvadila svoj stari baby watcher. Bilo je lijepo čuti da nam je srčeko tu i da kuca punom parom. Pronalazim ga odmah ispod pupka kao i u prvoj trudnoći ❤️
    Nadam se da ste mi sve dobro, ako netko ima pregled sretnoo 

• Leptirica_

Prijavi adminu

lolola13

Da se malo vratim na trudnicke teme, moram prijavit da sam danas prvi dan nakon ne znam koliko tjedana puno puno bolje! Mucnina je naravno tu ali za sada skroz podnosljiva i osjecam se u glavi nekako vise kao ja, ako vam to ima smisla. Cak mogu i raditi normalno uz pravi fokus na posao 😁 Bas sam sretna i nadam se da je ovo prvi u nizu ljepsih dana. Mozda se pojavi i trudnicki sjaj 😂

Bravooo, to je super za čuti. Držim ti fige da ti uskoro sve prođe i da stigne taj nalet energije. 
    I ja se svemu tome nadam svaki dan za sebe. Jer baš umara. Već 10 tjedana sam svaki dan u mučninama i povraćanju. Puna mi je kapa više 😅

• Leptirica_

Prijavi adminu

lolola13

AnnieP

Pukica

Nakon upita od Pukice sam pokusala naci taj prijedlog zakona da pročitam ali nisam uspjela. No, uglavnom je praksa za sve zakone da ne idu na stetu i da se primnjenjuju na sve, tako da sam poprilicno sigurna da ce se i ovaj zakon primjenjivati i na cure koje su vec na komplikacijama. Mozda ce eventualno traziti ponovno papirologiju, poznavajuci hzzo

Da moguće da će se primjenjivati na sve. 
    Jer i kad su uveli očinski dopust mi smo ga retrogradno mogli koristiti iako sam bila rodila par mjeseci prije nego su ga izglasali

Emma05

Broj poruka: 684

Prijavi adminu

lolola13

AnnieP

Pukica

Ja računam da će isplata automatizmom biti veća. Što imaju od papirologije točno tražiti?🤔🙄..Ja moram samo R1 od firme i to je to kažu. Nekako mi nema smisla da moram nešto ponovno. Mene će taman u veljači to zakačit po starom i onda od 01.03. po novom. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13

Prijavi adminu

Leptirica_

lolola13

Bravooo, to je super za čuti. Držim ti fige da ti uskoro sve prođe i da stigne taj nalet energije.
    I ja se svemu tome nadam svaki dan za sebe. Jer baš umara. Već 10 tjedana sam svaki dan u mučninama i povraćanju. Puna mi je kapa više 😅

Hvala ti, stvarno se nadam da ce i tvojim mukama doci kraj! Strasno umara ne znam jel gore fizicki ili psihicki, a svaki dan se nadas bit ce bolje 🙈 Samo da se ja sad nisam urekla 

lolola13

Prijavi adminu

Emma05

lolola13

AnnieP

Pukica

Ja računam da će isplata automatizmom biti veća. Što imaju od papirologije točno tražiti?🤔🙄..Ja moram samo R1 od firme i to je to kažu. Nekako mi nema smisla da moram nešto ponovno. Mene će taman u veljači to zakačit po starom i onda od 01.03. po novom.

Od nasih institucija me nista ne bi cudilo cisto zato 😂 logicno bi bilo da ne treba nista al iz prethodnih nelogicnih iskustava sam to napisala. A nemaju kaj trazit osim obrazac iz firme i potvrdu o bolovanju.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.