Bok cure Vama nova, ali ja iz prikrajka pratim od prve str. Možda će me se sjetiti cure s potpomognute, Lunolina npr.:), mada se ni tamo nisam dugo javljala. Ova 3mj. sam bila sva napeta, u strahu, ne znam kako da opišem: kužite kaj mislim. A da ne pričam o čekanju panorame, 12 dana od dana vađenja krvi do maila. Tako da cure koje čekate rezultate panorome prošireni, pripremite se jer može potrajati.
Čestitam svima na dobrim rezultatima i dečkićima i curkama. Nadam se i želim nam da se dalje nastavi školski :)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??
+ 10.10.
Bok cureVama nova, ali ja iz prikrajka pratim od prve str. Možda će me se sjetiti cure s potpomognute, Lunolina npr.:), mada se ni tamo nisam dugo javljala. Ova 3mj. sam bila sva napeta, u strahu, ne znam kako da opišem: kužite kaj mislim. A da ne pričam o čekanju panorame, 12 dana od dana vađenja krvi do maila. Tako da cure koje čekate rezultate panorome prošireni, pripremite se jer može potrajati.
Čestitam svima na dobrim rezultatima i dečkićima i curkama. Nadam se i želim nam da se dalje nastavi školski :)
Najgore je to cekanje. Ja se tako nadam danas ili sutra a znam da nema sanse. Vadila sam 16.
👦💙 18.10.2022.
čekanje rezultata panorame…
Ja se vodim time da se smije sve morsko ako je dobro kuhano/peceno. Samo pazim da ne jedem previse tune i skuse zbog žive. Mislim da je sve ok ako se jede umjereno i dobro pripremljeno - da nije sirovo ili dimljeno
Jel da?? Pa i ja tako nekako gledam ja recimo suhomesnato jedem normapno svu tu salamu prsut sireve sve !!eto sutra je takav dan i kod nas je neka tradicija ta jela a ja i obozavam ribu!! Pa i ja mislim da je sasvim ok ako je dobro termicki obradena i pripremljena!! Bas se radujem sutrasnjem danu🥰
+ 10.10.
Pozdrav svima. Nadam se da ste svi dobro, odmarate i pazite se vi koje morate. 😊
Ja sam danas malo u kolačima i sređivanju kuće, sutra nastavak. Božićni pokloni za svu djecu zapakirani, čak sam ove godine na vrijeme sve pripremila. Kolače i hranu rasporedila tako da imam za sve lijepo vremena.
Uživajte u blagdanima sa svojim najmilijima. ❤️😊
Dobrodosle nove cure ja nisan imala mucnine mene je to zaobislo tako da ne kora znaciti i da ce te ih sigurno imati to je sve od zene do tene i njenog organizma!!!ja umam sutra pakirati poklone i napravit ce moje cure cupavce ja cu mozda jedan jos uz to i za ovu godinu ce mo tako!!! Radujem se i ja sutrasnjem danu iako imam bas puno obaveza ali nadan se da cu moci sve obaviti bez problema🙏🥰
+ 10.10.
Cure jel se smi bakalar i hobitnica u trudnici??citam da smije a zaboravila san pitat gunica na pregledu!!kako je sutra badnji kod nas je tradicija za veceru balkalar a za rucak nam je hobotnica ispod peke!!ja obizavam opcenito ribu i ja ne znan kako bi ja to da ja sad to ne migu jest!!ima li koja koja orovjerenu informaciju??
Smijeee🤪..ja se planiram sutra natući bakalara. Mama pravi na 3 načina😍...jedva čekam...mljac😍🥰🤤🤤🤤🤤. Rekla sam da ću se najest pa taman izbacila to sve iz sebe posli🤣🤣🤣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji