Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    23. Prosinac 2024. 11:47

Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petra_aaa
    23. Prosinac 2024. 12:05

Ania

Bok cureVama nova, ali ja iz prikrajka pratim od prve str. Možda će me se sjetiti cure s potpomognute, Lunolina npr.:), mada se ni tamo nisam dugo javljala. Ova 3mj. sam bila sva napeta, u strahu, ne znam kako da opišem: kužite kaj mislim. A da ne pričam o čekanju panorame, 12 dana od dana vađenja krvi do maila. Tako da cure koje čekate rezultate panorome prošireni, pripremite se jer može potrajati.
    Čestitam svima na dobrim rezultatima i dečkićima i curkama. Nadam se i želim nam da se dalje nastavi školski :)

Najgore je to cekanje. Ja se tako nadam danas ili sutra a znam da nema sanse. Vadila sam 16.

👦💙 18.10.2022.
    👦💙 13.07.2025.

lolola13
    23. Prosinac 2024. 12:06

Ja se vodim time da se smije sve morsko ako je dobro kuhano/peceno. Samo pazim da ne jedem previse tune i skuse zbog žive. Mislim da je sve ok ako se jede umjereno i dobro pripremljeno - da nije sirovo ili dimljeno

petrucika
    23. Prosinac 2024. 12:49

lolola13

Ja se vodim time da se smije sve morsko ako je dobro kuhano/peceno. Samo pazim da ne jedem previse tune i skuse zbog žive. Mislim da je sve ok ako se jede umjereno i dobro pripremljeno - da nije sirovo ili dimljeno

Jel da?? Pa i ja tako nekako gledam ja recimo suhomesnato jedem normapno svu tu salamu prsut sireve sve !!eto sutra je takav dan i kod nas je neka tradicija ta jela a ja i obozavam ribu!! Pa i ja mislim da je sasvim ok ako je dobro termicki obradena i pripremljena!! Bas se radujem sutrasnjem danu🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• melody
    23. Prosinac 2024. 13:03

Cao ☺️ citam vas duze vrijeme pa i da se malo ukljucim. Mi smo na pocetku jos uvijek cekam prvi pregled.
    Kada su vama krenule mucnine jer jos uvijek nikakve simptome sem pospanosti nemam a 7 sam sedmica ?

AnnieP
    23. Prosinac 2024. 13:25

Pozdrav svima. Nadam se da ste svi dobro, odmarate i pazite se vi koje morate. 😊
    Ja sam danas malo u kolačima i sređivanju kuće, sutra nastavak. Božićni pokloni za svu djecu zapakirani, čak sam ove godine na vrijeme sve pripremila. Kolače i hranu rasporedila tako da imam za sve lijepo vremena.
    Uživajte u blagdanima sa svojim najmilijima. ❤️😊

🩷 7/2022
    🩷 6/2025

lolola13
    23. Prosinac 2024. 13:26

Cestitam i dobrodosla 😊😊 Meni su krenule blage mucnine odmah, u 5tt, a od 8tt vise nisam mogla ustat iz kreveta 😅 ako tebi jos nije nista sigurno ces bolje proci sto se mucnina tice

petrucika
    23. Prosinac 2024. 13:30

Dobrodosle nove cure ja nisan imala mucnine mene je to zaobislo tako da ne kora znaciti i da ce te ih sigurno imati to je sve od zene do tene i njenog organizma!!!ja umam sutra pakirati poklone i napravit ce moje cure cupavce ja cu mozda jedan jos uz to i za ovu godinu ce mo tako!!! Radujem se i ja sutrasnjem danu iako imam bas puno obaveza ali nadan se da cu moci sve obaviti bez problema🙏🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    23. Prosinac 2024. 13:58

petrucika

Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??

Smijeee🤪..ja se planiram sutra natući bakalara. Mama pravi na 3 načina😍...jedva čekam...mljac😍🥰🤤🤤🤤🤤.  Rekla sam da ću se najest pa taman izbacila to sve iz sebe posli🤣🤣🤣

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

petrucika
    23. Prosinac 2024. 14:20

Emma05

petrucika

Smijeee🤪..ja se planiram sutra natući bakalara. Mama pravi na 3 načina😍…jedva čekam…mljac😍🥰🤤🤤🤤🤤. Rekla sam da ću se najest pa taman izbacila to sve iz sebe posli🤣🤣🤣

Hahahaha superr znaci ima nas jos🤣🤣🤣👍👍👍ja najvise volim na bjanko ili kako ga zovu na bilo!!ali moji rade najvise onako ko brudet ajmo reci!!ja se radujem sutrasnjem danu da to ne migu opisat!!!sitit cu te se se na veceri🤣🥂

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI