Joj cure blago vama koje vec osjecate pokrete, ja jos nista, znam da je rano. A prosli put sam osjetila prvi put u 16. tjednu i onda dugo dugo nista, do negdje 25. tjedna, a i onda rijetko jer mi je posteljica bila sprijeda.
Inace ja jucer bila na pregledu, sve je super, beba je cijelo vrijeme veca za tjedan dana ☺️
Vidim da spominjete propolis, ja imam doma s alkoholom i pise naravno da nije preporucljiv za trudnice. Ovaj bez alkohola se smije u trudnoci? Volim ga za imunitet koristiti inace
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Ja pijem od dm-a magnezij kalij u prahu, kao stapici i pije se direktno usipavanjem u usta. A vezano uz pregled imala sam u 8tt, 12tt i sada bude u 18tt. Meni je rekao da ce sada staviti malo kasnije zbog blagdana i posto je s bebicom i trudnocom sve super da nema potrebe ranije
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Grizli prije toga mi je bilo 3 tjedna razmaka, sad 6 tjedana. Tvojih 4 tjedna su mi cisto ok. Bas me iznenadilo, jos sam komentar sestri rekla kad me narucivala: "tek tada". Kaze ona.. pa da 😓 ne sviđa mi se to niti malo 🙄 buduci da sam na pocetku imala komplikacije, krvarenja (zavrsila u bolnici), bolove, mucnine.... sad se to smirilo, ali voljela bih provjeriti da je sve ok...
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Ruža i meni prati trudnoću soc gin pa sam na svaka 4 tjedna. I tako uvijek naručje sve trudnice. Neznam za ovo na 6 tjedana mozda ide na godisnji ili nesto pa je veci razmak ili od početka je na svakih 6 tjedana?
Petrucika ja uzimam biolectra magnesium direkt od 300 mg imas okus limun ili naranča.
Cak san i ja taj pila cini mi se zvuci mi poznato!! Bas pitam u apoteci!!tenks☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Svakako namjeravam na neke prenatalne vježbe, jer se ne usudim na svoju ruku izvoditi, kaj je i logično. Valjda bu se našlo nekaj u ZGu
Joj da mogu išla bi svaki tjedan na pregled, haha. RužaFT ako ćeš biti mirnija, otiđi negdje privatno..I ja imam sad razmak 4 tjedna, a prije toga svaka 2-3 tjedna.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Meni su uzv na 2 tj trenutno. Od Magnezija uzimam trenutno glicinat 200 mg jer ga ima i u prenatalima nešto.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure ja sam isto na 4tjedna ja sam imala sad 18.12 i iduci pregled mi je 15.1 tako da i ja idem na 4 tjedna iako sam imala u pocetku irvarenja i imala sam i op na grlicu maternice i sama maternica mi je malo upala u karlicu ali ako doktor na pregledu procjeni da je sve ok in stavi za 4 tjedna !! Ja sam nedavno sama na svoju ruku isla privatno za dva tjedna!! I tako cu napravit uvik kad mi umisto mig doktora bude zamjena i onda dodu ovi iz bo i njih pregled bude u minutu i bez rijeci i onda ja odem privatno!! Tako da ako vam se cini puno uvik to mozete napraviti pa prepoloviti ta cetri tjedna na svaka dva!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ja vodim trudnoću privatno i sada su mi pregledi na 4 tjedna. Na početku su bila češće i pred kraj će opet biti češće.
Ista situacija mi je bila u 1. trudnoći, prvo svaka 2 tjedna, pa svaka 4 tjedna, pa svaka 3 tjedna.
Keksolina čestitam na dobrom pregledu 🥰
Šta se tiče prenatala i magnezija trenutno ništa ne pijem zbog mučnina. Čekam da budem dobro pa ću opet krenuti sa prenatalima i magnezijem. Pijem samo svoju redovnu terapiju svako jutro, ali i to nekad nisam sigurna jesam ispovraćala tablete ili su ostale. Ali eto, tako je kako je. Moram biti strpljiva i čekat da budem bolje.
Ima li neka cura želje, volje i vremena da nam vodi listu pregleda? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji