Ja imam na 4 tjedna ali idem za 2tj privatno. Znam da je to puno pregleda ali bas sam pitala doktora Jukica koji je stvarno dobar ginekolog, smatra li da su stetni i da ih je previse i njegov odgovor je bio “ma dajte, kakva stetnost”
Ja sam tako mirnija kad radim, tak sam radila i u prvoj trudnoci
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Ruza ne mozes traziti svoju gin manji razmak? Ja svoju trudnocu vodimo kod privatne ginekologice i rekla je da su pregledi 1x mjesecno i za sad se toga drzimo.
Ono sto bih ti preporucila je baby watcher - uhvati me panika skoro svaki dan i stvarno me smiri kada cujem da je puls tu i da je on i dalje tu unatoc mojim dramama i panicarenjima ❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja isto vodim privatno, imam preglede na svaka 4 tjedna i mislim da je to taman. U pocetku sam ih radi kompikacija IVFa imala cesce i to mi je bilo stresnije nego sada, jedan prode i vec za par dana u stresu cekam iduci. Ako je klasicna obrada uredna - krvna slika, uronokultura, brisevi i ako se zena osjeca dobro mislim da nema potrebe cesce, ne znam sto bi time dobila, a i to je cak dosta cesce nego je standard u vecini zemalja. No svaka od nas je razlicita i treba raditi kako zeli i osjeca da je najbolje 🤗
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Ruza ne mozes traziti svoju gin manji razmak? Ja svoju trudnocu vodimo kod privatne ginekologice i rekla je da su pregledi 1x mjesecno i za sad se toga drzimo.
Ono sto bih ti preporucila je baby watcher - uhvati me panika skoro svaki dan i stvarno me smiri kada cujem da je puls tu i da je on i dalje tu unatoc mojim dramama i panicarenjima ❤️
Ja ga imam ali ne migu nikako nac bebine otkucaje cujem samo svoje kuzim da su moji jer su puno sporiji nego bebini njeni bi tribali biti punoo brzi i po tom sam zakljucila da nalazim svoje iako ih skroz nisko doli trazim!!kako ti znas sto posto da su bebini??
+ 10.10.
Ono sto bih ti preporucila je baby watcher - uhvati me panika skoro svaki dan i stvarno me smiri kada cujem da je puls tu i da je on i dalje tu unatoc mojim dramama i panicarenjima ❤️Ja ga imam ali ne migu nikako nac bebine otkucaje cujem samo svoje kuzim da su moji jer su puno sporiji nego bebini njeni bi tribali biti punoo brzi i po tom sam zakljucila da nalazim svoje iako ih skroz nisko doli trazim!!kako ti znas sto posto da su bebini??
Ja sam u prvoj nalazila malo ispod pupka. Rahlikovali su se od mojih jer su bili između 140 i 150,a moji su bili oko 80
Ono sto bih ti preporucila je baby watcher - uhvati me panika skoro svaki dan i stvarno me smiri kada cujem da je puls tu i da je on i dalje tu unatoc mojim dramama i panicarenjima ❤️Ja ga imam ali ne migu nikako nac bebine otkucaje cujem samo svoje kuzim da su moji jer su puno sporiji nego bebini njeni bi tribali biti punoo brzi i po tom sam zakljucila da nalazim svoje iako ih skroz nisko doli trazim!!kako ti znas sto posto da su bebini??Ja sam u prvoj nalazila malo ispod pupka. Rahlikovali su se od mojih jer su bili između 140 i 150,a moji su bili oko 80
Mozda moj nije onda sadvim ok jer ja stalno nalazim samo moje i ugl mi pise 80! Tako da san ja odustala od njega to mi je sestra posudila mislim da je ona to narucila s amazona ili tako nesto!! Ugl ja sebi ne mogu nac i onda san odustala id toga samo me uzmemiri!
+ 10.10.
Petrucika, daj probaj potražit malo višlje prema pupku. Ja mislim da nisu oni više tako jako dolje, jer je meni 11.12. Oko pupka gledao već. Ja ne pijem nikakav magnezij osim što ga ima u prenatalnim, ne osjećam neku potrebu. Jedino mi je nekakav pritisak dolje od jutra ne znam jel mi netko sjedi na mjehuru ili što al onako je baš nezgodno i neugodno. Meni je isto sad na cca 4 tjedna, al tako mi nekako sporo prolazi vrijeme od zadnjeg pregleda, taj 9.1. Mi se čini da je stalno nekako daleko 😆
💙 5/2023
Petrucika, daj probaj potražit malo višlje prema pupku. Ja mislim da nisu oni više tako jako dolje, jer je meni 11.12. Oko pupka gledao već. Ja ne pijem nikakav magnezij osim što ga ima u prenatalnim, ne osjećam neku potrebu. Jedino mi je nekakav pritisak dolje od jutra ne znam jel mi netko sjedi na mjehuru ili što al onako je baš nezgodno i neugodno. Meni je isto sad na cca 4 tjedna, al tako mi nekako sporo prolazi vrijeme od zadnjeg pregleda, taj 9.1. Mi se čini da je stalno nekako daleko 😆
Ma nemam pojma ja san ovo neki dan kad san sigurna da san osjetila bebicu osjetila san ju tako nekih 10 tak cm iznad pubicne kosti otp. I doktor mi je isto gledao otp tako nisko ali probat cu sto ti kazes malo vislje ali necu jos nekako mi to samo nabije laganu paniku a pogotovo sad kad san malo pod nekom panikom i sto si rekla taj oregled nikao docekat ja sve mislim da cu ja ici privatno ako mi ne bude preblizu taj orivatni s ovim mojim standardnim koji je tek 15.1. Jer ovo me titranje bilo bas uplasilo iako je doktorica rekla da ne miram brinut da je to normalno ja bi isto rado otisla da se uvjerim da je sve ok!! Pa cu vidit sutra kad bi se mogla naruciti
+ 10.10.
Vidjela sam da di pisala proljetnicama, ok mi je to. Razumijem te skroz, i ja isto tako kad mi nešto ne da mira ne mogu to samo tako pustiti, nego se samo još više upetljam u mrežu. Iako i ja ovako sa strane vjerujem da je sve ok i da je def to prerano da bismo osjetils još pokrete, ali svako bi i ja isto planirala kao i ti. Isreno, ni meni noje svjedno jer ih uopćr više ne osjetim, a znam da je pre rano. Al eto, kopka me. Jedva čekam taj pregled.
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji