Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊
Maslačak ja sam prošli tjedan imala strašne glavobolje. Kako je Elza napisala smiješ paracetamol ( Lupocet, Lekadol). U ljekarni mi je zena rekla ako je baš grozno tipa visoka temperatura onda se smije popiti i dvije tablete od 500, to mi dr. nije potvrdio pa sam ja popila samo jednu tabletu.
Ja sam Slavonka, nedavno se preselila u Rijeku. 😊
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊Maslačakja sam prošli tjedan imala strašne glavobolje. Kako je Elza napisala smiješ paracetamol ( Lupocet, Lekadol). U ljekarni mi je zena rekla ako je baš grozno tipa visoka temperatura onda se smije popiti i dvije tablete od 500, to mi dr. nije potvrdio pa sam ja popila samo jednu tabletu.
Ja sam iz Slunja. 😊
Ja sam studirala u Rijeci 5 godina. Jesi se navikla, velika promjena iz Slavonije na more...
Evo cure meni se ovo pulsiranje utisalo od veceras pa cu popratiti!! I jucer mi je tako stalo pa krenula kad san isla keci ali ako bi stalo skroz a nadan se onda ne bi ni isla doktoru inace tlak sam mirila nizak mi je full bio i inace ja imam nizak tlak!!ali svakako cu popratiti veceras i sutra!! Vidim pisete ocakle ste ja sam iz Zadra❤️
+ 10.10.
Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊Maslačakja sam prošli tjedan imala strašne glavobolje. Kako je Elza napisala smiješ paracetamol ( Lupocet, Lekadol). U ljekarni mi je zena rekla ako je baš grozno tipa visoka temperatura onda se smije popiti i dvije tablete od 500, to mi dr. nije potvrdio pa sam ja popila samo jednu tabletu.
Super, hvala puno na info. Morat ću se opskrbiti s nečim prije puta 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Evo cure meni se ovo pulsiranje utisalo od veceras pa cu popratiti!! I jucer mi je tako stalo pa krenula kad san isla keci ali ako bi stalo skroz a nadan se onda ne bi ni isla doktoru inace tlak sam mirila nizak mi je full bio i inace ja imam nizak tlak!!ali svakako cu popratiti veceras i sutra!! Vidim pisete ocakle ste ja sam iz Zadra❤️
Super, bas mi je drago da ti se smirilo! Drzim fige da skroz stane i ne ponovi se 😊😊
Evo cure meni se ovo pulsiranje utisalo od veceras pa cu popratiti!! I jucer mi je tako stalo pa krenula kad san isla keci ali ako bi stalo skroz a nadan se onda ne bi ni isla doktoru inace tlak sam mirila nizak mi je full bio i inace ja imam nizak tlak!!ali svakako cu popratiti veceras i sutra!! Vidim pisete ocakle ste ja sam iz Zadra❤️Super, bas mi je drago da ti se smirilo! Drzim fige da skroz stane i ne ponovi se 😊😊
Nadan se stvarno me ovo iznerviralo i zabrinulo nadan se stvarno da nece se ponavljat jako je neugodno i ono nakon ciloga dana zapotas se stvarno jel sve u redu?! Ja se nadn da je sve ok i da mi se nece ponavljat🙏
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji