Ja mislim da ja to osjetim gpavnu arteriju znaci ne staje od jucer sad ju osjetim skrozz doli nisko u drobu!! Ja nezz pomalo me to plasi!!Nisam nikad odnosno znam imat titraje u i bilo kojem dijelu tijela ko kak ih npr nekad imam u oku(najlakse za objasnit), ako ti je mozda slicno kao to.
A mene pak brine sto sam pat puta znala osjetit bebu, posevno navrcer kad se smirim i sad vec par dana nista.. u sub punim 15 tj, 2 trudnoca. Ne znam jel tako rano to normlano, da ne osjetimo svaki dan.P.s. Sretan Bozic svima!!
Da kao titranje oka tocno to i ne prestaje tocno evo oko pupka bas je jako jako iritantno i ne orestaje od jucer i citam da je to glavna ta aorta naravno gugl pise da se treba obratit doktoru ja ne zelim panicarit ali opet mi nije svejedno zasto ne staje vise?! Kod mene uvik nesto extra sto nema niko!! Ja sam jutros osjetila bebu bas lagane udarce samo se nisan mogla lipo sooncentrirat id ovog pulsiranja u gornjem djelu!! Ali to ti je ok normalno nekad vise nekad manje dok ne dodu neki veci tjedni!! Ne brini
+ 10.10.
Ja mislim da ja to osjetim gpavnu arteriju znaci ne staje od jucer sad ju osjetim skrozz doli nisko u drobu!! Ja nezz pomalo me to plasi!!Nisam nikad odnosno znam imat titraje u i bilo kojem dijelu tijela ko kak ih npr nekad imam u oku(najlakse za objasnit), ako ti je mozda slicno kao to.
A mene pak brine sto sam pat puta znala osjetit bebu, posevno navrcer kad se smirim i sad vec par dana nista.. u sub punim 15 tj, 2 trudnoca. Ne znam jel tako rano to normlano, da ne osjetimo svaki dan.P.s. Sretan Bozic svima!!Da kao titranje oka tocno to i ne prestaje tocno evo oko pupka bas je jako jako iritantno i ne orestaje od jucer i citam da je to glavna ta aorta naravno gugl pise da se treba obratit doktoru ja ne zelim panicarit ali opet mi nije svejedno zasto ne staje vise?! Kod mene uvik nesto extra sto nema niko!! Ja sam jutros osjetila bebu bas lagane udarce samo se nisan mogla lipo sooncentrirat id ovog pulsiranja u gornjem djelu!! Ali to ti je ok normalno nekad vise nekad manje dok ne dodu neki veci tjedni!! Ne brini
Bas mi je neobicno to s aortom.. mozda bi fkt trebala javit se doktoru.
A mene pak brine sto sam pat puta znala osjetit bebu, posevno navrcer kad se smirim i sad vec par dana nista.. u sub punim 15 tj, 2 trudnoca. Ne znam jel tako rano to normlano, da ne osjetimo svaki dan.P.s. Sretan Bozic svima!!Da kao titranje oka tocno to i ne prestaje tocno evo oko pupka bas je jako jako iritantno i ne orestaje od jucer i citam da je to glavna ta aorta naravno gugl pise da se treba obratit doktoru ja ne zelim panicarit ali opet mi nije svejedno zasto ne staje vise?! Kod mene uvik nesto extra sto nema niko!! Ja sam jutros osjetila bebu bas lagane udarce samo se nisan mogla lipo sooncentrirat id ovog pulsiranja u gornjem djelu!! Ali to ti je ok normalno nekad vise nekad manje dok ne dodu neki veci tjedni!! Ne briniBas mi je neobicno to s aortom.. mozda bi fkt trebala javit se doktoru.
A nemam pojma evo bas je i meni nekako vec cudno zasto ne staje konstantno titra ,pulsira od jucer nije stalo!! Nikad mi se do sad nije desavalo kod doktora sam tek 15.1. Ne znam ni sama ne bi tila panicarit a opet ne mogu reci da me malo to ne brine!
+ 10.10.
A mene pak brine sto sam pat puta znala osjetit bebu, posevno navrcer kad se smirim i sad vec par dana nista.. u sub punim 15 tj, 2 trudnoca. Ne znam jel tako rano to normlano, da ne osjetimo svaki dan.P.s. Sretan Bozic svima!!Da kao titranje oka tocno to i ne prestaje tocno evo oko pupka bas je jako jako iritantno i ne orestaje od jucer i citam da je to glavna ta aorta naravno gugl pise da se treba obratit doktoru ja ne zelim panicarit ali opet mi nije svejedno zasto ne staje vise?! Kod mene uvik nesto extra sto nema niko!! Ja sam jutros osjetila bebu bas lagane udarce samo se nisan mogla lipo sooncentrirat id ovog pulsiranja u gornjem djelu!! Ali to ti je ok normalno nekad vise nekad manje dok ne dodu neki veci tjedni!! Ne brini
Probaj nazvati hitnu pa njih pitati za misljenje. Znam da moja mama kada ima problema s tlakom ili nesto a ne moze do svoje dr onda nazove hitnu i porazgovara tamo s dr za savjet. Oni onda kazu sto i kako treba i procijene treba li na hitnu ili ne
Ma necu panicarit sacekat cu sutra pa cu mom doktoru opce prakse poslati mail da vidim njegovo misljenje o tome ne znan bi li zvala mog ginica javit ce se sestra sutra naravno pa samo upitala jel trebam brinut rad toga ili??malo je bas neobicno jer nikako da stane! Da nisam trudna ne bi se zamarala vjerojatno nego ako bi stvarno to trajalo danima onda bi eto otisla sa vidimo sto je a ovako sam radi trudnoce puno opreznija!sacekat cu svakako sutra eto cisto me zanimalo da li neka slucajno ima nesto slicno iskustva ali kod mene uvik nesto sto nema nigdi drugdi🙄😬
+ 10.10.
Petrucika, ne znam zašto misliš da ne bi mogla biti beba već oko pupka? Meni ne sad na zadnjem pregledu, a to je bilo prije 2 tjedna, baš visoko išao sa ultrazvukom. Da nije stvarno bebica naslonjena, nemam pojma, bubam. Al svakako ako ne prestane do sutra bi i ja reagirala kod liječnika opće prakse.
Što se tiče pokreta bebe, ja sam ih kao rano nešto bila osjetila i od onda ništa već tjednima. Neću dizati paniku jer mi trbuh baš na očigled raste svaki dan, a i u prvoj trudnoći sam ga kasno kasno počela osjećati, iza 22 tjedna mislim. Znam da kažu da se u prvoj osjeti ranije, al ja sam tek u 15 tjednu tako da mislim da je to ok.
I da, Sretan Božić sa zakašnjenjem, jučer mi je bila.ludnica pa se danas tek spojila. Uživajte sa svojim najmilijima i napunite baterije lijepim trenutcima. ❤️
Dečko 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji