Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina

Broj poruka: 318

Prijavi adminu

AriBari, Ima li koja sa blizancima možda? 

Dečko 5/2023

petra_aaa

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Ja sam prvi put na forumu u zivotu😂 malo glupo pitanje al kak ste si slozile ovo dolje da vam pise koji tjedan i dan ste? 😅

Elza

Broj poruka: 554

Prijavi adminu

Petrucika, ja si uzmem Lekadol  od 500 mg ( to je paracetamol, isto što i Lupocet) ali ako me ne boli jako onda prvo popijem samo pola tablete (250 mg) i često mi već i to pomogne. Ako ne, onda popijem jos pola.

petrucika

Broj poruka: 400

Prijavi adminu

Elza

Petrucika, ja si uzmem Lekadol od 500 mg ( to je paracetamol, isto što i Lupocet) ali ako me ne boli jako onda prvo popijem samo pola tablete (250 mg) i često mi već i to pomogne. Ako ne, onda popijem jos pola.

Ej draga nisan nista evo san bila zaspala nisan mogla bas su me i oci pocela ka boliti suziti sad se iden lagano dizati moramo na djecji rodendan pa cu svakako usput kupiti lupocet!!necu nista jos piti vidit cu kako ce mi biti ako budem bas cu tako kako si rekla probat prvo sa pola tablete!!evo stvarno me ritko boli inace u zivotu a ivo mi je prva trudnicka🙄😬

+ 10.10.

lolola13

Broj poruka: 71

Prijavi adminu

Vezano uz odnose meni je dr rekao da se suzdrzimo do prvog pregleda koji mi je bio u 8tt jer moze od toga doci lako do krvarenja. Tako da smo tada izbjegavali, ali onda su mi krenule takve jake mucnine i jos mi nije ni blizu toliko dobro da bi bila u stanju misliti o tim stvarima 😅 tako da mi vec dugo prisilno apstiniramo... ali mislim da nakon 8tt ako je sve ok na pregledu nema vise razloga za apstinenciju 😁

• Tinchilina

Broj poruka: 318

Prijavi adminu

Za te trakice se ode na https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/ i tamo se kopira jedan od linkova, zabiravila sam koji je pravi al probaj pa ćeš odmah vidjeti u potpisu jesi pogodila.Bila sam odgovorila Petrucika tebi, kolko sam pila tabketa al sam slučajno sve izbirsala, pa sad ukratko, 2 dnevno jer me baš ubijalo nepodnošljivo. Inače nisam neka od tableta al sad nisam mogla trpiti. Još uvijek me boli al danas nisam više pila.

Dečko 5/2023

petrucika

Broj poruka: 400

Prijavi adminu

Tinchilina

Za te trakice se ode na https://www.tickerfactory.com/design/Pregnancy/ i tamo se kopira jedan od linkova, zabiravila sam koji je pravi al probaj pa ćeš odmah vidjeti u potpisu jesi pogodila.Bila sam odgovorila Petrucika tebi, kolko sam pila tabketa al sam slučajno sve izbirsala, pa sad ukratko, 2 dnevno jer me baš ubijalo nepodnošljivo. Inače nisam neka od tableta al sad nisam mogla trpiti. Još uvijek me boli al danas nisam više pila.

Hvala ti primila san na znanje ako me opet uvati uspila san bez tableta srica da me nije onako jakooo uhvatilo bilo je krenulo ono bas ali nije me capalo do kraja!!pop san odspavala i to mi je puno pomoglo!!osjetim jos pagani pritisak al ok bit ce do sutra dobro☺️

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 621

Prijavi adminu

petra_aaa

Ja sam prvi put na forumu u zivotu😂 malo glupo pitanje al kak ste si slozile ovo dolje da vam pise koji tjedan i dan ste? 😅

Koji si link kopirala?.. Ja isto nisam još trakicu stavila..

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Flores

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Emma05

petra_aaa

Bbcode ide 😁

petra_aaa

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Emma05

petra_aaa

Onaj drugi ako se ne varam😀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.