Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 442

Prijavi adminu

Pandora4

petrucika

Milica24

petrucika

Milica24

Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
    Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje
    Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘
    Ajoj bas lijepo, sve se isplatilo to je najvaznije! 🩵 A vec je veliki decko, ti ces imati bebaca i skolarca mozda iducu jesen?
    Da iducu jesen skolarca ali imam ja i dvi cure velike jednu 14godina dr od 12godina!!! Meni je 38 mozda malo vec dosta ali vidim ja da ima jos trudnica mojih i priblizno mojih godina!! Tako da ovo malo sto nam stize nam je velika radost svima i velikim i malima 🥰🙏
    Ja sam prvu rodila s 23 pa bi taman do 38. mogla na 4. 😁
    Meni je to super. Moja mama je zadnju sestru rodila s 44 i svi je strašno volimo i ne možemo zamisliti obitelj bez nje. Bit će to super. 💪

Ja sam isto prvu s nepune 24 falilo mi je manje od misec dana !! Pa san drugu  s 26 i maloga s 32 i sad ako Bog da da bude sve u redu tribala bi par dana prije svog 39 rodendan sto znaci da bi mogla i na rodendan!! Ali mislim da je to definitivno tooo od mene hvala Bogu na svom mom andelu i tu radost zelim od srca svakoj zeni!! Znam da neke zene prolaze tezak put do majcinstva i ja od srca zelim svakoj da joj se ta zelja ispuni🙏🥰

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

petrucika

Pandora4

petrucika

Milica24

petrucika

Milica24

Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
    Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje
    Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘
    Ajoj bas lijepo, sve se isplatilo to je najvaznije! 🩵 A vec je veliki decko, ti ces imati bebaca i skolarca mozda iducu jesen?
    Da iducu jesen skolarca ali imam ja i dvi cure velike jednu 14godina dr od 12godina!!! Meni je 38 mozda malo vec dosta ali vidim ja da ima jos trudnica mojih i priblizno mojih godina!! Tako da ovo malo sto nam stize nam je velika radost svima i velikim i malima 🥰🙏
    Ja sam prvu rodila s 23 pa bi taman do 38. mogla na 4. 😁
    Meni je to super. Moja mama je zadnju sestru rodila s 44 i svi je strašno volimo i ne možemo zamisliti obitelj bez nje. Bit će to super. 💪
    Ja sam isto prvu s nepune 24 falilo mi je manje od misec dana !! Pa san drugu s 26 i maloga s 32 i sad ako Bog da da bude sve u redu tribala bi par dana prije svog 39 rodendan sto znaci da bi mogla i na rodendan!! Ali mislim da je to definitivno tooo od mene hvala Bogu na svom mom andelu i tu radost zelim od srca svakoj zeni!! Znam da neke zene prolaze tezak put do majcinstva i ja od srca zelim svakoj da joj se ta zelja ispuni🙏🥰

Na svakom/ispravak☺️

+ 10.10.

Grizli

Broj poruka: 8271

Prijavi adminu

Čestitam na urednim pregledima... 
    Ania ja sam na početku trudnoće od 5-8 tt imala herpese samo su se izmjenjivali pozicije po usnicama. Jedino što mi je pomoglo je da sam prvo nazočila vaticu sa propolisom pa držala kratko i tako pustila ne ispirala i onda nakon par sati stavila češnjak kratko na herpes (uzmeš 1 češanje češnjaka, ocistiš prerežes ga na pola i stavis na herpes direktno). Pecka i jedno i drugo ali povukli se i za sad ih nema. 
    Petrucika svaka cast, moja kuma ima isto 4. djece i to je baš lijepo, ja se divim zenama koje to uspiju, ali za sebe nisam sigurna da bi mogla. Dal bi rekla da ti je sad ova trudnoća teža nego prva kad si bila mlada ili obrnuto? Ja nekako osjećam da mi je ova lakša nego prva unatoč svim komplikacijama al su obe u 30.-tima pa me frendice koje imaju više trudnoća uvjeravaju da je u 20-tima ipak puno lakše. 
    Da li je koja od vas u ijednoj trudnoći morala na rtg nečega? Meni se stanje sa astmom pogoršava, poćela su me rebra boliti sa desne strane naprijed i na leđima od kašlja i iduće ako ne smanji se boli morat cu na rtg pluća. Mene totalna panika hvata. 

petrucika

Prijavi adminu

Grizli

Čestitam na urednim pregledima…
    Ania ja sam na početku trudnoće od 5-8 tt imala herpese samo su se izmjenjivali pozicije po usnicama. Jedino što mi je pomoglo je da sam prvo nazočila vaticu sa propolisom pa držala kratko i tako pustila ne ispirala i onda nakon par sati stavila češnjak kratko na herpes (uzmeš 1 češanje češnjaka, ocistiš prerežes ga na pola i stavis na herpes direktno). Pecka i jedno i drugo ali povukli se i za sad ih nema.
    Petrucika svaka cast, moja kuma ima isto 4. djece i to je baš lijepo, ja se divim zenama koje to uspiju, ali za sebe nisam sigurna da bi mogla. Dal bi rekla da ti je sad ova trudnoća teža nego prva kad si bila mlada ili obrnuto? Ja nekako osjećam da mi je ova lakša nego prva unatoč svim komplikacijama al su obe u 30.-tima pa me frendice koje imaju više trudnoća uvjeravaju da je u 20-tima ipak puno lakše.
    Da li je koja od vas u ijednoj trudnoći morala na rtg nečega? Meni se stanje sa astmom pogoršava, poćela su me rebra boliti sa desne strane naprijed i na leđima od kašlja i iduće ako ne smanji se boli morat cu na rtg pluća. Mene totalna panika hvata.

Pa i nema neke razlike cak mi je ta prva u dvedetima bila i teza jer sam nisko nosila nisan puno mogla hodati doki pritisak svugdi su me svi vozali ali sam lako i brzo rodila tako i dr curicu dvi god posli s malim trudnoca u 30-tima pa ka ova za sad nema razlike ali porod jako dug i tezak!! Ja mislim sa sam sad zasluzila nesto expressno🥰jaoo draga znaci toliko te muci to bas mi je zao da je to bass tako osobno nemam iskustava sa nikakvim slikanjima ni snimanjima u trudnoci!! Ali ako doktori kazu da moze onda sigurno moze!drzi se🙏

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Jutro cure ja san nocas isla se s desnog na livi bok i tu me uvati onaj grc u maternici to je mene tako jako zabolilo da me bol paralizirala evo sad kad sm se digla jos osjetim lagano da me boli od toga!!!morat cu doktora pitat smijem li vec pocet piti taj magnezij jer bas cesto imam te grceve🙄

+ 10.10.

• AnnieP

Broj poruka: 145

Prijavi adminu

Dobro jutro svima.
    Kod mene sve po starom, sve dobro hvala Bogu. Baš uživamo u blagdanima i družimo se sa rodbinom i prijateljima, svaki dan netko dođe.
    Danas ćemo malo do naših Rastoka na advent, bit će od podne dj, fritule, topla čokolada. 😊
    Nadam se da ste sve dobro. ❤️

petrucika

Prijavi adminu

Cure ja san bila sigurna da sam bebu osjetilla neko jutro i nako toga vise nista!ponekad mi se desi da osjetim nesto ali mislim da su crijeva za ovo sam bila sigurna da je beba!! Malo me to sad brine jer vise apsolutno nista ne osjetim ovo me pulsiranje ili titranje skrozz nekako uplasilo i posemerilo!!kako je kod vas koje ste osjetile mozda bebicu??

+ 10.10.

• Ania

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Grizli

Hvala Grizli na savjetima, uplašila sam se da nije herpes opasan u trudnoći, tj.za bebu. Nemam iskustva sa rtg, ali ti želim sretno i da će stanje ići na bolje:)
    Ja dolje osjećam kao i do sad, stezanje, pa čas zaboli lijevo/desno, prepone. Katkad si ne znam dati reda, pa radim svašta nešto, e onda me boli jače. Valjda je sve to normalno. 
    Cure vježba li koja od vas? Imate kaj za preporučiti? Ja sam do sad uvijek bila aktivna, imam zeleno svijetlo za vježbanje, ali si nisam još pronašla što/kako u trudnoći. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Emma05

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Ania

Grizli

Hvala Grizli na savjetima, uplašila sam se da nije herpes opasan u trudnoći, tj.za bebu. Nemam iskustva sa rtg, ali ti želim sretno i da će stanje ići na bolje:)
    Ja dolje osjećam kao i do sad, stezanje, pa čas zaboli lijevo/desno, prepone. Katkad si ne znam dati reda, pa radim svašta nešto, e onda me boli jače. Valjda je sve to normalno.
    Cure vježba li koja od vas? Imate kaj za preporučiti? Ja sam do sad uvijek bila aktivna, imam zeleno svijetlo za vježbanje, ali si nisam još pronašla što/kako u trudnoći.

Ja ću svakako kad budem smila ići na prenatalne vježbe. Izguglaj imaš li ih u svojem gradu.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

petrucika

Jutro cure ja san nocas isla se s desnog na livi bok i tu me uvati onaj grc u maternici to je mene tako jako zabolilo da me bol paralizirala evo sad kad sm se digla jos osjetim lagano da me boli od toga!!!morat cu doktora pitat smijem li vec pocet piti taj magnezij jer bas cesto imam te grceve🙄

Ja pijem magnezij od početka.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.