Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LuI

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Elza, ja sam u prvoj trudnoći imala koronu tjedna dana prije poroda, sve mi je bilo ok s djetetom i sa mnom

Baby E 09/2022

• Ania

Broj poruka: 184

Prijavi adminu

Curke hvala svima na dobrodošlici 
    Onima s mučninama želim da što prije prođu i da uspiju nešto pojesti, držite se.
     A onima bez njih da uživaju u bakalaru i ostalim delicijama :) 
    One koje čekaju rezultate panorame i sl. da što prije dođu :)
    Samojed držim fige da sve bude u najboljem redu.
    Elza želim brz oporavak.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Samojed97

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Hvala vam cure puno bas aam se zabrinula ,ja sam otisla privatno uraditi betu da vidim kolika je da lu odgovara tjednima u kojim sam . Hvala jos jednom probat cu se opustiti

Djecak 07.02.2020♡♡♡

Samojed97

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Cure evo rezultata 
    https://ibb.co/3SpcnPY

Djecak 07.02.2020♡♡♡

petra_aaa

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Elza

Želim vam svima da se danas lijepo provedete, podružite i najedete.
    Kod mene nažalost ništa od toga, izgleda da smo svi dobili koronu. Zasad nije toliko strašno, malo grlobolje, glavobolje i curenja nosa. Ali se brinem da nešto ne bi bilo bebi :(
    Ima li možda koja od vas iskustva s koronom u trudnoći i da je poslije s bebom sve bilo u redu?

Ja sam u prvoj trudnoci imala, i to dosta gadnu. Sve je bilo super

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

Elza

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Hvala Vam cure na iskustvima puno mi to znači.
    Muž ima baš pozitivan test, a ja od noćas imam simptome ali test je negativan. Pretpostavljam da će sutra prekosutra biti pozitivan jer čisto sumnjam da on ima covid a ja nešto drugo. Samo neka mi ne bude gore i ja ću biti presretna.
    Samojed u prvoj trudnoći sam u tako ranoj fazi imala sam jako probadanje i grčeve i doktor mi je objasnio da to može biti zato što je u samom startu embrio zapravo vrlo agresivan i ukopava se u stijenku maternice. Zato možemo imati implantacijsko krvarenje i kasnije još probadanja i grčeve. Izdrži još dok se trudnoća ne potvrdi jer vjerujem da je rad u smjenama jako naporan.

petra_aaa

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Stigli su nam rezultati Panorame danas. Stize nam drugi deckic, sve je supeeer ❤️

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

Milica24

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

petra_aaa

Stigli su nam rezultati Panorame danas. Stize nam drugi deckic, sve je supeeer ❤️

Cestitam !! 🩵🥰 

petrucika

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

petra_aaa

Cestitam na dobrim rezultatima i na deckicu❤️☺️

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 325

Prijavi adminu

Samo da na brzini čestitam i poželim curama koje se muče da se dogodi čudo i da se fino napapaju. I svim ostalin curama želim dobar tek i ugodnu večer. 😘

Dečko 5/2023

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.