Petrucika, ne znam zašto misliš da ne bi mogla biti beba već oko pupka? Meni ne sad na zadnjem pregledu, a to je bilo prije 2 tjedna, baš visoko išao sa ultrazvukom. Da nije stvarno bebica naslonjena, nemam pojma, bubam. Al svakako ako ne prestane do sutra bi i ja reagirala kod liječnika opće prakse.
Što se tiče pokreta bebe, ja sam ih kao rano nešto bila osjetila i od onda ništa već tjednima. Neću dizati paniku jer mi trbuh baš na očigled raste svaki dan, a i u prvoj trudnoći sam ga kasno kasno počela osjećati, iza 22 tjedna mislim. Znam da kažu da se u prvoj osjeti ranije, al ja sam tek u 15 tjednu tako da mislim da je to ok.
I da, Sretan Božić sa zakašnjenjem, jučer mi je bila.ludnica pa se danas tek spojila. Uživajte sa svojim najmilijima i napunite baterije lijepim trenutcima. ❤️
Ma ovo nije bebica jer ovo pulsira cili dan onako u istom mistu a moglo bi biti sto kazes da se beba nekako naslonila pritisnula tu aortu to bi mi bilo ok ali ovo sto osjetim nije beba kazem pulsira konstantno s nekim pauzama tipa id desetak sek ali lako da je mozda zila pritisnuta il nesto svakako cu vidit do sutra!! I buni me to jer cini se da i bebu osjetim kroz dan ali jadna vise ne mogu razlikovat od ovog pulsiranja ali mislim da i nju od jutros jasno osjetim
+ 10.10.
Petrucika, ne znam zašto misliš da ne bi mogla biti beba već oko pupka? Meni ne sad na zadnjem pregledu, a to je bilo prije 2 tjedna, baš visoko išao sa ultrazvukom. Da nije stvarno bebica naslonjena, nemam pojma, bubam. Al svakako ako ne prestane do sutra bi i ja reagirala kod liječnika opće prakse.
Što se tiče pokreta bebe, ja sam ih kao rano nešto bila osjetila i od onda ništa već tjednima. Neću dizati paniku jer mi trbuh baš na očigled raste svaki dan, a i u prvoj trudnoći sam ga kasno kasno počela osjećati, iza 22 tjedna mislim. Znam da kažu da se u prvoj osjeti ranije, al ja sam tek u 15 tjednu tako da mislim da je to ok.
I da, Sretan Božić sa zakašnjenjem, jučer mi je bila.ludnica pa se danas tek spojila. Uživajte sa svojim najmilijima i napunite baterije lijepim trenutcima. ❤️Ma ovo nije bebica jer ovo pulsira cili dan onako u istom mistu a moglo bi biti sto kazes da se beba nekako naslonila pritisnula tu aortu to bi mi bilo ok ali ovo sto osjetim nije beba kazem pulsira konstantno s nekim pauzama tipa id desetak sek ali lako da je mozda zila pritisnuta il nesto svakako cu vidit do sutra!! I buni me to jer cini se da i bebu osjetim kroz dan ali jadna vise ne mogu razlikovat od ovog pulsiranja ali mislim da i nju od jutros jasno osjetim
Jesi izmjerila tlak, puls? Pretpostavljam da ti nije ništa strašno. Sutra ce ti se sve smiriti nakon što malo odspavaš. Možda si malo više i hrane unijela ove dane u sebe💁♀️pa tijelo malo reagira neznam. Ja sam se najela bas pa evo jedva pušem🤣.
Svakako nam javi sutra🙋♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
I da, Sretan Božić sa zakašnjenjem, jučer mi je bila.ludnica pa se danas tek spojila. Uživajte sa svojim najmilijima i napunite baterije lijepim trenutcima. ❤️Ma ovo nije bebica jer ovo pulsira cili dan onako u istom mistu a moglo bi biti sto kazes da se beba nekako naslonila pritisnula tu aortu to bi mi bilo ok ali ovo sto osjetim nije beba kazem pulsira konstantno s nekim pauzama tipa id desetak sek ali lako da je mozda zila pritisnuta il nesto svakako cu vidit do sutra!! I buni me to jer cini se da i bebu osjetim kroz dan ali jadna vise ne mogu razlikovat od ovog pulsiranja ali mislim da i nju od jutros jasno osjetimJesi izmjerila tlak, puls? Pretpostavljam da ti nije ništa strašno. Sutra ce ti se sve smiriti nakon što malo odspavaš. Možda si malo više i hrane unijela ove dane u sebe💁♀️pa tijelo malo reagira neznam. Ja sam se najela bas pa evo jedva pušem🤣.
Svakako nam javi sutra🙋♀️
I to mi je palo na pamet da nije i od hrane puno san jela definitivno mozda se to unutra nekako stislo ako je ta vena mozda ju je nesto bas stislo ! Ne znam evo sad cu bas vidit tlak ali ja inace imam niski!! Ako bude i sutra pitat cu opce prakse cisto nekog tko bi mi otp moga reci dal da brunem ili ne! Ne boli me nista samo eto to vam titra onako ko kapak ako vam je ikad tako bilo!
+ 10.10.
Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
Drage žene evo da vam i ja zaželim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim danima 🎄✨️ Mi smo se jučer predivno proveli, podijelili smo sretne vijesti s obitelji, nonići su nam presretni jer beba dolaza 🥰 Danas popodne me uhvatila neka glavobolja, baš pritisak sa strane oko sljepoočnica. Znam da su na stranicama ranije neke žene pisale da imaju glavobolju pa me zanima možemo li uzeti nešto za smanjiti bolove, koje tablete su sigurne za trudnice? U subotu idemo na put od tjedan dana pa bi se sutra zaletila do ljekarne i uzela si nešto za bolove da imam za svaki slučaj ako me uhvati na putu. Također, pijete li nešto za imunitet ili prevenciju gripa/prehlada? Ja sam prije uvijek znala u zimskim mjesecima kad su tako neka druženja a vani je sezona prehlada popiti aspirin C ili nešto slično za prevenciju i znalo bi mi dosta pomoći. Sad ćemo na putu biti na dva slavlja, grupe od 15 različitih ljudi u oba slučaja pa me strah da ne bi pobrala neku prehladu, gripu ili nešto treće 😒 Ako imate kakvih savjeta po tom pitanju bila bi zahvalna 😊
Drago mi je da ste se lijepo proveli, mogu misliti kako su bili sretni, mislim da naši roditelji budu čak i više uzbuđeni od nas samih.
Za glavobolju smiješ paracetamol. Ako su manji bolovi (a ipak mi nije za trpiti) onda uzmem pola tbl od 500mg, a ako jači onda cijelu tbl.
Kako je kod nas stvarno bila proširena korona, malo sam uložila i kupila si Orthomol immun vitamine, oni su navodno dosta dobri ali skuplji. Nisu me skroz spasili od korone ali ne mogu reći da mi je jako strašno (nadam se da ni neće bit komplikacija 😅).Sad čekam da mi prođe i onda se bome idem cijepiti protiv gripe. Je li se netko od vas cijepio/planira se cijepiti protiv gripe?
I da, Sretan Božić sa zakašnjenjem, jučer mi je bila.ludnica pa se danas tek spojila. Uživajte sa svojim najmilijima i napunite baterije lijepim trenutcima. ❤️Ma ovo nije bebica jer ovo pulsira cili dan onako u istom mistu a moglo bi biti sto kazes da se beba nekako naslonila pritisnula tu aortu to bi mi bilo ok ali ovo sto osjetim nije beba kazem pulsira konstantno s nekim pauzama tipa id desetak sek ali lako da je mozda zila pritisnuta il nesto svakako cu vidit do sutra!! I buni me to jer cini se da i bebu osjetim kroz dan ali jadna vise ne mogu razlikovat od ovog pulsiranja ali mislim da i nju od jutros jasno osjetimJesi izmjerila tlak, puls? Pretpostavljam da ti nije ništa strašno. Sutra ce ti se sve smiriti nakon što malo odspavaš. Možda si malo više i hrane unijela ove dane u sebe💁♀️pa tijelo malo reagira neznam. Ja sam se najela bas pa evo jedva pušem🤣.
Svakako nam javi sutra🙋♀️I to mi je palo na pamet da nije i od hrane puno san jela definitivno mozda se to unutra nekako stislo ako je ta vena mozda ju je nesto bas stislo ! Ne znam evo sad cu bas vidit tlak ali ja inace imam niski!! Ako bude i sutra pitat cu opce prakse cisto nekog tko bi mi otp moga reci dal da brunem ili ne! Ne boli me nista samo eto to vam titra onako ko kapak ako vam je ikad tako bilo!
Ja sam se prenajela u ova dva dana..nemam mučnine pa sam iskoristila priliku ali mi je sada toliko veliki drob da mi je baš napeto. Plus probava mi je nikakva pa se nalivam danas i Donata 🙈. Mogu mislit kad ti je trudnoća veća koliki je pritisak. Po meni nista čudno što ti nešto "žmirka", smiriti će ti se to vidit ćeš 😜. Ako su ti vitalni znakovi u redu onda nema razloga za brigu😉. Popij magnezija i b komplex i na spavanac👌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji