Doktorica nista ne vidi , kaze kao trudnoca jeste ali nista se ne vidi vidi samo gestacijsku nema kaze ploda uzasno sam se isprepadala ne znam sta da radim
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Inace curke 13.11 mi je zadnja menstruacija , pratila sam sa LH trakicama eto 29 je ovulacija bila po njima da li je to ok sto ne vidi meni glava puca trenutno
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Izvini te sto pisem ovako u sto djelova i kao nije u redu da me boli pa mene boli stonak od pocetka
Djecak 07.02.2020♡♡♡
Izvini te sto pisem ovako u sto djelova i kao nije u redu da me boli pa mene boli stonak od pocetka
Ovo vam je bio sad prvi pregled? Ako se ne varam trudni ste 5 tt
Mislim da je u tom tjednu i normalno da se vidi samo gestacijska, ako se ne varam
👦💙 18.10.2022.
👦💙 13.07.2025.
Draga Samojed, po datumu zm trudnoca je 5+5 tjedana, dakle jako rana trudnoca, moguce da je i mladja ako he ovulacija bila nesto kasnije. Koliko ja znam, prije navrsenog 6 tjedna (cak i i sedmog tjedna) nije neubicajeno da se ne vidi plod i otkucaji. Ja bi se na Vasem mjestu pokusala smiriti, mirovati i pricekala bi kojih 10tak dana do novog pregleda kada bi situacija svakako trebala biti jasnija, puno vise od toga ne mozete. Naravno, u slucaju krvarenja iz rodnice se najbolje odmah javiti na hitnu. Puno srece Vam zelim! 🍀

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Drage moje hvala vam za podrsku kod mucnina... Drzim fige da nam svima koje se mucimo bude sutra cudesan oporavak i da se fino najedemo 😁
Samojed97 jos je to rana trudnoca i jasno je da si zabrinuta ali mislim da je normalno da se jos ne vidi plod. Cak i ako znas kada je bila ovulacija i odnos ne mozes znati kada je tocno doslo do oplodnje a na pocetku se moze i sve malo sporije razvijati pa bebica svejedno dosegne velicinu kako treba 😊 Najbolje da se opustis i odmaras, stres nece niti bebici pomoc. Mantraj si da je sve ok i pricekaj jos 2-3 tjedna do pregleda kada ce se razviti i bebica i srceko. Ako dode do krvarenja ili do bas jakih bolova naravno odi odmah kod dr ili na hitnu. A to sto ti se dogodilo je vjerojatno od premorenosti, ako radis kao med sestra to je tezak posao i nocni rad je jako iscrpljujuc za tijelo pa je vjerujem do toga a ne zato sto nesto nije ok s bebom

Ja mislim samojed da je za tu gestacijsku dob ta opcija moguca i to je jako rana trudnoca i stvarno moguce da neke zene vidu vise neke puno manje u tim tjednima zato ginekolozi savjetuju kasniji pregled da bi se bez potribe izbjegle stresne situacije!!ja mislim da ne tribas se puno stresirat da stvarno je miguce u tvojim tjednima !!ajde se probaj bar nekako opustit znam da to ne ide ali racunam da nije sve tako ceno i da zaista u tvojim tjednima postoji sansa da je ovulacija bila nesto kasnije!!molim te probaj se bar malo opustit do pregleda❤️🙏

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Želim vam svima da se danas lijepo provedete, podružite i najedete.
Kod mene nažalost ništa od toga, izgleda da smo svi dobili koronu. Zasad nije toliko strašno, malo grlobolje, glavobolje i curenja nosa. Ali se brinem da nešto ne bi bilo bebi :(
Ima li možda koja od vas iskustva s koronom u trudnoći i da je poslije s bebom sve bilo u redu?

Želim vam svima da se danas lijepo provedete, podružite i najedete.
Kod mene nažalost ništa od toga, izgleda da smo svi dobili koronu. Zasad nije toliko strašno, malo grlobolje, glavobolje i curenja nosa. Ali se brinem da nešto ne bi bilo bebi :(
Ima li možda koja od vas iskustva s koronom u trudnoći i da je poslije s bebom sve bilo u redu?
Ja osobno nemam ali evo frendica ima missc dana prebolila u full ranim tjednima neznan kolioo je tad bila mozda 8/9 i sestra mi je isto prebolila cak mislim i dva puta tako da evo znam da nije svejedno ali za sve koje znam bilo je sve ok

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Elza, ja sam u prvoj trudnoći imala koronu tjedna dana prije poroda, sve mi je bilo ok s djetetom i sa mnom

Baby E 09/2022 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji