Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

petrucika

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Emma05

petrucika

Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??
    Smijeee🤪..ja se planiram sutra natući bakalara. Mama pravi na 3 načina😍…jedva čekam…mljac😍🥰🤤🤤🤤🤤. Rekla sam da ću se najest pa taman izbacila to sve iz sebe posli🤣🤣🤣

Hahahaha superr znaci ima nas jos🤣🤣🤣👍👍👍ja najvise volim na bjanko ili kako ga zovu na bilo!!ali moji rade najvise onako ko brudet ajmo reci!!ja se radujem sutrasnjem danu da to ne migu opisat!!!sitit cu te se se na veceri🤣🥂

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 318

Prijavi adminu

Ja nisam fan bakalara, al nj ribe općenito, premda mislim da se sve to može jest bez beda. Ovo kaj su cure rekle, samo ne pre često te neke ogromne vrste koje se za života naberu žive preko hrpe pojedenih malih ribica a to se sve taloži i ne izlazi iz organizma. Ove sve ribe normalne vdličine su ok. Dobro dosle nove cure. Sretno sa svime i da se svi skipa družimo još dugo 🤗

Dečko 5/2023

Samojed97

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Ista mi je situacija  apsolutno nikakvih mucnina nemam, tacno se zapitam jel sve ok . 

Djecak 07.02.2020♡♡♡

Emma05

Broj poruka: 623

Prijavi adminu

petrucika

Emma05

petrucika

Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??
    Smijeee🤪..ja se planiram sutra natući bakalara. Mama pravi na 3 načina😍…jedva čekam…mljac😍🥰🤤🤤🤤🤤. Rekla sam da ću se najest pa taman izbacila to sve iz sebe posli🤣🤣🤣
    Hahahaha superr znaci ima nas jos🤣🤣🤣👍👍👍ja najvise volim na bjanko ili kako ga zovu na bilo!!ali moji rade najvise onako ko brudet ajmo reci!!ja se radujem sutrasnjem danu da to ne migu opisat!!!sitit cu te se se na veceri🤣🥂

Bianco, brudet i rižot!😍👌🤤Nekad smo znali i ispod peke. Ali dosta je i ovo😍

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

lolola13

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Joj i ja se veselim i Badnjaku i Bozicu! Druzenje s familijom, darovi, sve ukraseno, miris fine hrane, di ces bolje 😁😁 Samo se nadam da ce mi biti ok i da cu moci sve sto sam planirala. Htjela bi raditi francusku i kiflice sa sirom barem, ostalo mama radi 😂 Samo trebalo bi i u goste i pocistiti sve za goste a to sad jos sve djeluje previse za mene 🙈 Za sada sam omotala jedno 15tak poklona i idem odmorit 

petrucika

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Emma05

petrucika

Emma05

petrucika

Uu rizot od bakalara nisan nikad probala iskreno nisan ni cula mora da je dobro i to i za ispod peke isto balakalr nisan cula ali ja bi to sve probala ja ga volim i inace svu ribu i meni je dobro na bilo koji nacin!!gustaj onda sutra ja volim i casu bilog vina uz to tj vise onako bevandu ipak je riba al ovu godinu ce ici sok😬😬🤷‍♀️🥂🤣uzivaj u delicijama sutra i ja jedva cekam😘😘

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 623

Prijavi adminu

petrucika

Emma05

petrucika

Emma05

petrucika

Uu rizot od bakalara nisan nikad probala iskreno nisan ni cula mora da je dobro i to i za ispod peke isto balakalr nisan cula ali ja bi to sve probala ja ga volim i inace svu ribu i meni je dobro na bilo koji nacin!!gustaj onda sutra ja volim i casu bilog vina uz to tj vise onako bevandu ipak je riba al ovu godinu ce ici sok😬😬🤷‍♀️🥂🤣uzivaj u delicijama sutra i ja jedva cekam😘😘

Da mnogi se iznenade rižotu ali u principu onu vodu od kuvanja bakalara ljudi bacaju a moja mater je iskoristi za dolijevanje rižota i voila😍👌🤤. A vino mi ne spominji🙈 inače sam uzivala redovito u toj zlatnoj tekućini na kraju radnog tjedna😍😜😆..sad ćemo se malo strpiti💁‍♀️. Mislim da smo iz istog kraja ja i ti😄😉👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• greta10

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Nisam uspjela danas na pregled jer je malena zakurila. A jos nije isla u vrtic prosli tjedan da bude zdrava za blagdane🙈. Tak da mi je dr. rekla da dodjem sutra i cekam. 
    Sline mi idu na vase bakalare, nadam se da ce muz uspjet otic do svijih koji su nam blizu po dostavu a za bozic nemam pojma kaj cemo jer smo trebali kod mojih. 
    No to sve skupa nije ni bitno, bitno da smo mi zajedno i da se temp ne pretvori u nes gore🤞

Curica 6/23 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.