Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

melody

Cao ☺️ citam vas duze vrijeme pa i da se malo ukljucim. Mi smo na pocetku jos uvijek cekam prvi pregled.
    Kada su vama krenule mucnine jer jos uvijek nikakve simptome sem pospanosti nemam a 7 sam sedmica ?

Draga Melody čestitam i dobrodošla 😊 Mene su zaobišle mučnine i povraćanje tako da ne morate brinuti ako ih nemate. Meni je trudnoća uredna bez ikakvih problema hvala Bogu, od simptoma jedino što sam imala je to da su mi grudi porasle za broj, bile su jako osjetljive pogotovo u ranim tjednima i dosta su mi vene izražajne po grudima još uvijek, također je malo prisutan i umor. Želim vam školsku i urednu trudnoću i nadam se da se družimo još puno ovdje na forumu 🍀🥰

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

• melody

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Maslačak_13

melody

Cao ☺️ citam vas duze vrijeme pa i da se malo ukljucim. Mi smo na pocetku jos uvijek cekam prvi pregled.
    Kada su vama krenule mucnine jer jos uvijek nikakve simptome sem pospanosti nemam a 7 sam sedmica ?
    Draga Melody čestitam i dobrodošla 😊 Mene su zaobišle mučnine i povraćanje tako da ne morate brinuti ako ih nemate. Meni je trudnoća uredna bez ikakvih problema hvala Bogu, od simptoma jedino što sam imala je to da su mi grudi porasle za broj, bile su jako osjetljive pogotovo u ranim tjednima i dosta su mi vene izražajne po grudima još uvijek, također je malo prisutan i umor. Želim vam školsku i urednu trudnoću i nadam se da se družimo još puno ovdje na forumu 🍀🥰

E dosta slicno kao kod mene grudi su se povecale, konstantno bole, prespavala bi sve zivo, apetit mi je ogroman.
    U prvoj sam imala sve moguce simptome sad mi je sve laganini pa mi je cudno 🤭

• Tinchilina

Broj poruka: 319

Prijavi adminu

Eto, ja baš obrnuto. U prvoj niš, sad sve. 😅

Dečko 5/2023

• Maslačak_13

Broj poruka: 72

Prijavi adminu

Tinchilina

Eto, ja baš obrnuto. U prvoj niš, sad sve. 😅

Baš zanimljivo, očito nema pravila, svaka trudnoća je priča za sebe. Ne znam ako postoje neki faktori zbog čega je to tako, nisam dublje proučavala 😅

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.

petrucika

Broj poruka: 405

Prijavi adminu

Ja mogu reci da nikad nisan imala mucnine jedino s malim sam imala te faze neke muke i mucnine ali nisan povracala i to bi bilo jedan dio dana i onda bi posli bilo ok tad dan kmapa i metalni okus u ustima koji mi je izaziovao konstantno neku muku a sa curama nista id toga bar u mom slucaju!!

+ 10.10.

lolola13

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Zene bez mucnina, mozete zhvaljivati Bogu na tome svaki dan, ja od ocaja vise nemam ni suza. Je mi bolje ali ja sam se nadala da ce do sada već prestati i da cu biti funkcionalna osoba koja moze pojesti normalno obrok... toliko mi sve smrdi, smetaju okusi, nakon svakog gutljaja tekucine i nakon svakog obroka krecu bolni grcevi i bolovi uz osjecaj mucnine i dizanje kiseline. Znaci odvratno i luda sam vise i ne mogu docekati dan kad budem ok da mogu zdravo i normalno jest i pocet vjezbat i brinut o sebi. Sada mogu samo lezati a sve sto radim i kada gdje idem mi samo pogorsava stanje 🥲

petrucika

Broj poruka: 405

Prijavi adminu

lolola13

Zene bez mucnina, mozete zhvaljivati Bogu na tome svaki dan, ja od ocaja vise nemam ni suza. Je mi bolje ali ja sam se nadala da ce do sada već prestati i da cu biti funkcionalna osoba koja moze pojesti normalno obrok… toliko mi sve smrdi, smetaju okusi, nakon svakog gutljaja tekucine i nakon svakog obroka krecu bolni grcevi i bolovi uz osjecaj mucnine i dizanje kiseline. Znaci odvratno i luda sam vise i ne mogu docekati dan kad budem ok da mogu zdravo i normalno jest i pocet vjezbat i brinut o sebi. Sada mogu samo lezati a sve sto radim i kada gdje idem mi samo pogorsava stanje 🥲

Ovo stvarno zvuci iscrpljujuce i od srca ti zelim da ti to napokon stane i krene ono mirno razdoblje i da se napokon mozes i najest ka covik!! Virujen da je tesko ali sigurna sam da bi tribalo skoro stati jer vec si u tim tjednima kad lagano sve te tegibe kalivaju!!sretno draga i nadan se da ce doci i tvoje vrime☺️

+ 10.10.

• Lotica22

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

lolola13

Zene bez mucnina, mozete zhvaljivati Bogu na tome svaki dan, ja od ocaja vise nemam ni suza. Je mi bolje ali ja sam se nadala da ce do sada već prestati i da cu biti funkcionalna osoba koja moze pojesti normalno obrok… toliko mi sve smrdi, smetaju okusi, nakon svakog gutljaja tekucine i nakon svakog obroka krecu bolni grcevi i bolovi uz osjecaj mucnine i dizanje kiseline. Znaci odvratno i luda sam vise i ne mogu docekati dan kad budem ok da mogu zdravo i normalno jest i pocet vjezbat i brinut o sebi. Sada mogu samo lezati a sve sto radim i kada gdje idem mi samo pogorsava stanje 🥲

Potpisujem sve. Suza suzu stize nakon svakog dana.. Gladna a sve izade, sve smrdi, nista ne valja. Preprestrasno. Cure bez mucnina, sretne ste, i bebaci isto. 😍

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.