Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Elza

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

petrucika

Elza

Cure, što mislite o baby watcheru za praćenje otkucaja srca bebe?
    Imate li to? Koristite li često? Da li vam je dobro došlo ili vam je možda žao što se kupili?
    Ja imam probala sam par puta jos u ranijim tjednima tipa id 11tt i jako nisko doli trazim kod pubicne kosti ali def nalazi moje otkucaje jer bebini su puno brzi tako da san odustala mozda kasnije jos je ocito prerano

Je li ovo prva trudnoća da ga imaš ili si ga imala i u ranijim trudnoćama?

• Leptirica_

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

Elza

Imate li to? Koristite li često? Da li vam je dobro došlo ili vam je možda žao što se kupili?

Ja sam ga imala u prvoj trudnoći. Sada ga nemam. Ali tada mi je super bio, smirivao me u periodu dok nisam još osijetila pokrete bebe. Krenula sam s nekih 13 tjedana. Svako jutro bih našla otkucaje, pozdravila bebu i krenula u dan. Meni je puno značilo. 

petrucika

Broj poruka: 425

Prijavi adminu

Elza

petrucika

Elza

Ja imam probala sam par puta jos u ranijim tjednima tipa id 11tt i jako nisko doli trazim kod pubicne kosti ali def nalazi moje otkucaje jer bebini su puno brzi tako da san odustala mozda kasnije jos je ocito prerano
    Je li ovo prva trudnoća da ga imaš ili si ga imala i u ranijim trudnoćama?

Prva to mi je sestra posudila!

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Cure da li koja od vas ima vec bh kontrakcije?? Ja pagano ih vec osjetim ovako rano mi je pocelo i proslu osjetila san to zatezanje maternice za sad nije onako jako kako to inace bude ali lagano vec osjetim to stezanje maternice..ono kad vam se drob stosne pa vam obicno u tom momentu ode na jednu stranu..jos mi nije bas tako ali isjrtim lagano kako mi se krene maternica stezat.ima li vas jos sa bh?

+ 10.10.

petrucika

Prijavi adminu

Cure imam jos jedno pitanje..danas tokom rucka po prvi puta sam isjetila nekakvo pulsiranje oko pupka ko da mi tu nesto pulsira tocna na jednom te ustom mistu.stalo je i opet veceras je krenulo ne znam sto je to pretpostavljam nekakva aorta ili nesto tako!! Malo me vec brine jer nikad prihe mi to nije bilo a sad znaci dobar dio dana i evo sad veceri..bas mi pulsira ne cilo vrime npr 5 puta za redom pa stane pa idjednom iznenada jedan ili dva outa . Beba to sigurno nije! Jel se neka mozda slucajno susrela??

+ 10.10.

• ddm2463

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Cure želim svima sretan Božić i sve najbolje! 
    Vama koje imate bilo kakve probleme želim od srca da sve što prije prođe, pogotovo mučnine 😑
    I sama ponekad imam mučnine ali na svu sreću bez povraćanja nadam se da će tako i ostati. 
    Čekam pregled 2.1. da vidim kako se razvijamo 🥰
    Curama koje su tek saznale da su trudne želim samo strpljenje jer znam kako je teško dok čekaš taj prvi pregled. Ali svakako s razlogom se čeka, budite strpljive i imajte vjere da je sve kako treba biti ❤️❤️❤️

01.12. +

Elza

Prijavi adminu

petrucika

Cure imam jos jedno pitanje..danas tokom rucka po prvi puta sam isjetila nekakvo pulsiranje oko pupka ko da mi tu nesto pulsira tocna na jednom te ustom mistu.stalo je i opet veceras je krenulo ne znam sto je to pretpostavljam nekakva aorta ili nesto tako!! Malo me vec brine jer nikad prihe mi to nije bilo a sad znaci dobar dio dana i evo sad veceri..bas mi pulsira ne cilo vrime npr 5 puta za redom pa stane pa idjednom iznenada jedan ili dva outa . Beba to sigurno nije! Jel se neka mozda slucajno susrela??

Mislim da bi ti to mogla biti crijeva. Kako se maternica podiže tako i crijeva mijenjaju mjesto pa ih drugačije osjećamo. Ja isto znam osjetiti par puta na istom mjestu za redom a previsoko bude da bi to bila beba. Zaključila sam da to sigurno crijeva pretaču.
    A kontrakcije ne osjetim još!

petrucika

Prijavi adminu

Ja mislim da ja to osjetim gpavnu arteriju znaci ne staje od jucer sad ju osjetim skrozz doli nisko u drobu!! Ja nezz pomalo me to plasi!!

+ 10.10.

Piamia

Broj poruka: 162

Prijavi adminu

petrucika

Ja mislim da ja to osjetim gpavnu arteriju znaci ne staje od jucer sad ju osjetim skrozz doli nisko u drobu!! Ja nezz pomalo me to plasi!!

Nisam nikad odnosno znam imat titraje u i bilo kojem dijelu tijela ko kak ih npr nekad imam u oku(najlakse za objasnit), ako ti je mozda slicno kao to.
    A mene pak brine sto sam pat puta znala osjetit bebu, posevno navrcer kad se smirim i sad vec par dana nista.. u sub punim 15 tj, 2 trudnoca. Ne znam jel tako rano to normlano, da ne osjetimo svaki dan.P.s. Sretan Bozic svima!!

Elza

Prijavi adminu

petrucika

Ako ti ne bude prolazilo onda možeš ići napraviti ultrazvuk abdomena da se smiriš.
    Mene od jučer malo boli na jednom mjestu u potkoljenici i malo me kao steže sad se stalno bojim da nije slučajno zbog covida neki ugrušak nastao. Da ne govorim kako mi je zasad dosta dobro ali ovaj stalno začepljen nos me baš ubija, od toga me boli glava i nikakva sam. Da nisam trudnica popila bih svako malo tabletu i stavila si sprej u nos i bilo bi milina, ovako ništa ne smijemo. I stalno neka briga. 
    Nedavno sam se baš čudila jednoj curi kako je rekla da mrzi biti trudica da ne zna tko to može voljeti. Meni nije baš tako ali svako malo se brinemo, to baš opterećuje!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.