Cure pomagaj te, sinoc sam bila na poslu ince med. Sestra i nocna smjena sam bila. Stvarno umorila sam se i kako sam sjela doslovno me je kao da me je neko nozem presjekao u donjem djelu legla sam smirila se i ajd ok je bilo . Poslije nam se desi neka komplikacija pac krvari kako sam stala tu meni je doslo lose kolabirala sam ugl idem uradim nalaze sve to kaze mi da dodjem ginekologu evo sad bila kod ginekologaaa strah me je uzasssnoo
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Draga Samojed, po datumu zm trudnoca je 5+5 tjedana, dakle jako rana trudnoca, moguce da je i mladja ako he ovulacija bila nesto kasnije. Koliko ja znam, prije navrsenog 6 tjedna (cak i i sedmog tjedna) nije neubicajeno da se ne vidi plod i otkucaji. Ja bi se na Vasem mjestu pokusala smiriti, mirovati i pricekala bi kojih 10tak dana do novog pregleda kada bi situacija svakako trebala biti jasnija, puno vise od toga ne mozete. Naravno, u slucaju krvarenja iz rodnice se najbolje odmah javiti na hitnu. Puno srece Vam zelim! 🍀
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Drage moje hvala vam za podrsku kod mucnina... Drzim fige da nam svima koje se mucimo bude sutra cudesan oporavak i da se fino najedemo 😁
Samojed97 jos je to rana trudnoca i jasno je da si zabrinuta ali mislim da je normalno da se jos ne vidi plod. Cak i ako znas kada je bila ovulacija i odnos ne mozes znati kada je tocno doslo do oplodnje a na pocetku se moze i sve malo sporije razvijati pa bebica svejedno dosegne velicinu kako treba 😊 Najbolje da se opustis i odmaras, stres nece niti bebici pomoc. Mantraj si da je sve ok i pricekaj jos 2-3 tjedna do pregleda kada ce se razviti i bebica i srceko. Ako dode do krvarenja ili do bas jakih bolova naravno odi odmah kod dr ili na hitnu. A to sto ti se dogodilo je vjerojatno od premorenosti, ako radis kao med sestra to je tezak posao i nocni rad je jako iscrpljujuc za tijelo pa je vjerujem do toga a ne zato sto nesto nije ok s bebom
Ja mislim samojed da je za tu gestacijsku dob ta opcija moguca i to je jako rana trudnoca i stvarno moguce da neke zene vidu vise neke puno manje u tim tjednima zato ginekolozi savjetuju kasniji pregled da bi se bez potribe izbjegle stresne situacije!!ja mislim da ne tribas se puno stresirat da stvarno je miguce u tvojim tjednima !!ajde se probaj bar nekako opustit znam da to ne ide ali racunam da nije sve tako ceno i da zaista u tvojim tjednima postoji sansa da je ovulacija bila nesto kasnije!!molim te probaj se bar malo opustit do pregleda❤️🙏
+ 10.10.
Želim vam svima da se danas lijepo provedete, podružite i najedete.
Kod mene nažalost ništa od toga, izgleda da smo svi dobili koronu. Zasad nije toliko strašno, malo grlobolje, glavobolje i curenja nosa. Ali se brinem da nešto ne bi bilo bebi :(
Ima li možda koja od vas iskustva s koronom u trudnoći i da je poslije s bebom sve bilo u redu?
Želim vam svima da se danas lijepo provedete, podružite i najedete.
Kod mene nažalost ništa od toga, izgleda da smo svi dobili koronu. Zasad nije toliko strašno, malo grlobolje, glavobolje i curenja nosa. Ali se brinem da nešto ne bi bilo bebi :(
Ima li možda koja od vas iskustva s koronom u trudnoći i da je poslije s bebom sve bilo u redu?
Ja osobno nemam ali evo frendica ima missc dana prebolila u full ranim tjednima neznan kolioo je tad bila mozda 8/9 i sestra mi je isto prebolila cak mislim i dva puta tako da evo znam da nije svejedno ali za sve koje znam bilo je sve ok
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji