Sretan i blagoslovljen Božić 🌲🌲
Neka vam ovi dani prodju bez puno mučnina da mozete malo uzivati i blagdanima i hrani🥰
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8
Bok cure , sretan Vam Bozic 🎄
Frisko sam trudna , plus sam dobila 23.12 ..
do danas su me grudi boljele sad vise nista .. mogu ih stiskat kako god ocu.. i javili su mi se bolovi kao pred M
iz prve T se ne sjecam nicega . pa tako ni dal me bolilo ista
cekali smo na ovaj plus godinu dana i naravno da me sad oprala paranoja i panika da ipak nista od T jer me grudi ne bole kao prije ..
Jel normalno da tako prestanu boli a da se trudnoca odrzi ??
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Bok cure , sretan Vam Bozic 🎄
Frisko sam trudna , plus sam dobila 23.12 ..
do danas su me grudi boljele sad vise nista .. mogu ih stiskat kako god ocu.. i javili su mi se bolovi kao pred M
iz prve T se ne sjecam nicega . pa tako ni dal me bolilo ista
cekali smo na ovaj plus godinu dana i naravno da me sad oprala paranoja i panika da ipak nista od T jer me grudi ne bole kao prije ..
Jel normalno da tako prestanu boli a da se trudnoca odrzi ??
Ja mislim da je sve to individualno i skroz normalno. I bolovi u donjem dijelu trbuha i bol u grudima (čak i ako se bol smanji).
U ovoj fazi jedino što možeš je čekati prvi pregled da se potvrdi trudnoća. Ili izvaditi bhcg 2x u razmaku 2 dana pa vidjeti da li se dupla.Sretan Božić svima! :)
Drage žene, želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić. Nadam se da ste lijepo provele ovaj dan s obiteljima ❤️🎄
Svima čestitam na super pregledima i dobrim panoramama, a curama koje se bore s nekim problemima želim vam da se čim prije i čim lakše riješe ❤️
Ja sam se nadala da će moje mučnine nestati do Božića, ali ništa od toga. I dalje povraćam, i dalje mi sve smrdi i hrana mi se gadi. Tako da i dalje ništa od uživanja. Iscrpljena sam i samo čekam da ovaj kaos završi da ss mogu najest i napokon uživati u trudnoći.
Svima želim miran ostatak večeri, uživajte❤️
Elza do petka nazalost ne mogu nista osim cekati, moram zvat gina da vidim kad me moze primit uopce ako ne otic cu privatno pa da vidim jel sve di treba bit i ako uspijem cut srce
Ako sam dobro shvatila da je plusic od 23.12., onda je to jos prerano za cuti srce. Mislim da je bolje pričekati 7 ili 8tt da se malo razvije i srce i da se bebica moze vidjeti na uzv. Jako je tesko cekati taj prvi pregled ali bolje tako nego otici prerano kada nitko jos ne moze nista konkretno vidjeti pa brinuti oko toga. A koliko sam ja shvatila, od simptoma je sve normalno imati i ne imati 😂 a u prvim danima pogotovo, meni je dr rekao odmah da je normalno ako mi budu grcevi i blagi bolovi kao da cu mengu dobit i da je sve ok dok god ne krvarim.
Cure, što mislite o baby watcheru za praćenje otkucaja srca bebe?
Imate li to? Koristite li često? Da li vam je dobro došlo ili vam je možda žao što se kupili?
Ja imam probala sam par puta jos u ranijim tjednima tipa id 11tt i jako nisko doli trazim kod pubicne kosti ali def nalazi moje otkucaje jer bebini su puno brzi tako da san odustala mozda kasnije jos je ocito prerano
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji