Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnieP

Broj poruka: 144

Prijavi adminu

Pixi

AnnieP

Pixi

Maslačak_13

Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊
    Maslačakja sam prošli tjedan imala strašne glavobolje. Kako je Elza napisala smiješ paracetamol ( Lupocet, Lekadol). U ljekarni mi je zena rekla ako je baš grozno tipa visoka temperatura onda se smije popiti i dvije tablete od 500, to mi dr. nije potvrdio pa sam ja popila samo jednu tabletu.
    Ja sam Slavonka, nedavno se preselila u Rijeku. 😊
    Ja sam iz Slunja. 😊
    Ja sam studirala u Rijeci 5 godina. Jesi se navikla, velika promjena iz Slavonije na more…
    Pomalo se navikavam, nakon dva mjeseca od preseljenja sam morala strogo mirovati zbog hematoma.
    Zezamo se da nam je trebao morski zrak za trudnoću 😁

Onda ti tek imaš za upoznavanje grada i okolice.
    Blizu ti je Opatija koja je predivna i jako lijepa mi je šetnica na Kostreni, divota, sunce i more.

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

petrucika

Cure ja sam poslala mail doktorici inace ginekologici koja nije moja ne vodi mi trudnocu ali idem na uzv dojki kod nje pa me vec pozna jer do mog ginekologa je na taj naicin tesko doc.ugl rekla mi je da ne brinem i da je to sasvim normalno u trudnoci pa evo odma mi je lakse ako mi se i ponovi da znam da nije nista za zabrinuti se!! Jedino sto sam juce ujutro i ja osjetila rekla bi bebu a evo jutros san kezala cekala nista🤷‍♀️valjda ce kroz koji dan biti jasnije i cesce i mozda da se opustim da ne osouskujem tako svaki treptaj👀☺️

Pametno, nadam se da si sad mirnija 🤞🏻

petrucika

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Je je cure sad san mirnija i ne titra mi od jutros nista!!sinos je bilo pocelo ne onako ko ova dva dana ali onako zatitra pa bi tipa za deset minuta opet!! Vec je intezitet bio slabiji!!jutros je ok ali isto sam isla pitat jer me bas bilo zabrinulo i ako mi se ponovi da znam triba li reagirat ali evo hvala Bogu doktorica kaze da je to sasvim normalno u trudnoci i da ne tribam brinut!!sad znate i vi ako bi kojoj slucajno bilo da to nije nista sto bi nas tribalo brinut!!ja sad brinem jel on juce ujutro bila beba i sto mi nikako ne daje bar neki lagani udarac da znam da je ok😬Boze uvik neke brige!mene je ovo pulsiranje bas jako zabrinulo i ja sam sebi slozila svasta u glavi jer me oprala panika!! Ali virujen da je sve ok i da kroz koji dan cu sigurno osjetit jer to je jos i malo da bi i ako je to bila beba ne mogu ocekivat odma da sad osjetim svaki dan jer ipak to je niti 25tjedana!!ali valjda je to tako mi uvik nesto brinemo uvik!!mame ko mame☺️

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

petrucika

Je je cure sad san mirnija i ne titra mi od jutros nista!!sinos je bilo pocelo ne onako ko ova dva dana ali onako zatitra pa bi tipa za deset minuta opet!! Vec je intezitet bio slabiji!!jutros je ok ali isto sam isla pitat jer me bas bilo zabrinulo i ako mi se ponovi da znam triba li reagirat ali evo hvala Bogu doktorica kaze da je to sasvim normalno u trudnoci i da ne tribam brinut!!sad znate i vi ako bi kojoj slucajno bilo da to nije nista sto bi nas tribalo brinut!!ja sad brinem jel on juce ujutro bila beba i sto mi nikako ne daje bar neki lagani udarac da znam da je ok😬Boze uvik neke brige!mene je ovo pulsiranje bas jako zabrinulo i ja sam sebi slozila svasta u glavi jer me oprala panika!! Ali virujen da je sve ok i da kroz koji dan cu sigurno osjetit jer to je jos i malo da bi i ako je to bila beba ne mogu ocekivat odma da sad osjetim svaki dan jer ipak to je niti 25tjedana!!ali valjda je to tako mi uvik nesto brinemo uvik!!mame ko mame☺️

Ispravak nit 15 tjedana san tila napisat a ne 25tt

+ 10.10.

Milica24

Prijavi adminu

petrucika

A moramo brinuti, to je normalno, ali dobro je dok pusemo na hladno nek tako i ostane 🤞🏻🤭 i sto kazes sada ako nekoj od nas bude situacija znamo da ne moramo brinuti bar za to!
    Ja sam danas na godisnjem i tako mi je dobro da sam se cak preforsirala malo osjecam da me zateze na desnoj strani di su mi ciste, ali od srece sto imam slobodan dan sam jutros od 6 u pogonu da iskoristim sto vise, navecer cu lec i odraditi jednu sezonu serije ☺️ 

petrucika

Prijavi adminu

Milica24

petrucika

A moramo brinuti, to je normalno, ali dobro je dok pusemo na hladno nek tako i ostane 🤞🏻🤭 i sto kazes sada ako nekoj od nas bude situacija znamo da ne moramo brinuti bar za to!
    Ja sam danas na godisnjem i tako mi je dobro da sam se cak preforsirala malo osjecam da me zateze na desnoj strani di su mi ciste, ali od srece sto imam slobodan dan sam jutros od 6 u pogonu da iskoristim sto vise, navecer cu lec i odraditi jednu sezonu serije ☺️

A i ja pretjeram na dane ja sam na komplikacijama pa imam vremena ali sam se opustila ali svejedno nekad me uvati nalet energije i znam pretjerat pa me pocne doli stezat i krene me bolit u krizima onda znam da sam pretjerala to znaci nakon toga koji dan mora bit mir!! Meni mali ima 31.12. Rodendan i znam vec da mi od vikenda krece lagano pripremanje ali bit ce ovu god obiteljski i manje dice jer ja to radim kuci a nisan u takvoh formi da bi to mogla sve pripremit i kasnije sredit ali isto znam da cu se jedan od ovih nadokazecih dana malo preforsirat😬ali dobro je nakon nove ce mo laganini😜

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 640

Prijavi adminu

Milica24

petrucika

Koju seriju pratiš?🙂

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Milica24

Prijavi adminu

Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
    Emma05 gledam From, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje

petrucika

Prijavi adminu

Milica24

Petrucika dobar tajming za imati rockas, taman proslavite i Novu u nastavku 🥳 koliko godina ti puni malac?
    Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje

Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘

+ 10.10.

Milica24

Prijavi adminu

petrucika

Milica24

Emma05 gledamFrom, tek se neki dan odvazila krenuti gledati jer me inace strah takvih formata serije, ali evo hrabrica sam postala u trudnoci 😂 kad gledam pred spavanje pogledam nakon malo Gilmoreica da se vratim u normalno stanje
    Roden tocno na termin i to mi je bio naj lipsi docek u zivotu! Porod je bio tezak i dug ali sve je imalu tu neku posebnu car !! Malac puni 6 godina brzo to leti😘

Ajoj bas lijepo, sve se isplatilo to je najvaznije! 🩵 A vec je veliki decko, ti ces imati bebaca i skolarca mozda iducu jesen? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.