Vidjela sam da di pisala proljetnicama, ok mi je to. Razumijem te skroz, i ja isto tako kad mi nešto ne da mira ne mogu to samo tako pustiti, nego se samo još više upetljam u mrežu. Iako i ja ovako sa strane vjerujem da je sve ok i da je def to prerano da bismo osjetils još pokrete, ali svako bi i ja isto planirala kao i ti. Isreno, ni meni noje svjedno jer ih uopćr više ne osjetim, a znam da je pre rano. Al eto, kopka me. Jedva čekam taj pregled.
Znam o cemu pricas tocno i da tribam udjelit savjet drugom rekla bi isto sto i ti rano je i ne panicari beba je mala i u pocetku ju ne mozes cut svaki dan!! Aliii kad je taj strah i neka sumlja i razni filmovi usli u mene u moju podsvjest daba sve ja cu na miru biti jedino onda kad to vidim na uzv!! Tako da cu sutra nazvati pa vidit kad bi mogla dobiti termin eto cisto radi svoga mira!! A virujem da je sve ok i kod tebe i kod mene ali to je tako sto ja kazem vjecito briga neka!!! Sto si rekla kad ti je pregled??
+ 10.10.
Bit çe sve ok ❤️ ja tek 9.1., al mislkm da ću sutra ić privatno dat urinkkulturu i krv da si vidim glukozu.
Ahaaa ja sam to radila samo na pocetku i nisan urinokulturu samo obicnu analizu urina!!ajde tebi je nekako blize 9.-nego moj 15.-ti😬ja cu sutra nazvati pa cu viditi ako bi mogla ovaj tjedan bilo bi super da mi bude taman na dva tjedna nakon prosle kontrole i dva tjedna do iduce!!ma i ja virujen da ce biti sve ok sigurna sam i kod mene i kod tebe🥰❤️🙏sretno i meni i tebi i svima nama skupa☺️❤️😘bit ce sve ok😘bas javim sutra jesan dobila termin i kad javi se i ti kako je proslo jel sve ok s nalazima☺️
+ 10.10.
Keksolina propolis ako je pravi ima alkohol, mora ga imati. Ako ga nema to nije pravi propolis tj ovaj koji ima ljekovita svojstva. Na herpes se stavlja doslovno kapljica i ta kolicina alkohola je toliko mala da ne dođe ni do krvotoka ti a kamo li do bebe. Onaj propolis na bazi vode sto budu kao sprejevi to je ništa kao i ona matična mliječ što se prodaje u kapsulama, slatka na stalazama stoji. Propolis pravi ja ne koristim nikad onako da ga pijem na žlicu jer mi izaziva napadaje astme. Meni je svekar medar pa mi je on i rekao za to na herpes. Inace se pije ga za imunitet par kapi na kockicu secera i isto tako to alkohola ne šteti bebi, jer je kolicina manja nego kad te dezinficiraju za vađenje krvi.
Fetal doppler sam ja u prvoj trudnoći puno koristila i to me jako smirivalo, otkucaje sam do skoro 30 tt nalazi isključivo dole nisko jer sam imala posteljicu sprijeda i više se nije culo. I da jedino sto mi je pomoglo da nađem je da sam umjesto gela koristila fiziolosku ili octenisept jer ako je oregusti gel ili bez ičega nista ne bi nasla cak ni svoje otkucaje. A tako nisko da su tvoji Petrucika teško da nalaziš, mozda eventualno od neke vene ili trbusne aorte.
Tinchilina zasto vadis glukozu? Imas povisen secer ili?
Uh mene astma i kaslje i dalje uzasno muče, komplet desna strana rebra me boli na leđima, očigledno cu ipak morat na rtg 😒 katastrofa.
Petrucika stavljas li onaj gel za ultrazvuk? Bez njega tesko nalazi puls. Puls je prije bio oko 160, pa oko 150 i sad je 140-150 ☺️ meni je malisan malo iznad ruba gacica. Tinchilina mozda je tebi bebac vise gore jer ti nije prva trudnoca🤷🏼♀️ koliko znam, sa 16 tjedana je maternica 4 cm ispod pupka.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sto se tice gela ne nego stavim obicnu kremu ili vazelin mozda je greska jer nemam gel pa mi je sestra rekla da je ona s kremom sad koliko je to ina cesto koristila evo ne znan!! Ali nije problem kupiti gel definitivno!! Sto se tice toga di se bebica nalazi nije ni meni orva trudnica ali tinchilina nosi blizance i moguce da su joj bebice tako smjestene jedna iznad druge i samim tim je jedna bebica vislje gore!!meni doktor radi zadnja dva uzv vec preko trbuha vaginalni ssmo da izmjeri grlic ono cervikometrija!! Tila san pitat za iscjedak ja inace nisim dnevne ivusna sam i njima i ne migu bez njih pa primjetim zadnjih dana da mi ostaje onako jaci zuckasti trag bas je u pitanju iscjedak ne znam kako je kod vas pretprosli put san s takvim iscjetkom dobila geonistin do sad na proslom pregledu doktor he rekao da je ok iscjedak!! Ne znam jel taj zuckasti ok ili bi to znacilo ponovno nekakve gljivice??😬🤨
+ 10.10.
Keksolinapropolis ako je pravi ima alkohol, mora ga imati. Ako ga nema to nije pravi propolis tj ovaj koji ima ljekovita svojstva. Na herpes se stavlja doslovno kapljica i ta kolicina alkohola je toliko mala da ne dođe ni do krvotoka ti a kamo li do bebe. Onaj propolis na bazi vode sto budu kao sprejevi to je ništa kao i ona matična mliječ što se prodaje u kapsulama, slatka na stalazama stoji. Propolis pravi ja ne koristim nikad onako da ga pijem na žlicu jer mi izaziva napadaje astme. Meni je svekar medar pa mi je on i rekao za to na herpes. Inace se pije ga za imunitet par kapi na kockicu secera i isto tako to alkohola ne šteti bebi, jer je kolicina manja nego kad te dezinficiraju za vađenje krvi.
Fetal doppler sam ja u prvoj trudnoći puno koristila i to me jako smirivalo, otkucaje sam do skoro 30 tt nalazi isključivo dole nisko jer sam imala posteljicu sprijeda i više se nije culo. I da jedino sto mi je pomoglo da nađem je da sam umjesto gela koristila fiziolosku ili octenisept jer ako je oregusti gel ili bez ičega nista ne bi nasla cak ni svoje otkucaje. A tako nisko da su tvoji Petrucika teško da nalaziš, mozda eventualno od neke vene ili trbusne aorte.
Tinchilina zasto vadis glukozu? Imas povisen secer ili?
Uh mene astma i kaslje i dalje uzasno muče, komplet desna strana rebra me boli na leđima, očigledno cu ipak morat na rtg 😒 katastrofa.
Ma to dam i mislila trbusna aorta ali dam tila reci da je moje nije bebino definitivno!! I jedino to i nalazim bebine nikako ja stavim kremu obicnu onako malo vise ili vazelin ali nista!!! Pa sam na kraju odustala samo se bez veze iznerviram😂🙄
+ 10.10.
Cure moje moram se pojadat nekome. Kod mene su mučnine baš uzele maha povraćam sve što pojedem, popijem. Osjećam se očajno 😔
Traje već par dana i doslovno me strah sada zbog bebe jer apsolutno nikakva hrana ne ostaje unutra. Dali da odem sutra doktoru ili da čekam 2.1 kad imam pregled kod gin
01.12. +
Sortiraj odgovore
Najstariji