Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje
Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘
Ajoj bas lijepo, sve se isplatilo to je najvaznije! 🩵 A vec je veliki decko, ti ces imati bebaca i skolarca mozda iducu jesen?
Da iducu jesen skolarca ali imam ja i dvi cure velike jednu 14godina dr od 12godina!!! Meni je 38 mozda malo vec dosta ali vidim ja da ima jos trudnica mojih i priblizno mojih godina!! Tako da ovo malo sto nam stize nam je velika radost svima i velikim i malima 🥰🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje
Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘
Ajoj bas lijepo, sve se isplatilo to je najvaznije! 🩵 A vec je veliki decko, ti ces imati bebaca i skolarca mozda iducu jesen?
Da iducu jesen skolarca ali imam ja i dvi cure velike jednu 14godina dr od 12godina!!! Meni je 38 mozda malo vec dosta ali vidim ja da ima jos trudnica mojih i priblizno mojih godina!! Tako da ovo malo sto nam stize nam je velika radost svima i velikim i malima 🥰🙏
Sto bi bilo dosta, to su najbolje godine 😎 bit ce vam prezabavno svima, bas ce dobru ekipu imati nova beba
baby boy 🤎🐻
Sto bi bilo dosta, to su najbolje godine 😎 bit ce vam prezabavno svima, bas ce dobru ekipu imati nova beba
Istina ja se nadan da ce tako biti i da ce imati ko da pricuva i pripomogne mami❤️racunam na njih a virujen da oce bar u pocetku i mislim da ce biti ok jer vec su mi svi veliki pa uvik neko moze uskocit oko bebice!! Samo da sve bude kako triba🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure oprostite na upadu . danas sam vadila betu 198 nekih 4+2/3 sam jel bi to bilo oke ta tjedan u kojem sam..
digitalni cb mi je jutros pokazao 2-3 th pa i to nekako ispada 4 tjedna … malo sam nervozna ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Ja se u taj dio nažalost ne kužim, al znam kolko su stresni ti prvi tjedni. Želim ti puno sreće i da trudnoça bude uredna.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Petrucika drago mi je što je sve okej s onim "titranjem" :)
I super mi je da čujem što se eventualno može očekivati. Kako mi je ovo prva trudnoća, ne znam kaj je ajmo reći normalno.
December čestitam, beta je super. Ponovi ako želiš za 2 dana da se vidi duplanje. Sretno :)
Cure je li imala koja kad herpes na usni? Meni je izgleda počeo izbijati, pa ako ima koja od vas iskustva/savjet. Hvala:)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Uh dobra si🙈..ja sam na malo blažoj tematici da me ne stresa😬. Prvi mjesec sam gledala filmove uglavnom samo božićnu tematiku i skroz "mekane" serije sto mi inace nije neki hit😄🤣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Evo mene s pregleda. Sve je super🙏♥️ dr si je bas dala truda, sve je detaljno gledala i po nekoliko puta.
Udarce osjetim sporadicno po par dana ne, pa osjetim dva puta u danu al nije jos vrijeme za stalno osjecanje. E da, danas sam prvi put osjetila pod rukom migoljenje. U prvoj trudnoci sam tek sa preko 20 tjedana osjetila prve.
Sljedeci pregled mi je 20.1.
Dobrodosle nove cure i cestitke na lijepoj beti i da se podupla🤞
I za kraj jedna light serija koju pratim -sex life of college girls, 3 sezona je sad na HBO
Curica 6/23 🩷
Evo mene s pregleda. Sve je super🙏♥️ dr si je bas dala truda, sve je detaljno gledala i po nekoliko puta.
Udarce osjetim sporadicno po par dana ne, pa osjetim dva puta u danu al nije jos vrijeme za stalno osjecanje. E da, danas sam prvi put osjetila pod rukom migoljenje. U prvoj trudnoci sam tek sa preko 20 tjedana osjetila prve.
Sljedeci pregled mi je 20.1.
Dobrodosle nove cure i cestitke na lijepoj beti i da se podupla🤞
I za kraj jedna light serija koju pratim -sex life of college girls, 3 sezona je sad na HBO
Gledam i tu seriju😄..odlična je. Pratim ih zbilja masu imam sve moguce aplikacije🙈😄👌.
Drago mi je da ti je pregled prošao u najboljem redu🙏❤️. Ja imam 02.01. i pomalo već strepim. Drobić mi se već kuži al isto mi valjda treba uzv da se opet uvjerim da sam zbilja trudna💁♀️🤣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ja sam prvu rodila s 23 pa bi taman do 38. mogla na 4. 😁
Meni je to super. Moja mama je zadnju sestru rodila s 44 i svi je strašno volimo i ne možemo zamisliti obitelj bez nje. Bit će to super. 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji